Zolw 1129 #5201 Napisano 26 Sierpnia 2020 10 godzin temu, S-3 napisał: Nie to nówki (US 10 i US7) z piątkowego dropu adidasa. czy może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi dropami ? wiem, że Supreme "rzuca" towar na sklepy a ludzie się o to zabijają, adidas też robi takie akcje? 🤨 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16774 #5202 Napisano 26 Sierpnia 2020 Ktoś używał tej wersji Timbów? Rozglądałem sie za 2-eye ale łatwiej trafić takie tyle że zastanawiam się nad użytkowaniem w lecie (na jesień wersja z protektorem dobrze się spisuje ale w lecie bym raczej nie ubrał) 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5203 Napisano 26 Sierpnia 2020 Miałem kiedyś 3 eye i teraz mam 2 eye i lepiej mi się nosi te drugie. Trochę słabiej trzymają przez brak 1 rzędu sznurowania, ale ogólnie wygodniejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #5204 Napisano 26 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Zolw napisał: czy może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi dropami ? wiem, że Supreme "rzuca" towar na sklepy a ludzie się o to zabijają, adidas też robi takie akcje? 🤨 Adidas na modele yeezy robi losowania. Zapisujesz się do losowania na aplikacji adidas i jak masz szczęście to zostajesz wylosowany. Wtedy dopiero możesz kupić yeezy bost. Supreme robi dropy w czwartki o 12.00, najbardziej haypowy towar schodzi w kilka sekund, jak uda ci się coś kupić (nie jest to proste bez bota) to możesz to odsprzedać z duży a nawet bardzo duży zyskiem (np. Bluzy z bogo cena supreme ok 160 $ - w drugim obiegu nawet 10kpln ). Palace (coś na wzór supreme) dropy w piątki o 12.00 - cała procedura dropienia jak u supreme. Odsprzedaż też z dużym zyskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #5205 Napisano 26 Sierpnia 2020 6 godzin temu, S-3 napisał: Adidas na modele yeezy robi losowania. Zapisujesz się do losowania na aplikacji adidas i jak masz szczęście to zostajesz wylosowany. Wtedy dopiero możesz kupić yeezy bost. Supreme robi dropy w czwartki o 12.00, najbardziej haypowy towar schodzi w kilka sekund, jak uda ci się coś kupić (nie jest to proste bez bota) to możesz to odsprzedać z duży a nawet bardzo duży zyskiem (np. Bluzy z bogo cena supreme ok 160 $ - w drugim obiegu nawet 10kpln ). Palace (coś na wzór supreme) dropy w piątki o 12.00 - cała procedura dropienia jak u supreme. Odsprzedaż też z dużym zyskiem. Świat oszalał 😲 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5206 Napisano 27 Sierpnia 2020 To się stało już dosyć dawno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3078 #5207 Napisano 9 Września 2020 Sentyment do Jordanów pozostał z młodych lat i zawsze coś w szafie musi być...Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #5208 Napisano 9 Września 2020 Nówki sztuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5209 Napisano 9 Września 2020 Właśnie zakupiłem takie polskie cuda. Zobaczymy czy casualowo je można używać, cy raczej do kopania ogródka się nadadzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sportina 91 #5210 Napisano 11 Września 2020 W teren tylko Meindl 😊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5211 Napisano 11 Września 2020 buty tej marki są niezniszczalne, co to za model?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sportina 91 #5212 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) 44 minuty temu, arturlep napisał: buty tej marki są niezniszczalne, co to za model? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bhutan MFS,3 para identycznych,stare po 5 latach ostrego traktowania w terenie wyglądają tak.Wyczyszczę,zakonserwuję i pewnie posłużą jeszcze niejeden sezon,polecam. Edytowane 11 Września 2020 przez Sportina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sportina 91 #5213 Napisano 11 Września 2020 Mierzyłem kilkanaście par podejsciówek,te Scarpy zabiły całą resztę,nie za piękne ale nie o to tu chodzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25105 #5214 Napisano 11 Września 2020 Bhutan MFS,3 para identycznych,stare po 5 latach ostrego traktowania w terenie wyglądają tak.Wyczyszczę,zakonserwuję i pewnie posłużą jeszcze niejeden sezon,polecam. Razem z żona nosimy Borneo2, które przeszły już Tatry wzdłuż i wszerz i jeszcze kilka innych ostrych podejść. Przyznam, że to najlepsze buty trekingowe jakie mam. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5215 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Polskie buty wojskowe robocze. 100% skóra. Szyte. 125pln z przesyłką. Jakby ta firma poszła po rozum do głowy to mogliby stworzyć i kolekcje dla motocyklistów, casual, może nawet coś trekingowego. Po kilku godzinach wygodniejsze niż nie jedne Goodyear welted. Jedyny minus to jezyk z bardzo cienkiej skóry. Edytowane 11 Września 2020 przez b_easy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #5216 Napisano 11 Września 2020 Nie wyobrażam sobie, jak oni mogą zarobić sprzedając buty za 125 zł (z przesyłką). Już samo ich wyprodukowanie dziwi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5217 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) 28 minut temu, Kewinkorpyta napisał: Nie wyobrażam sobie, jak oni mogą zarobić sprzedając buty za 125 zł (z przesyłką). Już samo ich wyprodukowanie dziwi. Mało tego, bo paste do butów dołożyli i dodatkowe wkładki antypot. 🤷♂️ Edytowane 11 Września 2020 przez b_easy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5218 Napisano 11 Września 2020 Gdzie się takie kupuje? S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5219 Napisano 11 Września 2020 Teraz to chyba wszystko na Alle... https://allegro.pl/oferta/buty-wojskowe-skorzane-robocze-szyte-gratisy-43-9232275289?utm_medium=app_share&utm_source=facebook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5220 Napisano 11 Września 2020 1 godzinę temu, b_easy napisał: Teraz to chyba wszystko na Alle... https://allegro.pl/oferta/buty-wojskowe-skorzane-robocze-szyte-gratisy-43-9232275289?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Daj znać, jak po tygodniu/dwóch noszenia. Tak myślę nad czymś do ciorania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #5221 Napisano 12 Września 2020 Kupione do biegania. Bardo wygodne i nie dziwię się tym, którzy kupuja je na codzień. Cena z metki to jakiś żart, ale trzy stówki to dobra oferta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5222 Napisano 12 Września 2020 9 godzin temu, Runior napisał: Kupione do biegania. Bardo wygodne i nie dziwię się tym, którzy kupuja je na codzień. Cena z metki to jakiś żart, ale trzy stówki to dobra oferta. Sprawdź przed noszeniem sposoby zaimpregnowania boków podeszw. Bardzo trudno je doczyścić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #5223 Napisano 12 Września 2020 23 minuty temu, b_easy napisał: Sprawdź przed noszeniem sposoby zaimpregnowania boków podeszw. Bardzo trudno je doczyścić. Słyszałem o tym. Ja użyłem standardowo nanoprotektora Tarrago. Jeśli to nie wystarczy, nie zamierzam rozpaczać. Buty do biegania, więc w sumie zwisa mi, czy styropian się ubrudzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5224 Napisano 13 Września 2020 (edytowane) W ubiegłym tygodniu szybkie zakupy butów do biegania w parku, czasem podczas deszczu. Wybierałem pomiędzy: i Salomon podobał mi się bardziej ale ma słabą amortyzację. Wybrałem Kalenji bo lepiej amortyzują. Edytowane 13 Września 2020 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #5225 Napisano 15 Września 2020 Na witchen takie botki 299 złotówek (przecena z ponad 500)Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach