Remy 295 #2676 Napisano 7 Kwietnia 2017 @BlakePiękne buty.W drugim przypadku wybrałbym wiedenki.Ale jak to mówią - jeden lubi bułki drugi... @Kornel91Dwie pierwsze pary wyglądają ciekawie.Ja chciałem kupić sobie coś w tym stylu w Batura, ale dali małą przecenę i wykupiono wszystkie. Te ostatnie bym odesłał i kupił klasyczne mokasyny. Moim zdaniem to przykład jakiejś przekombinowanej hybrydy, zahaczajàcej o buty koszmarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #2677 Napisano 7 Kwietnia 2017 Remy klasyczne tez kupię a tych jestem ciekawy a i cena była dobra. Kupuję od lat buty Polskich producentów w tym stylu. Te brązowe Nikopolu na żywo wyglądają bardzo dobrze, mówię o jakości. Wszystko zależy od ilości obuwia i noszenia. Buty do pracy wystarczają mi na rok a właściwie od wiosny do późnej jesieni. Duży mój ciężar plus warunki typu duży kurz i brud (pracuję na terminalu przeładunkowym) i mycie skóry wodą z mydłem dodatkowo niszczą obuwie. Bo najpierw zmywam brud a potem czyszczę pastą. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2678 Napisano 7 Kwietnia 2017 Do zabezpieczenia butów polecam nano- protektor.Wszystko po nich spływa.Oczywiście poza butami do garnituru bo tam można wypolerować lustro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2679 Napisano 7 Kwietnia 2017 Uważajcie z nano-protektorem na gładkiej, błyszczącej skórze, bo po deszczu zostają białe plamki, które potem trzeba lekko wilgotną szmatką wyczyścić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2680 Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie a czym konserwować Ccockett and Jones? Mam taki spray do skóry od Ochnika. Znacie może coś lepszego dla tego typu butów? Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez blake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24188 #2681 Napisano 7 Kwietnia 2017 Żaden sprej. Kup zwykły pommadier krem saphir. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #2682 Napisano 7 Kwietnia 2017 Panowie jak z rozmiarówkami neex ma ktoś? http://obuwie-neex.pl/mokasyny/39-165-crust-rudybufallo-niebieski.html Bo chyba będę zwracał te ostatnie bo jakoś nie do końca mi pasują. A w tych neexach jakaś rozmiarówka dziwna. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2683 Napisano 7 Kwietnia 2017 Panowie a czym konserwować Ccockett and Jones? Mam taki spray do skóry od Ochnika. Znacie może coś lepszego dla tego typu butów? No co ty, tym bardziej jakąś tanią pastą na bazie silikonu.Tak jak napisał eye_lip lub pasta do butów saphira. Najlepiej pobaw się w lustrzany połysk: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2684 Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie, już zamówione to co eye_lip polecił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #2685 Napisano 9 Kwietnia 2017 Możecie polecić jakieś buty szyte metodą blake? Myślałem o Crownhill, ale jest chyba problem z rozmiarami i dostępnością. Chodzenie w Yanko, Loake czy Berwick szytych GYW, to dla mnie udręka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2686 Napisano 9 Kwietnia 2017 Blake jest chyba Scarosso. Zadaj zapytanie na forum but w butonierce jest tam stosowny temat i specjaliści... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2687 Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Z tańszych na pewno Królewski Herb, Partenope. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #2688 Napisano 10 Kwietnia 2017 Potrzebuję aktualizacji butów do garnituru. W granicach 300 - 400 PLN. Coś poza Ryłko jesteście w stanie polecić? Nie chciałbym kupować droższych. Buty w tym roku będą na dwóch weselach więc takie za 1k to chyba w ręku bym nosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #2689 Napisano 10 Kwietnia 2017 Ostatni zakup trochę mi nie podszedł. Znaczy i kolorystyka nie taka przyszła więc wracają do sklepu . No i mam nadzieję, że to będzie to z rozmiarem i z kolorem 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati13u 1 #2690 Napisano 13 Kwietnia 2017 U mnie ostatnio się znalazły takie Nike:Nike trainer 2 aż skoda było nie wziąć za 140, a się okazało, że są mega wygodne. Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #2691 Napisano 13 Kwietnia 2017 ale z tym rzepem to polecieli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #2692 Napisano 14 Kwietnia 2017 A moje dzisiaj dotarły po wymianie na mniejszy rozmiar i jestem bardzo zadowolony z butów a ze sklepu jeszcze bardziej. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #2693 Napisano 15 Kwietnia 2017 Dziadkowe trochę ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #2694 Napisano 15 Kwietnia 2017 Dziadkowe trochę )Gdyby nie granatowe nakładki wyglądałyby jak klasyczne mokasyny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2695 Napisano 15 Kwietnia 2017 Moje ulubione, udało się jeszcze zdobyć w UK... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2696 Napisano 15 Kwietnia 2017 Kris http://zegarkiclub.pl/forum/topic/66568-buty/?view=findpost&p=1979101 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2697 Napisano 15 Kwietnia 2017 Kurcze, pierwsze skojarzenie to że są to buty dla Frankensteina 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2698 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) No... a jakie wygodne ... Kiedyś miałem momo spirit 1 i dreptałem w nich chyba ze trzy lata... To jest ten rodzaj buta, który zakładasz po raz pierwszy i nie chcesz zdejmować ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2699 Napisano 16 Kwietnia 2017 Bardzo często tak jest, że jak but ma bardzo "oryginalny " wygląd to jest niesamowicie wygodny 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artiplast 11 #2700 Napisano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) mnie najbardziej odpowiadaja klasyki jeżeli chodzi o krój , zaczynając od lewej 3 x puma ( biłe to trinomic )i to moim zdaniem najlepsze modele , ten trzeci z ochroną na kostke , świetne do prowadzenia sportowego auta i dynamicznej jazdy , z prawej białe nike udany model ale pumy lepsze , następne to nike z wkładką air huarache , następne to pumy też z wkładką air model puma fox..... wnioski te 2 ostatnie modele dobre do biegania po parkiecie , zbierają błoto na podeszwy i wyglądają chujo..wo nie polecam chociarz są wygodne dla mnie n1 to pumy first round czyli te podwyższane trzecie z lewej ... zresztą pumy są ciekawsze od adidasów w tym wypadku , no ale to moje zdanie po za tym te trzy modele mają jedną cechę płaską delikatną podeszwę , jak ktoś lubi chodzić cicho i nie hałasować przy stawianiu kroków to ten typ podeszwy jest najlepszy ( ja bym to okreslił współczesnym butem ninji a do kompletu pasuje kusza lub pistolet z tłumikiem ...D), puma ma przody wykonane z jednego kawałka jest przetłoczony dopasowany do stopy i optycznie nie poszerza buta jak się na niego patrzy.... No... a jakie wygodne ... Kiedyś miałem momo spirit 1 i dreptałem w nich chyba ze trzy lata... To jest ten rodzaj buta, który zakładasz po raz pierwszy i nie chcesz zdejmować ...warto jednak zdjąć by nogi umyć, od czasu do czasu .... D Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez artiplast 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach