Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.05.2026 o 19:05, MasterMind napisał(-a):

Air Jordan 1 Low Banned. W USA już była premiera, w Polsce nie wiem, chyba 16 maja.

Nigdy nie byłem przekonany do tej kolorystyki, ale na żywo całkiem fajnie to wypada.

U mnie w tamtym tygodniu wjechały Jordan 11 UNC low. Moja kobieta stwierdziła, że jak je założę to nie wyjdzie ze mną z domu :P Przez długi czas nie mogłem się do 11 przekonać, jakoś pół roku temu zacząłem się łamać, a teraz posiadając już niskie, czekam na premierę jakichś fajnych wysokich :D
image.png.bdeb4f80d662f15092b59b2357e30cd5.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta lakierowana skóra jest zaiste trochę kontrowersyjna :D Bałbym się, że o coś zarysuję i już nie będzie wyglądać tak atrakcyjnie i lśniąco. Ale kolorystyka mi się podoba. Kolory "UNC" są zawsze fajne na Air Jordanach.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zacząłem teraz podchodzić do dalszego rozwijania kolekcji na zasadzie - stonowanych. bezpiecznych kolorystycznie i designowo butów mam już sporo. Trzeba teraz iść w stronę dziwniejszych/rzadziej widywanych Jordanów, choćby miałyby być zakładane kilka razy w roku. Jak dobrze pójdzie jakoś w lipcu przeprowadzka z mieszkania do domu gdzie będę miał swoją "jamę chama" i jedna ściana będzie poświęcona na buty :D w końcu nie będe musiał trzymać niektórych w pudełkach :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi