Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

The Diver

Rekomendowane odpowiedzi

Przylaczam sie do gratulacji, ale stylistycznie ten zegarek w ogole do mnie nie przemawia ;)

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby nie patrzeć,trzeba dążyć do ideału.

Następny poproszę w galerii PP 5711 :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następny w galerii będzie albo JLC Reverso, albo IWC Portuguese, albo któryś GO, albo kolejny AP. Patki mi nie podchodzą :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczucie mi podpowiada że to będzie IWC Portuguese :D

Od dawna już się na niego szykujesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...świetny zegar ...jednak jak dla mnie guma na minus - może na żywo wygląda inaczej ;)

...ale zegar superancki!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Guma jest właśnie przezajebista! Zegar świetnie się dzięki niej układa na ręce. Nie wyobrażam sobie tego AP na skórze bądź bransolecie(podobnie jak np IWC Aquatimer). Wtedy zegar robi się cholernie ciężki i nie ma żadnego kontrastu jak kolor koperty zleje się z bransoletą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOSMOS ZEGAR !!!

IMG_2502-2.jpg

IMG_2506-2-1.jpg

IMG_2785-2.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu dużo pisać :rolleyes:

Zegarek moim zdaniem kompletny. Idealnie trafia w mój gust. Do tego fotki jak zwykle super.

Michał gratuluję raz jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Michał- widać, że cieszy i to bardzo, jest moc! :)

Marcin

PS. Trochę jednak szkoda, że nie wystarczyło Ci fantazji na jakiegoś Hublota... ;)

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Michał- widać, że cieszy i to bardzo, jest moc! :)

Marcin

PS. Trochę jednak szkoda, że nie wystarczyło Ci fantazji na jakiegoś Hublota... ;)

Ja tam bym powiedział - całe szczęście... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Ty nie jestes obiektywny tutaj;) a Hubloty to tez wspaniale maszyny, przymierzalem 4 sztuki i na zywo robia duzo wieksze wrazenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym powiedział - całe szczęście... :rolleyes:

A kolega zauważył "buźkę" na końcu wypowiedzi? :P

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim :)

Ja również przymierzałem Hubloty, i na mnie zdecydowanie większe wrażenie robi AP. Większość Hublotów jak dla mnie, to przerost formy nad treścią.

Marcin, nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie cieszy ten klocek, jestem absolutnie zafascynowany jego wykonaniem! Boje się, że nie będę chciał założyć innego zegarka :D Niestety będę czasami zmuszony, bo chcąc nie chcąc pod sztywniejszy mankiet, to on raczej nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

Marcin, nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie cieszy ten klocek, jestem absolutnie zafascynowany jego wykonaniem! Boje się, że nie będę chciał założyć innego zegarka :D Niestety będę czasami zmuszony, bo chcąc nie chcąc pod sztywniejszy mankiet, to on raczej nie pasuje.

Tez mam zegarek ktory bardzo lubie i nosze go caly czas a jesli mam ochote zalozyc inny to zakladam ale zawsze milo mi sie powraca to tego ulubienca :)

Moze u Ciebie bedzie podobnie jesli tak bedzie to ten zegarek "to jest to!" dla Ciebie :)

Niech cieszy jak najdluzej, acha i nie sprzedawaj go bo to twoj kolejny swietny zegarek w twojej kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał,

przyłączam się do gratulacji - pasuje Ci jak żaden inny :) Niechaj Ci szczęśliwie czas odmierza!

PS

Co zaskakujące, wygląda na duży pomimo Twojego nie małego nadgarstka.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

......pasuje Ci jak żaden inny :).....

To samo mu napisałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim :)

Ja również przymierzałem Hubloty, i na mnie zdecydowanie większe wrażenie robi AP. Większość Hublotów jak dla mnie, to przerost formy nad treścią.

Nie zgadzam sie. Jesli ktos lubi na reku industrialne klimaty w wysublimowanym smaku i wysokiej jakosci to trudno o lepszy wybor niz Hublot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał,

przyłączam się do gratulacji - pasuje Ci jak żaden inny :) Niechaj Ci szczęśliwie czas odmierza!

PS

Bo to taki klocek i żeby wyglądał na mały to trzeba by go założyć na udo chyba :)

Taki urok AP, zegarki tej manufaktury po prostu widać na nadgarstku, jak duży by on nie był.

nash13 teraz to może rzeczywiście obiektywny nie jestem ale przed zakupem AP mierzyłem również Hubloty. Wykończeniem detali nie miały podejścia, poza tym dla mnie każdy z tych zegarów był przeładowany. Diver jest prosty, surowy i świetnie wykończony dla mnie to zaleta dla innego nuda. Poza tym ja bynajmniej wydając taką kwotę na zegar chciałem mieć też trochę historii,klimatu manufaktury której zegar kupiłem. W AP to z całą pewnością mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek79 z ta historia to absolutna prawda. Dlatego sa ludzie ktorzy nigdy nie kupia Koenigsegga a wybiora Ferrari. Choc jesli chodzi o rozwiazania technologicze czy jakosc wykonania nie ma roznic chyba ze na korzysc tego pierwszego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm jeśli chodzi o auta to w tej materii wziął bym Koenigsegga :ph34r:

Nie ma co już się rozwodzić nad wykonaniem zegarków w/w firm. Jeden lubi blondynki drugi brunetki...

Tylko się cieszyć,że na forum przybywa fajnych zegarów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie tez ten AP jest genialny. Nie chce jednak deprecjonowac Hublotow i wiem ze bede mial spory dylemat. A propos tego porownania wyzej... Wiedzialem ze wybierzesz Koenigsegga:) chcialem tylko pokazac ze nie ma co sie zbytnio napinac na wielkie slowa jesli chodzi o wklad w historie i w rozwoj konkretnych galezi przemyslu (tu akurat mamy auta i zegarki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę zawiłe to porównanie biorąc pod uwagę, że Ferrari akurat ma więcej wspólnego z Hublotem (chyba że źle zrozumiałem ;)):

sa4AN.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze zrozumiales:) a dedykowany model Hublota nie zmienia istoty sprawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do porównania z Hublotem, to myśle, że wszystko zostało już powiedziane, ale skoro poziom wykonania tych zegarków jest na takim samym poziomie, a Audemars ma za sobą historie, to ja osobiście nie miałem żadnych wątpliwości co wybrać. Byłbym również wdzięczny jakbyśmy nie kontunowali tutaj tematu Hublota.

Tez mam zegarek ktory bardzo lubie i nosze go caly czas a jesli mam ochote zalozyc inny to zakladam ale zawsze milo mi sie powraca to tego ulubienca :)

Moze u Ciebie bedzie podobnie jesli tak bedzie to ten zegarek "to jest to!" dla Ciebie :)

Niech cieszy jak najdluzej, acha i nie sprzedawaj go bo to twoj kolejny swietny zegarek w twojej kolekcji.

Nie mam zamiaru go sprzedawać, zostanie ze mną do końca moich, lub jego dni ;) Ciężko mi się z nim nawet na chwile rozstawać :rolleyes:

Michał,

PS

Dzięki Tomek :)

Faktycznie jest spory, ale napewno nie za duży. Poprostu męski ;) Natomiast nie radziłbym nikomu kupować go w ciemno, sugerując się jego rozmiarem ze strony producenta - można się zdziwić :)

Jeszcze jedna fota :

IMG_2248-2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a takie cudo w kontraście ??

staticsquarespacecom.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.