Gość kasparov #1026 Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Polecam Salamandry Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez kasparov 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1027 Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Biegałem trochę w weekend za butami , wiem już co chcę ( a to już sukces ) niestety brak mojej numeracji ( rozmiar 45 ) spowodował że zajrzałem do sklepów int. Pytanie do kolegów bardziej kumatych w sprowadzaniu towarów z US , czy shipping do PL na poziomie 70 USD to norma ?? Buty kosztują 80 USD a shipping prawie podwaja mi cenę Edytowane 1 Września 2014 przez Drake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1028 Napisano 1 Września 2014 Pytanie do kolegów bardziej kumatych w sprowadzaniu towarów z US , czy shipping do PL na poziomie 70 USD to norma ?? Buty kosztują 80 USD a shipping prawie podwaja mi cenę Nie jest to norma. Ale tak często bywa, że sklep chce dodatkowo zarobić na przesyłce (w USA zleca się agencji oclenie tego na miejscu plus koszty urzędnicze itd.). Co to za marka obuwia, którą poszukujesz? Może uda się znaleźć na europejskich stronach jak np spartoo.pl? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1029 Napisano 1 Września 2014 Nie jest to norma. Ale tak często bywa, że sklep chce dodatkowo zarobić na przesyłce (w USA zleca się agencji oclenie tego na miejscu plus koszty urzędnicze itd.). Co to za marka obuwia, którą poszukujesz? Dzięki za odpowiedź Szukając w naszych sklepach stacjonarnych chciałem zakupić ten produkt https://www.venezia.pl/polbuty-meskie-p-17305-175-14.19.175.html Niestety brak rozmiaru 45 . Zagłębiając się w int znalazłem te w podobnym stylu marka nazywa się Mark Nason . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #1030 Napisano 1 Września 2014 A może zakup buty np poprzez Dome Shipping?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1031 Napisano 1 Września 2014 Dzięki za odpowiedź Szukając w naszych sklepach stacjonarnych chciałem zakupić ten produkthttps://www.venezia.pl/polbuty-meskie-p-17305-175-14.19.175.htmlNiestety brak rozmiaru 45 . Zagłębiając się w int znalazłem te w podobnym stylu marka nazywa się Mark Nason . Faktycznie. Brak w sieci Twojego rozmiaru (napisz do nich maila czy jest szansa na Twój rozmiar, a może odpowiedzą). Mark Nason widzę, że dostępny tylko via USA, to niestety może troszkę kosztować. Ja ze swojej strony mogę pokazać innego producenta, firmę Conhpol http://conhpol.pl/sklep/kategoria/wyprzedaz/meskie. Mają coś podobnego co szukasz. Jest to polska firma. Sam się przymierzam do jednego ich modelu. Ale póki co nie kupowałem. Z większych i pewnych sklepów to mogę polecić wspomniane przeze mnie spartoo.pl (niestety długo się czeka na przesyłkę- do 6 dni roboczych) i podobno zalando.pl jest ok (darmowy zwrot itd.). Plus jest taki, że kształt buta poszukujesz typowy. Rozmiar też powinien być ok. Tyle, że nie koniecznie niebieskie uda Ci się znaleźć. Ale życzę powodzenia w szukaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #1032 Napisano 2 Września 2014 Poszukaj na angielskim ebay.co.ukMassimo Dutti może mieć takie tyle że cena odpowiada wartości dopiero na przecenach 50% Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1033 Napisano 2 Września 2014 (edytowane) dzięki za podpowiedzi ,venezia odpowiedziała na mój mail ,że nie ma i najprawdopodobniej nie będzie mojego rozmiaru , zakupy w US odpuściłem i wybrałem coś z oferty spartoo.pl Edytowane 2 Września 2014 przez Drake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1034 Napisano 2 Września 2014 dzięki za podpowiedzi ,venezia odpowiedziała na mój mail ,że nie ma i najprawdopodobniej nie będzie mojego rozmiaru , zakupy w US odpuściłem i wybrałem coś z oferty spartoo.pl I dobrze. Sklep przeze mnie sprawdzony wielokrotnie. Żeby tylko ta paczka nie szła tak długo i ceny butów w stosunku do naszych sklepów były atrakcyjniejsze. Ale fajnie, że problem rozwiązany. Niech się noszą/chodzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #1035 Napisano 2 Września 2014 Poszukaj na angielskim ebay.co.ukMassimo Dutti może mieć takie tyle że cena odpowiada wartości dopiero na przecenach 50% Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1036 Napisano 9 Września 2014 dzięki za podpowiedzi ,venezia odpowiedziała na mój mail ,że nie ma i najprawdopodobniej nie będzie mojego rozmiaru , zakupy w US odpuściłem i wybrałem coś z oferty spartoo.pl i po tygodniu przyszła paczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osito 2 #1037 Napisano 15 Września 2014 (edytowane) Witam. Koledzy, czy możecie polecić mi jakieś godne uwagi Europejskie marki butów, najlepiej w granicach cenowych do - 500 pln. ? Na tą chwilę kojarzę: Rieker - dużo negatywnych wypowiedzi w internecie, trochę mnie to wystraszyło. Clarks - opinie dość mieszane, sporo pozytywnych wypowiedzi, ale zdarzają się i nie najlepsze recenzje. Salomon - podobno dobra marka, ale osobiście nie miałem styczności. Dr. Martens i Solovair - odpada na starcie. Oprócz butów sportowych np. Salomon, interesują mnie mniej więcej takie fasony jak te ze zdjęcia, czyli dość "ciężkie" buty na co dzień, ale oczywiście może to być również i nieco lżejszy kaliber. Edytowane 15 Września 2014 przez Osito 0 ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #1038 Napisano 16 Września 2014 moze new balance made in uk? cos kolo 5 stowek powinny kosztowac. solovair ma model bardzo podobny do tego co wkleiles na zdjeciu tylko ze czarny (lub wisniowy czy jaki tam) odrzucasz ta firme za stylizacje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osito 2 #1039 Napisano 16 Września 2014 moze new balance made in uk? cos kolo 5 stowek powinny kosztowac. solovair ma model bardzo podobny do tego co wkleiles na zdjeciu tylko ze czarny (lub wisniowy czy jaki tam) odrzucasz ta firme za stylizacje ? -----------------------Dziękuję za namiar na "New Balance" , wcześniej nie kojarzyłem tej marki, więc teraz chętnie przyjrzę się temu co oferują. Co do Solovara słyszałem dość dobre opinie, bo podobno obecnie przeskoczyli chociażby Dr. Martensa jeżeli chodzi o jakość. Niestety jest jeden szkopuł co do Solovarów & Martensów i nie chodzi tutaj o estetykę. Dopiero co kilka dni temu zrobiłem mały rekonesans i przymierzałem kilka modeli Solovarów & Martensów i niestety żadne z tych butów nie pasują na moją nóżkę. W podbiciu czułem jak by mi nogę imadłem ściskali, czyli dyskomfort był okropny, to też musiałem je wykluczyć i tylko dlatego napisałem, że odpadają na starcie Jest to nieco dziwne, że wszystkie modele robią jak z "jednego szablonu", przez co możliwość dopasowania ich do stopy jest tak ograniczona. 0 ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73306 #1040 Napisano 19 Września 2014 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1041 Napisano 19 Września 2014 Fajne. Co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73306 #1042 Napisano 20 Września 2014 Kazar 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 33 #1043 Napisano 20 Września 2014 (edytowane) Dzisiejsze polowanie! Edytowane 20 Września 2014 przez ksylo1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1044 Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Się zasugerowałem tematem i przyszło właśnie coś takiego: Wyglądają na buty nie do zdarcia. Gruba skóra, fajna podeszwa.Tylko muszę dać do rozciągnięcia tył bo się wbija w Achillesa. Edytowane 22 Września 2014 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1045 Napisano 22 Września 2014 Ponieważ moje Reeboki GL6000 po kilkunastu godzinach przebiegu dokonały żywota (nigdy więcej) pobiegłem dziś poszukać czegoś lepszego.Siedziałem chyba ze dwie godziny i mierzyłem angielskie NB i nie mogę się zdecydować. Nie ukrywam, że najbardziej do gustu przypadły mi wersje Made in USA, ale tam mimo mega jakości cena zabija - 699zł! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16114 #1046 Napisano 22 Września 2014 Jash popatrz na ofertę Under Armour jest kilka fajnych butów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1047 Napisano 22 Września 2014 Trochę już szukałem samemu, ale ciężko o coś ciekawego, a myślę że ktoś tutaj mógł już mieć podobny problem Szukam butów jesiennozimowych, skórzanych, brązowych, które wytrzymają spokojnie deszcz/śnieg, ale i będą na tyle eleganckie, by do koszuli i chinosów co najmniej się nadawały (glany klasyczne już mam, teraz zależy mi właśnie na czymś bardziej eleganckim).Jednocześnie najchętniej zrezygnowałbym z powłok typu goretex/hydrotex bo moja noga tragicznie je znosi o ile nie jest -20 stopni. Ideałem są trzewiki JFSa (choć ja bym wolał bez ażuracji raczej), lecz niestety z budżetem na ten sezon nie wiem czy się wyrobię (źródło i więcej o tych fantastycznych butach: http://www.wdrugiejskorze.pl/tadeuszjanuszkiewicz/ ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1048 Napisano 22 Września 2014 Jash popatrz na ofertę Under Armour jest kilka fajnych butów. Nie ten klimat, szukam biegówek w klasycznym stylu, czyli wspomniane:1500 670 576 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73306 #1049 Napisano 22 Września 2014 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24687 #1050 Napisano 22 Września 2014 Ideałem są trzewiki JFSa (choć ja bym wolał bez ażuracji raczej), lecz niestety z budżetem na ten sezon nie wiem czy się wyrobię Dzięki za uznanie (choć to raczej do TJa), tak się składa, że dzisiaj miałem je na nogach 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach