irekm 1050 #201 Napisano 29 Stycznia 2013 Wygladaja jak Red Wingsy 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #202 Napisano 29 Stycznia 2013 Irek, nie mam pojęcia jak się domyśliłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #203 Napisano 29 Stycznia 2013 Wiesz Mariusz , czary - mary , tez je sprobuje . Tylko moje tak dlugo ladnie to nie beda wygladaly 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #204 Napisano 29 Stycznia 2013 Spróbuj bo warto. Z resztą znasz firmę i jakość butów jakie robi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot Pirx 3 #205 Napisano 30 Stycznia 2013 Wracając do NB POLECAM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
award 0 #206 Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ja w czymś takim tuptam Edytowane 6 Lutego 2013 przez award 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #207 Napisano 8 Lutego 2013 Są jeszcze miejsca, gdzie za ciężką kasę można kupić legendarny kształt Air Maxów:nie to co dzisiejsze "kwadraty" Jash, to mamy podobnie 1, lighty i 180 to sa moje modele polecam kazdemu ! super wygodne ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #208 Napisano 8 Lutego 2013 Sportowych nie liczę, a prawdziwe cały czas zbieram i wciąż mało 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #209 Napisano 8 Lutego 2013 W zeszlym tygodniu kupilem takie Wojasy: Na razie jestem bardzo zadowolony Mam nadzieje, ze nie zawiode sie na ich trwalosci. 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #210 Napisano 8 Lutego 2013 część z szafy przeznaczona na jeden wieczór pastowania przy odpowiednich napojach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #211 Napisano 10 Lutego 2013 Nowy nabytek mojej ulubionej firmy butowej: 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #212 Napisano 11 Lutego 2013 Pisar, co to za buty ? Ciekawe są dlatego też pytam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #213 Napisano 11 Lutego 2013 Pisar, co to za buty ? Ciekawe są dlatego też pytam Buty Hiszpańskiej firmy Camper.Firma to dużo powiedziane...bardziej to manufaktura butowa...od 130 lat.Najwygodniejsze buty jakie miałem w życiu !!Niestety w Polsce tylko w Warszawie i Krakowie do obczajenia na żywo + w sklepach Apia (mało ich i mały wybór). Polecam bardzo : ] 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #214 Napisano 11 Lutego 2013 Dzięki za informacje - sprawdzę na żywo jak tylko będę miał okazję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prop 1 #215 Napisano 11 Lutego 2013 część z szafy przeznaczona na jeden wieczór pastowania przy odpowiednich napojach Poproszę te brązowe, na w pół 3ej 0 Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #216 Napisano 11 Lutego 2013 Panowie mam propozycje. Jak wrzucacie buty do podawajcie producenta. Temat będzie bardziej przydatny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #217 Napisano 11 Lutego 2013 Poproszę te brązowe, na w pół 3ej też je lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_nino 0 #218 Napisano 12 Lutego 2013 Nabyłem coś takiego k swiss i bardzo polecam 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #219 Napisano 14 Lutego 2013 Panowie mam propozycje. Jak wrzucacie buty do podawajcie producenta. Temat będzie bardziej przydatny. Dobry pomysł - popieram 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #220 Napisano 15 Lutego 2013 nino, nie za dużo tych paseczków ? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #221 Napisano 15 Lutego 2013 Z paseczków to mam takie Adidas Busenitz Pro Chciałbym jeszcze w takiej kolorystyce: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #222 Napisano 15 Lutego 2013 nino, nie za dużo tych paseczków ? A tam za dużo, promocja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_nino 0 #223 Napisano 15 Lutego 2013 jakby się dało to bym jeszcze dorzucił kilka 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #224 Napisano 15 Lutego 2013 Przeciętny człowiek i tak powie, że to podróbka Adasia ... A te Adidasy Busenitz to KOSMOS po prostu . Bajeczne . Dużo kosztują ? Jeszcze nigdy nie widziałem tego modelu na półce sklepowej O.O . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #225 Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Kiedyś na allegro było tego pełno do 200zł. Niestety wtedy nie znałem tego modelu i swoją parę znalazłem dość szczęśliwie. Obecnie kosztują ponad 300, ale ciężko trafić każdą kolorystykę. Szukaj na allegro lub skateshopach. Mi na przykład najbardziej pasuje ta bordowo/biała albo niebiesko/biała: Ze smaczków, to jeżeli komuś nie podoba się wysoki język, to po wewnętrznej stronie jest perforacja wzdłuż której można go obciąć. Ale dla mnie właśnie ten język bardzo wyróżnia te buty i nie chciałbym się go pozbywać. Edytowane 15 Lutego 2013 przez sirkozi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach