Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ATCmike

Pilot watch fanclub :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

20260114_123413.jpg

Mogę zapytać z ciekawości ile masz zegarków? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, gamemaster napisał(-a):

Mogę zapytać z ciekawości ile masz zegarków? :)

W tej chwili około 160, ale było już ponad 180. Jestem na etapie redukcji, choć bez ciśnienia. Mam zamiar ograniczyć do około 50, więc jeszcze sporo pójdzie do ludzi. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

W tej chwili około 160, ale było już ponad 180.

Łomatko! :D W ciągu roku mógłbyś nam każdy zegarek pokazać dwa razy :)

Ten Citizen naładowany detalami fest, wygląda bardzo wojskowo i "specjalistycznie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Sławol napisał(-a):

Łomatko! :D W ciągu roku mógłbyś nam każdy zegarek pokazać dwa razy :)

Ten Citizen naładowany detalami fest, wygląda bardzo wojskowo i "specjalistycznie".

Dlatego moje zegarki w zdecydowanej większości są prawie jak nowe. Łatwiej sprzedać. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Dlatego moje zegarki w zdecydowanej większości są prawie jak nowe. Łatwiej sprzedać. :) 

Mam już gotowy plan.

Z tych 160 zostawiłbym powiedzmy 10.

Pozostałe 150 sprzedałbym. Powiedzmy, że średnia cena za każdy z nich to 200 zł (licząc baaaaardzo ostrożnie, realnie pewnie więcej). 150 x 200 zł = 30.000 zł.

Ale bym porządził za taką kasę. Kupiłbym jeden z wysokiej półki, albo dwa z umiarkowanie wysokiej. Do tego 10 pozostawionych sztuk, wśród nich całkiem porządne sztuki. Żyć nie umierać 😍🤩😀

A nie, sorry, rozmarzyłem się. To nie moje zegarki ;)

p.s.

A jeśli się okaże, że średnia cena każdego z tych 150 to np. 500 zł... Wow :rolleyes:

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Mirosuaw napisał(-a):

Mam już gotowy plan.

Z tych 160 zostawiłbym powiedzmy 10.

Pozostałe 150 sprzedałbym. Powiedzmy, że średnia cena za każdy z nich to 200 zł (licząc baaaaardzo ostrożnie, realnie pewnie więcej). 150 x 200 zł = 30.000 zł.

Ale bym porządził za taką kasę. Kupiłbym jeden z wysokiej półki, albo dwa z umiarkowanie wysokiej. Do tego 10 pozostawionych sztuk, wśród nich całkiem porządne sztuki. Żyć nie umierać 😍🤩😀

A nie, sorry, rozmarzyłem się. To nie moje zegarki ;)

p.s.

A jeśli się okaże, że średnia cena każdego z tych 150 to np. 500 zł... Wow :rolleyes:

Dzięki za docenienie aż 10. ;) 

Jak dla mnie zegarek nie musi być drogi, żeby mi się spodobał. Myślę, że dałoby się nawet po sprzedaniu setki uzbierać na coś, co mogliby zaakceptować posiadacze drogich zegarków, ale ja lubię chodzić swoimi drogami i w końcu kupuję je dla siebie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Dzięki za docenienie aż 10. ;) 

Jak dla mnie zegarek nie musi być drogi, żeby mi się spodobał. Myślę, że dałoby się nawet po sprzedaniu setki uzbierać na coś, co mogliby zaakceptować posiadacze drogich zegarków, ale ja lubię chodzić swoimi drogami i w końcu kupuję je dla siebie. 

Paweł ja też uważam, że zegarek nie musi być drogi żeby się mógł podobać 😀no ale redukując np do 50sztuk nosisz je po prostu częściej 😀ja bym pewnie ze dwadzieścia nosił bardzo chętnie 😀

Ja mam teraz 24 sztuki z czego Adriatica pewnie na ręku ostatnio że 3 lata temu a mam 6 Casio G shock i noszę je tylko po pracy i weekendowo więc realnie 17 sztuk i też za dużo pewnie max 10 by wystarczyło żeby cieszyły i się nosiły 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Paweł ja też uważam, że zegarek nie musi być drogi żeby się mógł podobać 😀no ale redukując np do 50sztuk nosisz je po prostu częściej 😀ja bym pewnie ze dwadzieścia nosił bardzo chętnie 😀

Ja mam teraz 24 sztuki z czego Adriatica pewnie na ręku ostatnio że 3 lata temu a mam 6 Casio G shock i noszę je tylko po pracy i weekendowo więc realnie 17 sztuk i też za dużo pewnie max 10 by wystarczyło żeby cieszyły i się nosiły 😀

Trudno mi dokonać tak wąskiej selekcji, za dużo mi się podoba. Zresztą może m.in. dlatego ożeniłem się w "dojrzałym" wieku. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_4490.jpeg

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SyRujB3.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, sanik napisał(-a):

IMG_20260116_100015.jpg

Fajny! :) Co to? Jaka średnica, co w środku? Jeśli można - poprosiłbym o fotkę lumy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, manwiththedog napisał(-a):

Fajny! :) Co to? Jaka średnica, co w środku? Jeśli można - poprosiłbym o fotkę lumy.

HelenRou, w środku eta, średnica 42mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi