Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.12.2023 o 20:22, kornel91 napisał(-a):

Może były inne ja miałem wrażenie, że te buty za 1k wyglądają jak za 200zl. Niby wizualnie to samo ale jak zacząłem zginać skórę to miałem wrażenie średniej jakości produktu. 

Timberlany jak pisałem takie sobie wrzucę zdjęcie bo zrobiłem przed odesłaniem. 

B8W1tdd.jpeg

Natomiast wczoraj przyszły takie buty. Fakt, że jedne też odesłałem bo miały wadę jakby słaba skóra cholewki. Te też może nie jest to top ale kupione w promocji myślę, że wyglądają dobrze. 

3uPNeCk.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.12.2023 o 10:30, Hard Rockin' Amigo napisał(-a):

Piękne Rosomaczki :)

Mista Lowa Lowa :)

WhatsApp Image 2023-12-21 at 10.28.00.jpeg

A te czorne to co za model? Podobają mi się bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglądają na mountain boot GTX combat. Ale mogę się mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba tak. Dzięki. Muszę poszukać gdzie się to da taniej kupić.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.01.2024 o 17:31, loco50 napisał(-a):

W dniu 22.01.2024 o 16:17, mariaczi napisał(-a):

Chyba tak. Dzięki. Muszę poszukać gdzie się to da taniej kupić.

Dokładnie tak. Kupione około 5 lat temu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.01.2024 o 13:38, Piter80 napisał(-a):

A jak z rozmiarówka w tych Mountain boot GTX?

Na pewno mam długosc wkładki 285mm, ale nie pamiętam jaki to rozmiar. Dam znać kiedy wrócę z urlopu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Hard Rockin' Amigo napisał(-a):

Na pewno mam długosc wkładki 285mm, ale nie pamiętam jaki to rozmiar. Dam znać kiedy wrócę z urlopu.

Dzięki.Bo ciężko mi znaleźć jakies opinie w necie.Poza tym,że są bardzo wygodne.A jak z trwałością?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Piter80 napisał(-a):

Czy ktoś używał butów Pajar?

Nie używałem, ale na przyszłą zimę sobie kupię, z powodu fajnej podeszwy 

FW23_ALEX-G_BLACK-5_1080x.jpg

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choroba postępuje...

Lewa strona Air Jordan 1 Low, prawa strona Air Ship PE

00-1.jpg

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne te Nike tylko żeby jakość szła z cena to by było dobrze, a nie przy każdych modelach tak jest. Większość oferty to tylko w domu na kartonie dobrze wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, satanic napisał(-a):

Fajne te Nike tylko żeby jakość szła z cena to by było dobrze, a nie przy każdych modelach tak jest. Większość oferty to tylko w domu na kartonie dobrze wygląda.

Zanim coś kupię, zawsze oglądam recenzje w necie - przeważnie kanał Weartesters na YT. Zawsze powiedzą, jak wygląda jakość materiałów, co nie gra itd. - dotychczas nie miałem wtopy jeżeli chodzi o jakość wykonania.

Air Jordany 1 jeszcze najgorszej jakości nie mają - w szczególności w modelach High przeważnie nie można na to narzekać. AJ1 Low i Mid mają bardziej sztywną, plastikową skórę, ale najgorsze jakościowo moim zdaniem są Dunk z podobnego wzornictwa. O innych modelach się nie wypowiem, bo mi póki co najbardziej podoba się ten oldschoolowy design.

Edytowane przez MasterMind

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój młody miał low, normalnie skóra jak z węża strażackiego, popękały i zaczęła się łamać, kupione z oficjalnego sklepu żeby nie było.

Za to te super.

nike-sb-dunk-low-„mystic-red-and-rosewood”-dv5429-601-–-data-premiery.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Piter80 napisał(-a):

Dzięki.Bo ciężko mi znaleźć jakies opinie w necie.Poza tym,że są bardzo wygodne.A jak z trwałością?

Majstersztyk - doskonale wykonane, wygodne i wytrzymałe. Przeżyły tony błota, wilgoci, śniegu, trzykrotnie w nich pływałem w rzece... 

Za każdym razem suszone i wypastowane w dalszym ciągu wyglądają niemalże jak nowe. Mam je ponad siedem lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, satanic napisał(-a):

Mój młody miał low, normalnie skóra jak z węża strażackiego, popękały i zaczęła się łamać, kupione z oficjalnego sklepu żeby nie było.

Na ten moment mam trzy pary low. Czerwono-czarne "Bulls", całe białe "Triple White" i te ze zdjęcia powyżej "OG White/Red"- i wszystkie trzy pary różnią się jakością. Bulls były pierwsze jakie kupiłem i są z twardej, sztywnej skóry (w dotyku jak większość Midów, które miałem w ręce). Triple White kupiłem w wersji ze skórą z fakturą (tumbled) i są bardziej miękkie, a te co teraz przyjechały są zaskakująco dobrej jakości jak na low - skóra jest gruba, ale przy okazji giętka i miękka w dotyku.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, arturlep napisał(-a):

@irekm

co to za model ?

Te akurat to są, 

Alex G heritage boots with ice grippers 

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AJ1 Low miałem dwa razy. Obie pary oddałem do sklepu po 3 miesiącach po się przecierał materiał wewnątrz buta. 

Co do cen samych Jordanów trochę się pozmieniało. Ledwie miesiąc temu sprawiłem sobie AJ1 High Vibrations of Naija za 400 zł, bo były dobre promki na stronie Nike :) Jeszcze rok temu można było zapomnieć o AJ1 na wyprzedaży :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.01.2024 o 22:25, Piter80 napisał(-a):

Wrzucam kilka dodatkowych zdjęć - mam rozmiar 44, co jak juz wspomniałem odpowiada długości wkładki 285mm.

W modelu Zephyr mam 283mm i jednak jest za mały. Buty niewiele używane przekazałem dorastającemu synowi.

Tutaj pytanie do kolegów - czy ktoś z Was wie, kiedy wypuszczają Zephyr MK2 w kolorystyce "tan"? Chcę sobie kupić, ale coyoty jednak wydają mi się trochę za ciemne.

WhatsApp Image 2024-01-30 at 08.31.20 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-01-30 at 08.31.20.jpeg

WhatsApp Image 2024-01-30 at 08.31.19.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.01.2024 o 10:08, Ceteth napisał(-a):

AJ1 Low miałem dwa razy. Obie pary oddałem do sklepu po 3 miesiącach po się przecierał materiał wewnątrz buta. 

Co do cen samych Jordanów trochę się pozmieniało. Ledwie miesiąc temu sprawiłem sobie AJ1 High Vibrations of Naija za 400 zł, bo były dobre promki na stronie Nike :) Jeszcze rok temu można było zapomnieć o AJ1 na wyprzedaży :P 

Jak wrażenia z tych Naija? Chciałem kupić, ale mnie ten "dywan" na bokach trochę zniechęcił :P 

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze? Jestem bardziej niż zadowolony. Ten dywan/wykładzina wygląda na żywo całkiem nieźle, kolor butów jest super i ogólnie zestawienie mi bardzo odpowiada. Za to 400 zł, aż szkoda nie wziąć High-ów. No i jak Ci nie siądą to zawsze można zwrócić :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to się porobiło High za 400zł i dalej prawie pełna rozmiarówka na stronie

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj miałem kumulację kurierów, trzech w tym samym czasie 🫣
256c31d12b10875cbb92f0137d81e074.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam śmigać w Haixach. Ze wszystkich które miałem opcję przymierzać i testować leżą mi najbardziej. Niemniej kolega powyżej nakręcił mnie na Lowa Mountain, szukam...

81c5a8614e00c6efd28c50584d16ea35.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi