eye_lip 24533 #3826 Napisano 25 Stycznia 2018 Do yachtingowania, lepiej ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #3827 Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) To jakie polecasz buty na dzisiejsze czasy? Do garnituru?Widenki.Ja noszę np. double monki Meermin. Albo brogsy.Przed wojną Polacy nosili super rzeczy.Co sądzicie o ecco? Kupiłem sobie jakieś ze skóry licowej bo były za 1/2 ceny. Na oko sprawiają wrażenie solidnych i są wygodne, ciekaw jestem jak z trwałością.Za pół ceny to jest ok, bo płaci się głównie za czynsz w galerii a i tak pochodzenie tych butów jest takie samo- Chiny. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3828 Napisano 26 Stycznia 2018 Twk z innej beczki, ale również w kontekście Chin. Podobno od czasu, gdy Monitor Audio /kolumny glośnikowe/ przeniósł produkcję do Chin, stając się "designed in England" w miejsce "made in England" ;-) jakość ich wyrobów ...poprawila się :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3829 Napisano 26 Stycznia 2018 Ja wiem że to chiny, ale to ma małe znaczenia, chinole wyprodukują dobrze albo słabo w zależności jak się im zleci. iPhone mam z Chin i nie narzekam na jakość. Moje Ecco na ten przykład nie są chińskie, tylko Słowackie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3830 Napisano 26 Stycznia 2018 Brawo Ty! :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #3831 Napisano 26 Stycznia 2018 Buty typu boat shoes do żeglowania ?? Chyba do siedzienia pod żaglem. To dwie różne rzeczy. W takich butach można ewentualnie skręcić kark albo wpaść do wachy. G6 Można też w klasycznych korkach grać w "nogę" - tak się dziś do żeglowania maja klasyczne BS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3832 Napisano 26 Stycznia 2018 Brawo Ty! :-) Chyba oni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3833 Napisano 26 Stycznia 2018 No to brawo Wy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3834 Napisano 26 Stycznia 2018 I od razu przypomniał mi się żart z KOC'a....- kapitanie Emo toniemy!- jak to nie my, jak nie my to kto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7449 #3835 Napisano 29 Stycznia 2018 Panowie, kupował ktoś buty w sklepie NBsklep.pl. to chyba oficjalny sklep. Dwa razy kupowałem ten sam model M155YP i dwa razy anulowali zamówienie, Buty były przecenione z 699 na 349 więc cena dobra. Za pierwszym razem jakoś to zniosłem. pomyślałem, zdarza się, pewnie nie chcieli wysyłać uszkodzonego towaru, dbają o wizerunek marki itp. Po ok 3 tygodniach znów pojawił się ten model w promocji wiec kupiłem znowu. Dwa razy chyba nie trafi się uszkodzona para tych samych butów. Jakież było moje zdziwienie gdy dostałem dzisiaj maila ze sklepu z ta samą śpiewką (słowo w słowo) co trzy tygodnie tamu. Nawet nie raczyli odpisać na mojego maila, masz kod rabatowy i spier.... Cyt: Dzień dobry,Najmocniej przepraszamy, ale podczas pakowania obuwia New Balance M1500YP – 45.5 D pracownik magazynu zauważył, że zamówiony produkt posiada wadę fabryczną uniemożliwiającą wysyłkę zamówionego towaru.Uszkodzony produkt został zwrócony do producenta i nie jest on w chwili obecnej dostępny w sprzedaży.W ramach rekompensaty możemy zaoferować na przyszłe zakupy jednorazową zniżkę w wysokości 30% na 1 parę/sztukę nieprzecenionego asortymentu (lub rabat liczony od ceny podstawowej) do wykorzystania w naszym sklepie internetowym NBsklep.pl.Przy składaniu zamówienia w miejscu na kod proszę wpisać: “XXXXXXX” (kod jest ważny do 1.03.2018r.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3836 Napisano 29 Stycznia 2018 Ja kupuję tylko stacjonarnie. Czasem net. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7449 #3837 Napisano 29 Stycznia 2018 Ja kupuję tylko stacjonarnie. Czasem net.przymierzałem je w sklepie ale cena była zabójcza. Zastanawiam się nad tymi "pomarańczkami" co kupiłeś :-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #3838 Napisano 29 Stycznia 2018 Komentarze o tym internetowym sklepie są analogiczne.Ja kupiłem buty w ich sklepie stacjonarnym, choć początkowo planowałem online.Być może mają kiepski system i coś co wydaje się dostępne mogło zostać sprzedane gdzieś na sklepie.Z drugiej strony widziałem na sklepie podeszwę przyklejoną na czubku buta tak że resztki kleju były widoczne.przymierzałem je w sklepie ale cena była zabójcza. Zastanawiam się nad tymi "pomarańczkami" co kupiłeś :-))Ten sklep internetowy ma też sklepy stacjonarne i tam takie same ceny co na stronie ale buty są dostępne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3839 Napisano 29 Stycznia 2018 Nie zawsze ceny są takie same stacjonarnie i online. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #3840 Napisano 29 Stycznia 2018 A ja w weekend trafiłem na fajną promocję i sprawiłem sobie kolejne Skechersy. (W Posnani w Poznaniu -50% na cały asortyment). Buty, które praktycznie nic nie ważą, niezależnie od modelu. Pierwsze przywiozłem sobie z delegacji za wielką wodę, potem zaraziłem ojca, a teraz z kobietą kupiliśmy sobie po parze. Baaaaaaaardzo polecam, osobiście nie znam wygodniejszych i lżejszych butów (chociaż ekspertem nie jestem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24533 #3841 Napisano 6 Lutego 2018 Udało mi się kupić w fajnej promocji Trickers Stow (cruisefashion) - świetny but jak ktoś lubi taki styl, podeszwa commando - taka angielska wiejska klasyka foto na gorąco po rozpakowaniu. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3842 Napisano 6 Lutego 2018 A co masz za denim? Bo obuwie faktycznie................takie se. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81427 #3843 Napisano 6 Lutego 2018 Fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #3844 Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Udało mi się kupić w fajnej promocji Trickers Stow (cruisefashion) - świetny but jak ktoś lubi taki styl, podeszwa commando - taka angielska wiejska klasyka foto na gorąco po rozpakowaniuŚwietne! Edytowane 6 Lutego 2018 przez wkamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24533 #3845 Napisano 6 Lutego 2018 A co masz za denim? Bo obuwie faktycznie................takie se.Lenar. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3846 Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) żartowniś szkoda, że nie Lurysy Edytowane 6 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24533 #3847 Napisano 6 Lutego 2018 Na serio - Naked and Famous. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3848 Napisano 6 Lutego 2018 A co ma wspólnego NAF z Lenarem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24533 #3849 Napisano 6 Lutego 2018 A co ma wspólnego NAF z Lenarem?Prawdopodobnie nic (chyba że p. Lenar wyemigrowal do Montrealu i założył NAF) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3850 Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) chyba nadal uczy Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach