Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem info od paskorobów:

Hello Marcin,

I inform you that we'll be able to send you the PMS samples next Monday, 15th.

I'll contact you about the tracking Nr. of the shipment.

Best regards,

Czyli  po 3-4 dniach  powinny być u Ciebie ?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sample! Nie wszystkie paski.

Panie , ja optyk  :P  skąd mam wiedzieć co u paskorobów oznacza sample ??  To jakieś próbki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='QuadrifoglioVerde'

Sample! Nie wszystkie paski.

W związku z tym jednak i ja poproszę Marcin o wysyłkę! Przewidywany czas dostawy pasków to co najmniej wrzesień - choć nie chcę krakać

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z tym jednak i ja poproszę Marcin o wysyłkę! Przewidywany czas dostawy pasków to co najmniej wrzesień - choć nie chcę krakać

:( to kiepsko jak wrzesień , w takim razie na wakacje leci Kon Tiki zamiast Squale 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur po czym wnosisz ?? Mam zapewnienie, że będą w Lipcu zanim Włosi wyruszą na swój słynny Sierpniowy urlop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także potwierdzam słowa vidiego.

Od siebie dodam,że dekielek wyszedł bardzo fajnie a całościowy efekt jest naprawdę vintage.

Ps. Może głupie pytanie,czy bezelek ma folie zabezpieczają ?

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także potwierdzam słowa vidiego. Od siebie dodam,że dekielek wyszedł bardzo fajnie a całościowy efekt jest naprawdę vintage. Ps. Może głupie pytanie,czy bezelek ma folie zabezpieczają ?

Folijka była na całości szkło/bezel ale raczej nie trudno ją było zauważyć :P

Sam bezel nie ma folii..ale jest metaliczny i połyskliwy stąd może wrażenie, że może być na nim folia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur po czym wnosisz ?? Mam zapewnienie, że będą w Lipcu zanim Włosi wyruszą na swój słynny Sierpniowy urlop.

Obyś miał rację ale skoro teraz przyjadą (-jedzie) sample to potem musi być akceptacja, produkcja,wysyłki! Obym się mylił!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam bo u mnie jest jakby pęcherzyk powietrza ale nic nie kombinowałem bo nie mam nic cieniutkiego aby podważyć

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na akceptacje potrzebuję kilku godzin. Wkleję Wam tutaj sample i sami zadecydujecie który odcień będzie najlepszy.

Robimy pantone 301c ..powinien być nieco ciemniejszy niż bezel i tarcza ale wiecie jak jest guma to inny materiał...nie wiem jak to wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam bo u mnie jest jakby pęcherzyk powietrza ale nic nie kombinowałem bo nie mam nic cieniutkiego aby podważyć

Prześlij mi foto macro na [email protected]

Może faktycznie masz folię ( ktoś zapomniał w fabryce zdjąć ;p )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, że i mój wylądował ;) Siedzę i oglądam właśnie. Pierwsze wrażenie - sam zagarek na pewno wygląda lepiej niż opakowanie - według mnie to lepiej niż gdyby było odowrotnie :)

Jeszcze raz dziekuję QuadrifoglioVerde za cierpliwość i zaangażowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

standardowe opakowania Squale wyglądają inaczej. to niebeskie pudełka. Nam wysłali takie etui...szkoda że nie prawdziwa skóra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej nie bo matryca pęknie :(

Te wcześniejsze pudełka były bardziej akceptowalne

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dziś nie mam jak zrobić zdjęcia. Pudełko nie jest złe ale po prostu mogłoby być lepsze. Moim zdaniem bardziej pasuje do zegarka za nie wiem... 500 zł? Nie zmienia to faktu, że jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz lepiej to wygląda! Świetna fotka!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekna fotka - jakby zywcem przeniesiona z lat 70-tych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegar kipi klimatem vintage-diver, az szkoda mi go nosic ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten zegarek oddaje 120 procent ducha lat 70tych, pod tym wzgledem jest idealnym przykladem retrospektywy. moj nie schodzi z lapy....uwielbiam jego kolor...i tą perlistość....coś jakby liquidmetal wymieszany z wodą....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten zegarek oddaje 120 procent ducha lat 70tych, pod tym wzgledem jest idealnym przykladem retrospektywy. moj nie schodzi z lapy....uwielbiam jego kolor...i tą perlistość....coś jakby liquidmetal wymieszany z wodą....

No właśnie Julek zamilkłeś ? rozumiem, że zegarek sie nie spodobał i stał się częścią segregacji odpadów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie Julek zamilkłeś ? rozumiem, że zegarek sie nie spodobał i stał się częścią segregacji odpadów :P

Nie zamilklem tylko zaniemowilem! Tu nie ma o czym mowic, jest moc! Kiedy na przelomie maja i czerwca 2012rozpoczynalismy rozmowy o tym projekcie to w najsmielszych marzeniach nie przypyszczalem, ze wyjdzie tak dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.