Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Jest.

Na żywo robi na mnie większe wrażenie niż zielony sub którego ostatnio mierzyłem .

ALE... chyba go będę musiał sprzedać.

koledzy , apeluję do Was , przestańcie się znęcać nad tymi ,którzy jeszcze czekają  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest :)

Kurde klasa światowa, wrzuce fotki potem ;)

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dotarł,dzięki Marcin :)

A dowód tego w nadgarstkowym ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że te nasze klubowce są jak włoska Alfa Romeo...z jednej strony piękne i wzruszające...mają swój niepowtarzalny klimat z drugiej nie są idealne i odhumanizowane jak np. zegarki/samochody niemieckie. Coś w tym jest nie ? ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że te nasze klubowce są jak włoska Alfa Romeo...z jednej strony piękne i wzruszające...mają swój niepowtarzalny klimat z drugiej nie są idealne i odhumanizowane jak np. zegarki/samochody niemieckie. Coś w tym jest nie ? ^_^

,,wolę Monicę Belucci ,która czasami kichnie niż zdrową Erikę Steinbach ''  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wróżysz im szybkie "holowanie" do serwisu? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę Mikołaj że to nie jest zegarek dla Ciebie :D ....

Ty bardziej lubisz takie klimaty :P hehe:

;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzydko, brzydko - w takim razie odkupię za wszelką cenę tylko Tobie na złość i będę go nosił na pasku od Steinharta! :P

Edit:

Zapomniałem - HEIL STEINBACH!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzydko, brzydko - w takim razie odkupię za wszelką cenę tylko Tobie na złość i będę go nosił na pasku od Steinharta! :P

Edit:

Zapomniałem - HEIL STEINBACH!!! :D

Zgnije Ci pasek zobaczysz !! A na nadgarstku wykształci się czerniak.... To połączenie nie zagra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie też dotarł :)

Jest Moc!!!!!!!!!!

Quadro dzięki za włożony w projekt wysiłek, zegar jest superancki :) :)

Pozdrawiam, Wojtek ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgnije Ci pasek zobaczysz !! A na nadgarstku wykształci się czerniak.... To połączenie nie zagra :P

Deutche Kautchuk nicht gnije! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mój już dotarł, zamówiony do firmy i odpakowany osobiście i niezwlocznie.

Super, dzięki 'SqualefoglioVerde'.

Pasek, daj znać...

Pozdr

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano dojechał, zegarkiem się nie rozczarowałem, ba okazał się lepszy niż oczekiwania. Liczyłem na fajniejsze pudełko, etui nienajgorsze ale z naturalnej skóry bardziej by mi podeszło. Certyfikat też mógłby być lepszy, wystarczyłby wydruk na jakimś czerpanym papierze i prawdziwy podpis szefa.

Tak na szybko i fotki w pracy.

pyzy9yge.jpg8e3u4yba.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek dotarł , na szybko - bardzo bardzo OK . Luma świeci słabo , ale taki urok tarczy , martwi mnie prawie brak świecenia kropki na bezelu . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kropa faktycznie świeci mniej. Ale to że zegarek mocarzem świecenia nie jest mówione było od dawna...mimo wszystko w nocy jest czytelny..wskazówki są czytelne prawie całą noc..sprawdźcie :-) W moim tak jest.

Zaraz Wam wrzucę fotę z lumą..wczoraj cyknąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie fotki nadgarstkowe, fajnie bezel zmienia barwy w zależności od kąta podania światła.

a5eqysyr.jpg

nu3y5u2e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie też dotarł, melduję się. 

Pierwsze wrażenie, świetny kolor- obłędny wręcz. Dodatkowo efekt braku szkła, który jeszcze jest podkreślany przez indeksy i wewnętrzny ring.... wygląda to naprawdę niesamowicie. 

Z rzeczy negatywnych - koronka jest sygnowana- ale jakoś "taksobie". Sygnowanie sprawie wrażenie kiepskiej jakości- nie wiem jak to opisać. Dodatkowo kropka na bezelu (podkreślam POD LUPĄ) nie jest idealnie okrągła - ale to już czepianie się . Pudełko i "dodatki" nie zachwyca ale kupujemy zegar a nie pudełko. Wiadomo, miło jak producent postara się w 110% - tutaj jest dla mnie po prostu poprawnie. Największą wadą dla całego zegarka, a właściwie dodatkiem, jest mesh. Zupełnie mi nie podchodzi. Dużo bardziej pasuje mi tani mesh helsonowski. W sumie wiedziałem już wcześniej, że mesh może mi nie podejść także tutaj nie ma zaskoczenia.

Podsumowując, zegarek mi się naprawdę podoba. Ogólne wrażenie jest naprawdę super- kolor wyszedł nam po prostu genialny. Wydaję mi się, że podsumowanie "że ten zegarek jest jak alfa romeo" idealnie pasuję. Naprawdę ma coś w sobie, kusi kształtem koperty, kolorem tarczy, indeksami, wewnętrznym ringiem, brakiem "szkła" ... dużo można by wymieniać. Ma jednak pewnie drobne niedoróbki... ale moim zdaniem są w pełni akceptowalne. 

Chciałbym podziękować QV (jak i reszcie za pomoc) za przeprowadzenie tego projektu. Wyszedł naprawdę super zegar, możesz być z siebie dumny :)

PS: Zgodzę się ze stwierdzeniem wyżej, że jakiś "certyfikat" w formie papierowej byłby mile widziany. Karta moim zdaniem wygląda gorzej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewne rzeczy jak pewnie wiecie nie miałem wpływu. W pełni się zgadzam z tym co napisał vidi. Myślę,  że jeśli ktoś zna poprzednie limitowane projekty to wie jak to wygląda :-) .

Myślę, że duże podziękowania należą się także Panu Lennartowi Buiksowi ( rezyduje w Niemczech ale jest Holendrem ) który jest dystrybutorem Squale na Europę i bardzo ale to bardzo mi pomógł aby to ogarnąć...był z nim świetny kontakt ( nawet po godzinach pracy ) i czasami to on mnie uspokajał bo byłem w pewnym momencie gotów pojechać i zamordować włochów :D...ja patrzę na te zegarki od Waszej strony jako klient/pasjonat.

Fota świecenia:

03fj.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz piny tak jak w normalnych bransoletach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie skraca bransolete?

Najłatwiej na świecie. Wybijasz bolec od strony gdzie jest lity łepek ( od drugiej strony jest rozwarty i widać jakby był przedzielony ). potem wbijasz litym łepkiem w miejsce gdzie był rozwarty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bransoleta jest surowa..ale jeśli widzieliście org bransolety vintage z lat 70tych to wiecie, że idealnie oddaje tamte czasy szczególnie te listwy na jej końcach :-)

Ta bransoleta mesh nazywa się naprawdę Milanaise bracelet.

Ja nie lubię bransolet w ogóle ale wczoraj skróciłem sobie ją i nosiłem cały dzień..chciałem zobaczyć jak to jest. I byłem zaskoczony bo nosiło się na niej zegar naprawdę przyjemnie, nie przemeiszczał mi się na nadgarstku jak w polerowanych meshach, nie ciągnął za włosy a wiecie, że ja włochaty jestem wybitnie ( chociaż wygląda na taki jakby miał ciągnąć ). Ogólnie komfort na plus :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie też dotarł, melduję się. 

Pierwsze wrażenie, świetny kolor- obłędny wręcz. Dodatkowo efekt braku szkła, który jeszcze jest podkreślany przez indeksy i wewnętrzny ring.... wygląda to naprawdę niesamowicie. 

Z rzeczy negatywnych - koronka jest sygnowana- ale jakoś "taksobie". Sygnowanie sprawie wrażenie kiepskiej jakości- nie wiem jak to opisać. Dodatkowo kropka na bezelu (podkreślam POD LUPĄ) nie jest idealnie okrągła - ale to już czepianie się . Pudełko i "dodatki" nie zachwyca ale kupujemy zegar a nie pudełko. Wiadomo, miło jak producent postara się w 110% - tutaj jest dla mnie po prostu poprawnie. Największą wadą dla całego zegarka, a właściwie dodatkiem, jest mesh. Zupełnie mi nie podchodzi. Dużo bardziej pasuje mi tani mesh helsonowski. W sumie wiedziałem już wcześniej, że mesh może mi nie podejść także tutaj nie ma zaskoczenia.

Podsumowując, zegarek mi się naprawdę podoba. Ogólne wrażenie jest naprawdę super- kolor wyszedł nam po prostu genialny. Wydaję mi się, że podsumowanie "że ten zegarek jest jak alfa romeo" idealnie pasuję. Naprawdę ma coś w sobie, kusi kształtem koperty, kolorem tarczy, indeksami, wewnętrznym ringiem, brakiem "szkła" ... dużo można by wymieniać. Ma jednak pewnie drobne niedoróbki... ale moim zdaniem są w pełni akceptowalne. 

Chciałbym podziękować QV (jak i reszcie za pomoc) za przeprowadzenie tego projektu. Wyszedł naprawdę super zegar, możesz być z siebie dumny :)

PS: Zgodzę się ze stwierdzeniem wyżej, że jakiś "certyfikat" w formie papierowej byłby mile widziany. Karta moim zdaniem wygląda gorzej. 

Twój wpis w 100% oddaje moje wrażenia.

Dodam tylko, że niesamowicie podoba mi się efekt 3d gdy patrzy się na tarczę z góry pod kątem prostym. Lustrzany ring temu winny :)

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie mesh potrafi czasem złapać - ale tak delikatnie ;) To nawet nie kwestia, że mesh nie jest vintage- tego nie twierdze. Po prostu nie specjalnie podchodzi mi szczególnie "to coś pomiędzy uszami". Wolałbym standardowego mesha, ale mam takiego więc to nie problem. 

Kkwpk - dokładnie, efekt 3d jest świetny. Kurczę, nie wiem gdzie ten zegarek wyprodukowano (mówię o poszczególnych elementach) ale duszę ma naprawdę włoską :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem info od paskorobów:

Hello Marcin,
I inform you that we'll be able to send you the PMS samples next Monday, 15th.
I'll contact you about the tracking Nr. of the shipment.
Best regards,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.