vvv 2443 #6076 Napisano 16 Kwietnia 2023 A płaciłeś jak? Jak można.wiedzieć Pytam bo ostatnio mam jakiegoś pecha i już umoczyłem w.tym.rokuRównież kilkukrotnie przez aplikacje SNKRS i kartę w Apple Pay. Sprawna wysyłka, możliwość anulowania zakupu do kilkunastu minut po zakupie, a po dostawie zwrotu. Kilka lat temu zwróciłem jordany bo miały krzywe szwy i poszło bezproblemowo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6077 Napisano 16 Kwietnia 2023 Od ponad roku korzystam regularnie z aplikacji Nike i Snkrs, dostawa zazwyczaj trwa 3 dni robocze. Raz robiłem zwrot, sam podjechałem do sklepu Nike kawałek od domu, dzień później miałem środki na koncie. Nie ma co się bać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6078 Napisano 16 Kwietnia 2023 Jestem fanem Trickersow i kilka dni temu odwiedzilem sklep firmowy na Jermyn St w Londynie. Niezapomniane wrazenie. Sklep bardziej przypomina 100-letnią aptekę. Bardzo polecam, nie tylko fanom butów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUKASZOWSKI 251 #6079 Napisano 16 Kwietnia 2023 2 godziny temu, o.m.e.g.a napisał(-a): Jestem fanem Trickersow i kilka dni temu odwiedzilem sklep firmowy na Jermyn St w Londynie. Niezapomniane wrazenie. Sklep bardziej przypomina 100-letnią aptekę. Bardzo polecam, nie tylko fanom butów. A byłeś w sklepie Crockett&Jones? Osobiście uważam że poziom dopracowania ciut wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6080 Napisano 17 Kwietnia 2023 Tak, nowy salon na Jermyn St jest wiekszy i jasniejszy, ale stary byl bardziej przytulny. Bez dwoch zdan sklepy C&J sa piekne, ale po "unowoczesnieniu" brakuje mi tego specyficznego klimaciku. No ale ja stary i sentymentalny jestem ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4338 #6081 Napisano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Kolejny krok w przygodzie z butami barefoot: XERO - Hana Buty troche w klimacie popularnego modelu Vans + wykonane z konopii Główne założenia względem "normalnych" butów: płaska podeszwa bez różnicy poziomów palce-pięta, grubość podeszwy około 5mm, szerokie z przodu aby palce mogły norlanie pracować Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #6082 Napisano 21 Kwietnia 2023 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #6083 Napisano 21 Kwietnia 2023 W dniu 17.04.2023 o 10:00, pisar napisał(-a): Kolejny krok w przygodzie z butami barefoot: XERO - Hana Buty troche w klimacie popularnego modelu Vans + wykonane z konopii Główne założenia względem "normalnych" butów: płaska podeszwa bez różnicy poziomów palce-pięta, grubość podeszwy około 5mm, szerokie z przodu aby palce mogły norlanie pracować Wyglądają na wąskie w palcach w porównaniu do innych Xero, czy to tylko zdjęcia tak je przedstawiają? Generalnie z Xero mam mieszane uczucia - trwałością nie grzeszą, a w modelach biegowych bardzo poci się stopa. Tych nowinek ostatnich jeszcze nie testowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84765 #6084 Napisano 21 Kwietnia 2023 W dniu 16.04.2023 o 10:42, Mistrz17 napisał(-a): A płaciłeś jak? Jak można.wiedzieć Pytam bo ostatnio mam jakiegoś pecha i już umoczyłem w.tym.roku A ja właśnie wziąłem takie w dobrej cenie na zalando 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #6085 Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja dla synów brałem jeden wziął zielone Dunk low Drugi takie Air Maxy. Szybka wysyłka jestem w szoku. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Mistrz17 1 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4338 #6086 Napisano 21 Kwietnia 2023 38 minut temu, mikoo napisał(-a): Wyglądają na wąskie w palcach w porównaniu do innych Xero, czy to tylko zdjęcia tak je przedstawiają? Generalnie z Xero mam mieszane uczucia - trwałością nie grzeszą, a w modelach biegowych bardzo poci się stopa. Tych nowinek ostatnich jeszcze nie testowałem. Nie są wąskie, zdjęcie przekłamuje Ja mam z Xero problem bo są jednymi z najwygodniejszych barefootów ale za to dosyć słabe jakościowo. Bardzo mi w nich pasuje grubość podeszwy i design. Lepszych póki co nie znalazłem. Te są z konopi więc ciepłe ale o to mi chodziło. Na lato mam Wildlingi Możesz polecić jakieś swoje ulubione? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #6087 Napisano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Do chodzenia - na razie prowadzą Bruebecki. Do biegania - NB Minimus MR00GB (niestety już nie produkowane). Zimowe - skórzane Denver od Xero. W góry - Scrambler Mid od Xero. Chciałem przetestować Vibramy, ale jakoś nie mogę się zebrać do zakupu. Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez mikoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84765 #6088 Napisano 23 Kwietnia 2023 W dniu 21.04.2023 o 21:59, Mistrz17 napisał(-a): Ja dla synów brałem jeden wziął zielone Dunk low Drugi takie Air Maxy. Szybka wysyłka jestem w szoku. Fajne. Też z zalando?? Ja ostatnio nosiłem same NB nike nie miałem kilkanaście lat. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6089 Napisano 24 Kwietnia 2023 U mnie w weekend musiała wjechać dodatkowa szafka żeby pomieścić zbiory 😁 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6090 Napisano 26 Kwietnia 2023 Sebago Ranger Waxy na ta pogodę idealne. Polecam, to już moja 6 para, buty mega wygodne i bardzo trwałe - jakość pierwsza klasa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49594 #6091 Napisano 26 Kwietnia 2023 2 hours ago, arturlep said: Sebago Ranger Waxy na ta pogodę idealne. Polecam, to już moja 6 para, buty mega wygodne i bardzo trwałe - jakość pierwsza klasa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy twoje buty mają podobną wysokością podeszwę do tego modelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12728 #6092 Napisano 26 Kwietnia 2023 W dniu 24.04.2023 o 11:34, Ceteth napisał(-a): U mnie w weekend musiała wjechać dodatkowa szafka żeby pomieścić zbiory 😁 Czy ja tam widzę nowe, zielone Er Żordany 1? Jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6093 Napisano 26 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Londek napisał(-a): Czy twoje buty mają podobną wysokością podeszwę do tego modelu? Tak dokładnie to ten model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49594 #6094 Napisano 26 Kwietnia 2023 6 minutes ago, arturlep said: Tak dokładnie to ten model Ok, dzięki za info. Jak możesz ocenić wygodę chodzenia w tych butach? Są wyższe przy pięcie, jak to jest odczuwalne? Szukam czegoś wygodnego do zarzucania na codzień, no i szukam jakiegoś złotego środka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6095 Napisano 27 Kwietnia 2023 16 godzin temu, MasterMind napisał(-a): Czy ja tam widzę nowe, zielone Er Żordany 1? Jak wrażenia? Moje pierwsze AJ1 High i jestem zadowolony, na razie noszony kilka razy, zobaczymy za kilka miesięcy. Wczoraj o 14 był shockdrop na SNKRS. Rzucili kilka różnych par AJ1 high, ale się na nic nie załapałem. A szkoda, bo były taxi i chętnie bym je przytulił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #6096 Napisano 27 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Ceteth napisał(-a): Moje pierwsze AJ1 High i jestem zadowolony, na razie noszony kilka razy, zobaczymy za kilka miesięcy. Wczoraj o 14 był shockdrop na SNKRS. Rzucili kilka różnych par AJ1 high, ale się na nic nie załapałem. A szkoda, bo były taxi i chętnie bym je przytulił. Próbowałeś dostać travisy? Ja ostatnio coś w ogóle nie mam szcześcia. W sobotę będę celował w AJ3ki 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6097 Napisano 27 Kwietnia 2023 11 minut temu, vvv napisał(-a): Próbowałeś dostać travisy? Ja ostatnio coś w ogóle nie mam szcześcia. W sobotę będę celował w AJ3ki Próbowałem i nie wpadły. Możliwe, że jak trafiłem AirForce Tiffany to mi się szczęście skończyło na kolejny rok. Ale nie rozpaczam, bo i tak mam za dużą nogę na rozmiarówkę, która dali dla Travisów. Sam mam lekki dylemat czy próbować dostać w sobotę trójki. Mam już choćby AJ4 Military Black i obawiam się, że ciągle by wygrywały z białymi trójkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #6098 Napisano 27 Kwietnia 2023 33 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Próbowałem i nie wpadły. Możliwe, że jak trafiłem AirForce Tiffany to mi się szczęście skończyło na kolejny rok. Ale nie rozpaczam, bo i tak mam za dużą nogę na rozmiarówkę, która dali dla Travisów. Sam mam lekki dylemat czy próbować dostać w sobotę trójki. Mam już choćby AJ4 Military Black i obawiam się, że ciągle by wygrywały z białymi trójkami. Sam mam 46 więc damska rozmiarówka też odpada Ja się nie załapałem na zielone, więc celuje w trójki. Taxi też mi wczoraj nie siadły. Ja nie wiem komu się udają te dropy 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6273 #6099 Napisano 27 Kwietnia 2023 Nike też noszę 46, ale takie Yeezy już np musi być 47. ShockDrop to było kto pierwszy ten lepszy, nie na zasadzie losowania. W razie czego to akurat Taxi można kupić w okolicach retailu, wystarczy wejść na 1 czy 2 większe grupy Sneakersowe na FB. Na SNKRS dalej są dostępne AJ1 High George Green, ale akurat 46 już nie ma, są 45,5 i 47. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4338 #6100 Napisano 27 Kwietnia 2023 Wygodne są chociaż te AJ1 czy tylko kultowe? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach