Ceteth 6291 #7276 Napisano Poniedziałek o 08:57 W dniu 8.05.2026 o 19:05, MasterMind napisał(-a): Air Jordan 1 Low Banned. W USA już była premiera, w Polsce nie wiem, chyba 16 maja. Nigdy nie byłem przekonany do tej kolorystyki, ale na żywo całkiem fajnie to wypada. U mnie w tamtym tygodniu wjechały Jordan 11 UNC low. Moja kobieta stwierdziła, że jak je założę to nie wyjdzie ze mną z domu Przez długi czas nie mogłem się do 11 przekonać, jakoś pół roku temu zacząłem się łamać, a teraz posiadając już niskie, czekam na premierę jakichś fajnych wysokich 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12983 #7277 Napisano Poniedziałek o 12:34 Ta lakierowana skóra jest zaiste trochę kontrowersyjna Bałbym się, że o coś zarysuję i już nie będzie wyglądać tak atrakcyjnie i lśniąco. Ale kolorystyka mi się podoba. Kolory "UNC" są zawsze fajne na Air Jordanach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6291 #7278 Napisano wczoraj o 08:33 Ja zacząłem teraz podchodzić do dalszego rozwijania kolekcji na zasadzie - stonowanych. bezpiecznych kolorystycznie i designowo butów mam już sporo. Trzeba teraz iść w stronę dziwniejszych/rzadziej widywanych Jordanów, choćby miałyby być zakładane kilka razy w roku. Jak dobrze pójdzie jakoś w lipcu przeprowadzka z mieszkania do domu gdzie będę miał swoją "jamę chama" i jedna ściana będzie poświęcona na buty w końcu nie będe musiał trzymać niektórych w pudełkach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach