Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

OK, teraz miałem jednego lajka - dostałem maila o tym, ale powiadomienia nie. Sprawdzam.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, DawPi napisał(-a):

Kurczę, od kiedy to zgłaszacie to staram się to jakkolwiek powtórzyć jakikolwiek błąd i nijak nie mogę.

Jeszcze inne pytanie - korzystasz z przeglądarki, nie, choćby, Tapatalk?

Safari w tel i Opera na pc. 

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że  DawPi prowadzi testy .. stwierdziłem że zaglądnę tutaj. :P 

1. Faktycznie część punktów reputacji wyparowało. 

2. Wszystkie tematy które miałem przeczytane, w którym uczestniczyłem, mam oznaczone jako nieprzeczytane. Po kliknięciu w temat przenosi nawet do roku 2020 (jako te najnowsze). 

3. wybiórczo pokazuje w liście powiadomień reakcje i ich ilość ( w odniesieniu do ilości pokazanej przy dzwonku).

4. spowolnienia nie zauważyłem 

(telefon Safari, desktop Opera) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, SPS napisał(-a):

1. Faktycznie część punktów reputacji wyparowało. 

Przeliczyłem.

Teraz, SPS napisał(-a):

2. Wszystkie tematy które miałem przeczytane, w którym uczestniczyłem, mam oznaczone jako nieprzeczytane. Po kliknięciu w temat przenosi nawet do roku 2020 (jako te najnowsze). 

Zresetowałem. :)

Teraz, SPS napisał(-a):

3. wybiórczo pokazuje w liście powiadomień reakcje i ich ilość ( w odniesieniu do ilości pokazanej przy dzwonku).

Z tym walczę.

Teraz, SPS napisał(-a):

4. spowolnienia nie zauważyłem

Bo nie ma. ;)

OK, najważniejszy jest punkt 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od dwóch dni mam wrażenie, ze ktos sie zalgował na moje konto i mi miesza, odczytuje, odznacza - dobrze ze nie pisze ;)

Bajzel jest sakramencki 🫣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie podobnie, bo wywala mnie do 2020 r., gdy chciałem kliknąć w ostatni przeczytany post w różnych wątkach (punk 2 u kolegi @SPS ). Myślałem, że to u mnie coś nie tak, bo jestem na wyjeździe i jadę na laptopie na mobilnym necie. Ale widzę, że nie tylko ja mam takie problemy.

Oznaczyłem wszystkie jako przeczytane i zobaczymy co dalej. 

PS

PC, laptop, chrome. 

PS.2 

Z lajkami u mnie w sumie było chyba ok.

PS. 3

I nowe wpisy na forum pojawiają się jako nieprzeczytane. Więc chyba idzie wszystko w dobrą stronę. 

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lajki widać przybyło 

@

przelogowałem się i wyskoczył błąd 2S119/1

to jest zdaje się błąd logowania tokenu CSRF ? może trzeba zrobić update skryptu ? 

Jak ktoś ma wrażenie że ktoś z jego konta cos miesza to dobry moment na zmianę hasła 

bug.thumb.png.87058a125cffa7c9f05cb930f3aafdc2.png 

Edytowane przez SPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, SPS napisał(-a):

@

przelogowałem się i wyskoczył błąd 2S119/1

to jest zdaje się błąd logowania tokenu CSRF ? może trzeba zrobić update skryptu ? 

Jak ktoś ma wrażenie że ktoś z jego konta cos miesza to dobry moment na zmianę hasła 

Usuń cookies i spróbuj ponownie.

P.s. - jak te powiadomienia o lajkach? Coś lepiej teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostaje teraz co chwile info o polubieniu posta, 

sprawdzam - a to wpisy sprzed pol roku albo starsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok 

lajki zdaje się zlicza

jednak pokazuje podwójnie (dotyczą tego samego sprawdziłem) 

jak chodzi o tematy - klikając w gwiazdkę przenosi mnie 4 lata wstecz :D 

bug.png.f44064f86fdd49da57a298e001d523ad.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, SPS napisał(-a):

ok 

lajki zdaje się zlicza

jednak pokazuje podwójnie (dotyczą tego samego sprawdziłem) 

To zostaw na razie, chodzi mi o wyświetlanie ich w ogóle (wszystkich).

5 minut temu, SPS napisał(-a):

jak chodzi o tematy - klikając w gwiazdkę przenosi mnie 4 lata wstecz :D 

Oznaczyłeś jako przeczytane wszystkie wcześniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, DawPi napisał(-a):

Oznaczyłeś jako przeczytane wszystkie wcześniej?

tak 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-3000 reputacji, niewiele w stosunku do rekordzistów. Wycinaliście "niemerytoryczne" lajki, np.:  te z działu "po godzinach"? Wcześniej wyczyściłem ciasteczka, przeglądarka Firefox.

Edytowane przez Litus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do stanu faktycznego. Nic nie zostało wycięte. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to jest "stan faktyczny"? Ja w czerwcu miałem blisko 6 tysięcy tych lajków. Jeżeli ma być taki bajzel. to może w w ogóle z nich zrezygnujmy?

1743731305_Screenshot2024-06-07at21-01-12Anansi-KlubMionikwZegarwiZegarkw.thumb.png.d9b2a65d1b329f36bf3657fd92186fa2.png

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawid, z powiadomieniami przy ,,dzwoneczku” chyba wszystko wróciło do normy, ale będę jeszcze dzisiaj obserwował. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Was podziwiam panowie i panie…teraz zerknąłem i zobaczyłem, że tysiąca nawet nie mam, a Wy macie pierdyliard punktów i widzicie, że ubyło Wam ich trochę…a po co Wam te punkty?🤔😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zwracam w ogóle uwagi na te punkty. Nie mam pojęcia ile miałem i czy mam dobrze, nawet nie wiem ile teraz mam bo nie sprawdzam:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawid, nic się nie zmieniło, dzisiaj dostałem przy dzwoneczku, może z 20% powiadomień o reakcjach...

Edytowane przez rafalmosty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i złe wieści - problem z przenoszeniem do ostatniego posta zamiast do pierwszego nieprzeczytanego u mnie powrócił. Tylko o ile wcześniej było to losowo, to od rana robi się tak już za każdym razem. PC, przeglądarka Opera. Przeglądarkę już wyczyściłem ze wszystkiego oraz przywróciłem ustawienia fabryczne - bez zmian. Zresztą jak odpaliłem Edge, to jest to samo. Ale co ciekawe jak testowo raz wszedłem z telefonu, to przeniosło prawidłowo do pierwszego nieprzeczytanego posta - ale to może przypadek.

A właśnie - do tego doszedł problem z powiadomieniami jak u kolegów powyżej, którego (chyba) wcześniej nie miałem, tzn nie dostaję powiadomień o niektórych zdarzeniach, przychodzi powiadomienie co któreś polubienie. W ogóle teraz mam tak, że jak kliknę w ten "dzwoneczek" to muli z dobrych kilkanaście/kilkadziesiąt sekund kółeczko zanim wczyta powiadomienia, wcześniej było "od strzała".

Edytowane przez mariusz9a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wacor napisał(-a):

po co Wam te punkty?🤔😜

w celu „poczucia się lepszym” 😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, mariusz9a napisał(-a):

Ja nie zwracam w ogóle uwagi na te punkty. Nie mam pojęcia ile miałem i czy mam dobrze, nawet nie wiem ile teraz mam bo nie sprawdzam:D

Spójrz w lewo pod awatarem ;)  masz 12786.

Jak o tym napisaliście to teraz widze ze u mnie ta liczba tez na pewno znacznie sie zmniejszyła. Nie wiem o ile dokładnie, bo ostatnio zarejestrowałem ten parametr około pół roku temu.

Natomiast te powiadomienia i ich brak lub duble, odhaczanie tematów to jest masakra na ten moment. Ogromnie utrudnia poruszanie się po forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, mariusz9a napisał(-a):

No i złe wieści - problem z przenoszeniem do ostatniego posta zamiast do pierwszego nieprzeczytanego u mnie powrócił. Tylko o ile wcześniej było to losowo, to od rana robi się tak już za każdym razem. PC, przeglądarka Opera. Przeglądarkę już wyczyściłem ze wszystkiego oraz przywróciłem ustawienia fabryczne - bez zmian. Zresztą jak odpaliłem Edge, to jest to samo. Ale co ciekawe jak testowo raz wszedłem z telefonu, to przeniosło prawidłowo do pierwszego nieprzeczytanego posta - ale to może przypadek.

A właśnie - do tego doszedł problem z powiadomieniami jak u kolegów powyżej, którego (chyba) wcześniej nie miałem, tzn nie dostaję powiadomień o niektórych zdarzeniach, przychodzi powiadomienie co któreś polubienie. W ogóle teraz mam tak, że jak kliknę w ten "dzwoneczek" to muli z dobrych kilkanaście/kilkadziesiąt sekund kółeczko zanim wczyta powiadomienia, wcześniej było "od strzała".

Jak wygląda link w jaki klikasz?

3 minuty temu, Valygaar napisał(-a):

Spójrz w lewo pod awatarem ;)  masz 12786.

Jak o tym napisaliście to teraz widze ze u mnie ta liczba tez na pewno znacznie sie zmniejszyła. Nie wiem o ile dokładnie, bo ostatnio zarejestrowałem ten parametr około pół roku temu

Piszę po raz nty - robiłem reset do stanu faktycznego. Nie wiem co tu jest dziwnego. 

4 minuty temu, Valygaar napisał(-a):

Natomiast te powiadomienia i ich brak lub duble, odhaczanie tematów to jest masakra na ten moment. Ogromnie utrudnia poruszanie się po forum.

Zdaję sobie sprawę. Mam to na tapecie od paru dni. Nie trzeba każdego dnia przypominać bo doskonale to rozumiem. Dam znać. Cierpliwości. Nadal nie ustaliłem przyczyn tej anomalii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi