vvv 2443 #4176 Napisano 21 Czerwca 2018 Mi osobiście przód tego modelu nie podchodzi (typu love me or hate me), ale trzeba przyznać że pomysł na design bardzo ciekawy. Z tym modelem mam dokladnie tak samo, sam nie moge ich miec bo po prostu sie sobie w nich nie podobam ale niektore stylizacje z tymi butami bardzo mi sie podobaja. Siostre chcialem namowic na nie, byla przez jakis czas seria w czarnej skorze z metalowym przodem jakby oblanym benzyna. Mega mi sie podobaly, jak juz sie w koncu przekonala to juz nie bylo nigdzie jej rozmiaru 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #4177 Napisano 21 Czerwca 2018 A gdzie można takie kupic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4178 Napisano 21 Czerwca 2018 NB i MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4179 Napisano 21 Czerwca 2018 A gdzie można takie kupic?To nie jest produkcja seryjna, lub gotowe buty z salonu Wykonał je mój znajomy. Znajdziesz go na Instagramie pod nickiem: @bacustoms_art. Młody utalentowany chłopak, tegoroczny maturzysta. Przezdolny!!! Wybierasz buty, albo po prostu kupujesz i wysyłasz. A on robi cuda Inne namiary mogę podesłać na priv. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 308 #4180 Napisano 21 Czerwca 2018 To nie jest produkcja seryjna, lub gotowe buty z salonu Wykonał je mój znajomy. Znajdziesz go na Instagramie pod nickiem: @bacustoms_art. Młody utalentowany chłopak, tegoroczny maturzysta. Przezdolny!!! Wybierasz buty, albo po prostu kupujesz i wysyłasz. A on robi cuda Inne namiary mogę podesłać na priv. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu TapatalkaJak z trwałością takiego dzieła?Namiary wrzuć może tutaj (chociaż RODO, to na priv lepiej). Skorzystamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4181 Napisano 21 Czerwca 2018 Jak z trwałością takiego dzieła?Namiary wrzuć może tutaj (chociaż RODO, to na priv lepiej). Skorzystamy Ciężko mi określić trwałość, bo to pierwsza moja para od Bartka. Ale buty są wymalowane specjalistyczną farbą przeznaczoną do malowania skóry i dodatkowo zabezpieczone odpowiednim lakierem. Myślę że dobrze się to będzie nosić. Na "oko" wygląda solidnie. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6739 #4182 Napisano 21 Czerwca 2018 A u mnie takie, super wygodne trochę gorąco tylko. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4183 Napisano 21 Czerwca 2018 Lekkie, bardzo wygodne, przewiewne. Recepta na średnio estetyczne gołe męskie stopy latem. Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4184 Napisano 25 Czerwca 2018 Taki spontan wczorajszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4185 Napisano 27 Czerwca 2018 Wygodne trampasy Vansa, bo duzo ludzi w nich widuję? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4186 Napisano 27 Czerwca 2018 Wygodne trampasy Vansa, bo duzo ludzi w nich widuję?Z własnego doświadczenia powiem że tak. Mam dwie pary. Chociaż niektórzy narzekają, zwłaszcza na pocenie się nogi i cyrkulację powietrza. Pewnie kwestia organizmu. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4187 Napisano 27 Czerwca 2018 Wygodne trampasy Vansa, bo duzo ludzi w nich widuję?Bardzo Dobrze się sprawdzają przy koszeniu trawnika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4188 Napisano 27 Czerwca 2018 ale chyba nie te z biala podeszwa 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4189 Napisano 27 Czerwca 2018 ale chyba nie te z biala podeszwa Niestety, trochę przez przypadek w takich właśnie prowadziłem kosiarkę i one już białej podeszwy nie mają Ale pewnie jakoś je doczyszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4190 Napisano 30 Czerwca 2018 Nosi ktoś takie sportowe klasyki jak Air Force 1? Zastanawiam sie właśnie nad nimi. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #4191 Napisano 30 Czerwca 2018 Nosi ktoś takie sportowe klasyki jak Air Force 1? Zastanawiam sie właśnie nad nimi. Buty bardzo wygodne, ale ja w nich chodzę tylko jak jest mniej niż 15 stopni na zewnątrz, bo stopa się w nich mega grzeje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #4192 Napisano 1 Lipca 2018 Mnie ogólnie zastanawia moda na białe tenisówki w ciepłe dni czy to ze skóry czy materiałowe. np. Lacoste itd Dla producentów ok, bo wiadomo że takie buty łatwo zabrudzić i po sezonie mogą wyglądać słabo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3792 #4193 Napisano 1 Lipca 2018 z doświadczenia: vansy - mega szybko się niszczą, słaby stosunek jakości do ceny + farbują po zamoczeniu nike air force - wygodne 'kloce', wytrzymałe, ciężkawe, ale tez bardzo ciepłe i popieram kolege wyzej, lepsze na temperatury ok 15 stopni @Remyzależy gdzie chodzisz i jak dbasz ja zawsze bałem się białych butów, w tym roku kupiłem na próbę białe trampki big stara i stały się moimi ulubionymi butami (i wcale się tak łatwo nie brudzą, chyba ze chodzisz po piachu dużo) i już rozglądam się za kolejnymi białymi butami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #4194 Napisano 1 Lipca 2018 Mam midy Air Force 1 na zimę. Porzadnie zaimpregnowane dają radę w polskich warunkach w mieście. Wygodne, bo mają system pod całą podeszwą. W lecie bym ich nie założył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4195 Napisano 1 Lipca 2018 z doświadczenia: vansy - mega szybko się niszczą, słaby stosunek jakości do ceny + farbują po zamoczeniu nike air force - wygodne 'kloce', wytrzymałe, ciężkawe, ale tez bardzo ciepłe i popieram kolege wyzej, lepsze na temperatury ok 15 stopni @Remyzależy gdzie chodzisz i jak dbasz ja zawsze bałem się białych butów, w tym roku kupiłem na próbę białe trampki big stara i stały się moimi ulubionymi butami (i wcale się tak łatwo nie brudzą, chyba ze chodzisz po piachu dużo) i już rozglądam się za kolejnymi białymi butamiJa też zawsze bałem się białych a aktualnie rozważam wlasnie te białe air force ☺ 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3792 #4196 Napisano 1 Lipca 2018 one sa ze skory wiec latwo wyczyscic Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4197 Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) Ja mam air force 1 ale wysokie czarne, przymierz bo mnie sie niskie wydawaly nieproporcjonalne na mojej nodze.Mam tez zamszowe kamelowe, tak jak koledzy wczesniej wspomnieli idealne na zime w lecie za cieplo w nich. Ja w weekend kupilem jordany chukka tez kamelowe jakos lubie ten kolor.O te: https://www.nike.com/pl/t/buty-meskie-jordan-eclipse-chukka-MJ2vk5dobry deal zrobilem byly w outlecie w promocji wyszly mnie lekko ponizej 200zl Edytowane 2 Lipca 2018 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4198 Napisano 2 Lipca 2018 Ja mam air force 1 ale wysokie czarne, przymierz bo mnie sie niskie wydawaly nieproporcjonalne na mojej nodze.Mam tez zamszowe kamelowe, tak jak koledzy wczesniej wspomnieli idealne na zime w lecie za cieplo w nich. Ja w weekend kupilem jordany chukka tez kamelowe jakos lubie ten kolor.O te: https://www.nike.com/pl/t/buty-meskie-jordan-eclipse-chukka-MJ2vk5dobry deal zrobilem byly w outlecie w promocji wyszly mnie lekko ponizej 200zlBardzo fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #4199 Napisano 2 Lipca 2018 Ja mam air force 1 ale wysokie czarne, przymierz bo mnie sie niskie wydawaly nieproporcjonalne na mojej nodze. Ja mam właśnie czarne, krótkie i noszę je jesień/zima/wczesna wiosna. Jak nogawka opiera się na bucie to wygląda to ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4200 Napisano 2 Lipca 2018 (edytowane) Jeszcze takie mam te są cienkie tylko zamsz bez grubej wyściółki w środku, w lecie lepiej się spisują a jak znajde gdzies w dobrej cenie to jeszcze sobie kupie te:Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 2 Lipca 2018 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach