Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kiniol

O WDZIĘKACH MARYNY...

Rekomendowane odpowiedzi

Bo się kwas w drużynie zrobił...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam Panowie pogódźcie proszę się w imię wyższej zegarowej sprawy, no ja Was bardzo proszę, bo mi jakoś :unsure: albo :mellow: a czasem to nawet :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna sie dolaczyc do ploteczek???  nawet "kwasnych" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna sie dolaczyc do ploteczek???  nawet "kwasnych" :)

Kol. Dascola, żeby można było w Marynie poplotkować "pod stołem", to trzeba spełnić kilka punków regulaminu tam obowiązującego. :) 

1 - Trzeba mieć dwie osoby wprowadzające. Ponieważ jesteś sympatyczną kobietą i zbierasz roczniaki, to ja mogę Ciebie zarekomendować i być jedną z dwóch osób które Cię wprowadzą "pod stół". Zrobię to z wieklą przyjemnością chociażby i dlatego, że bardzo lubię  blondynki. :wub: 

2 - Trzeba przyjeżdżać na nasze spotkania - to warunek konieczny.

3 - Trzeba przywozić i pokazywać ciekawe zegary - to też warunek konieczny.

4 - Trzeba wypić w czasie spotkania kilka butelek piwa - to też warunek konieczny.

5 - No i w przypadku kobiet, stój w czasie spotkania też trzeba mieć odpowiedni, żeby nie rozkojarzyć mężczyzn zwłaszcza tych po pięćdziesiątce. :wub:  :)

Nasza sympatyczna Koleżanka KasiaMF może Ci udzielić bardziej szczegółowych informacji.

A tak na serio, to oczywiście zapraszamy na wiosenne spotkanie.

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pisze mój znakomity kolega...

Planowane miejsce spotkania wiosennego jest obecnie trochę niebezpieczne, czekamy na uspokojenie się sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planowane miejsce spotkania wiosennego jest obecnie trochę niebezpieczne, czekamy na uspokojenie się sytuacji.

Nie bedzie trudne znalezs drugiego polecajacego.....ale inne warunki sa konieczne :)

A mnie zupelnie nie rajcuje ten kierunek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kol. Dascola, żeby można było w Marynie poplotkować "pod stołem", to trzeba spełnić kilka punków regulaminu tam obowiązującego. :) 

1 - Trzeba mieć dwie osoby wprowadzające. Ponieważ jesteś sympatyczną kobietą i zbierasz roczniaki, to ja mogę Ciebie zarekomendować i być jedną z dwóch osób które Cię wprowadzą "pod stół". Zrobię to z wieklą przyjemnością chociażby i dlatego, że bardzo lubię  blondynki. :wub: 

2 - Trzeba przyjeżdżać na nasze spotkania - to warunek konieczny.

3 - Trzeba przywozić i pokazywać ciekawe zegary - to też warunek konieczny.

4 - Trzeba wypić w czasie spotkania kilka butelek piwa - to też warunek konieczny.

5 - No i w przypadku kobiet, stój w czasie spotkania też trzeba mieć odpowiedni, żeby nie rozkojarzyć mężczyzn zwłaszcza tych po piędziesiądzce. :wub:  :)

Nasza sympatyczna Koleżanka KasiaMF może Ci udzielić bardziej szczegółowych informacji.

A tak na serio, to oczywiście zapraszamy na wiosenne spotkanie.

Bardzo dziekuje za rekomendacje i zaproszenie. :wub:

Mam nadzieje ze przy okazji jak zrobicie spotkanie "wpadne pod ten stol". :wacko:  Zegary raczej nie lubia latac , wiec pozostana w domu , chyba ze jakis z moich jest tak ciekawy ze zechcecie go ujrzec na zywo..

Kiedy i gdzie jest takowe spotkanie????

Byle nie za szybko , bo musze skoczyc do sklepu kupic dluzsze spodniczki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam Panowie pogódźcie proszę się w imię wyższej zegarowej sprawy, no ja Was bardzo proszę, bo mi jakoś :unsure: albo :mellow: a czasem to nawet :(

Głowa do góry ,wzrok bystry  tak przystoi kobiecie bez względu na wszystko,.... nigdy nie jest tak żle.....żeby nie mogło być lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż Stradivari to nie jest.

W realnym świecie co prawda wszystko możliwe nie jest, ale za to nic nie jest niemożliwe.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może ktoś z kolegów zrobił by z zapałek pake do zegara np. stojącego

Edytowane przez gosman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta oto kartka z kalendarza pojawiła się jakiś czas temu, nie wiedzieć skąd, na moim biurku. Podejrzewam Zonę

post-6402-0-33226000-1392148148_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta oto kartka z kalendarza pojawiła się jakiś czas temu, nie wiedzieć skąd, na moim biurku. Podejrzewam Zonę

attachicon.gifskanowanie0002.jpg

Wina i walizki to i owszem,ale zegarki?,tylko drogie ,i tylko dla siebie,nigdy dla żony,one mają wewnętrzny zegar..... :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

one mają wewnętrzny zegar..... :)

Niewątpliwie...

post-6402-0-88313200-1392156887_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliście jak Kiniol nam pobrzydł? :o Co też zegary robią z człowieka...A taki z niego był przystojniak pod krawatem.

Edytowane przez kasiaMF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje oczy tykają w rytmie bicia zegara.Lepsza była ta długa trąba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na walentynki dla swojej żony chciałem kupić dziś zegarek i już miałem płacić ale przypomniało mi sie że ona ma już dwa zegarki jeden w piekarniku a drugi w mikrofali w ten sposób zaoszczędziłem domowy budrzet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We Wrocławiu, ogromnym kosztem wymyślono specjalne linie tramwajowe , oznaczone dodatkowo + . Zakupiono czeskie tramwaje marki Skoda (przetarg, a jakże) , specjalnie do tego celu zaprojektowane, z drzwiami po obu stronach i kabinami motorniczego na obu końcach (chodziło o uniknięcie budowy kosztownych pętli i możliwość korzystania z jednego toru w obie strony). Tramwaja jak i wózki kołowe są straszliwie ciężkie,  tzw sztywne, dające przy pełnym obciążeniu pasażerami nacisk rzędu 5 ton (zwykły tramwaj, Protram  - około 2). Ruchem miał sterować kosztujący miliony tzw ITS - inteligentny system transportowy, sterujący światłami przy zbliżającym się do skrzyżowania "plusie". No i się zaczęło. Tory zaczęły pękać pod obciążeniem, tramwaje wykolejać się (także te stare, lżejsze wskutek przedwczesnego wyrobienie się torów). ITS okazał się "inteeligentny inaczej", korki urosły do gigantycznych rozmiarów, stanęły w nich także "zwykłe" tramwaje i autobusy.

post-6402-0-50606800-1392898790.jpg

Ale ...od czego mamy myślące władze miejskie. Z dnia na dzień zniknęły linie 31+, 32+ i 33 +. Wprowadzono nowe, bezpieczniejsze i szybsze rozwiązanie :

post-6402-0-99895700-1392897759_thumb.jpg

COW +  :D

A Škoda... Edytowane przez tarant

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We Wrocławiu, ogromnym kosztem wymyślono specjalne linie tramwajowe ,

Nic nie potrzeba było wymyślać, ale polactwo nawet podpatrzeć nie potrafi, byle paru prezesów, profesorów itp nabiło sobie kabzę, odebrać już potem nikt im nie da rady, tak są "pięknie" skonstruowane umowy. W Poznaniu nabroili sporo inwestycji na Euro 2012, kupa (bez śmiechu) goni kupę, a prezesi grube wynagrodzenie dostawali jeszcze rok po mistrzostwach (jeżeli nie dłużej). Ciekawe ile kosztuje bilet na krowę? :D

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krowa, jeśli na emeryturze- bilet ulgowy. Po 70 roku życia może jeździć bezpłatnie. 

W wyrobach i półtuszach - jako bagaż dodatkowy.

Opiekun krowy podlega stosownym przepisom i może się ubiegać o odnośne ulgi. Aby ograniczyć próby podszywania się pod ww. obowiązkowo musi posiadać do okazania postronek, oraz palik i skopek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mylicie o Ukrainie??? Nie wiele tu dociera , bo Anglicy jak zwykle mysla ze sie to skonczy powazna rozmowa i pokojowa za razem. Co Wy myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We Wrocławiu, ogromnym kosztem wymyślono specjalne linie tramwajowe , oznaczone dodatkowo + . Zakupiono czeskie tramwaje marki Skoda (przetarg, a jakże) , specjalnie do tego celu zaprojektowane, z drzwiami po obu stronach i kabinami motorniczego na obu końcach (chodziło o uniknięcie budowy kosztownych pętli i możliwość korzystania z jednego toru w obie strony). Tramwaja jak i wózki kołowe są straszliwie ciężkie,  tzw sztywne, dające przy pełnym obciążeniu pasażerami nacisk rzędu 5 ton (zwykły tramwaj, Protram  - około 2). Ruchem miał sterować kosztujący miliony tzw ITS - inteligentny system transportowy, sterujący światłami przy zbliżającym się do skrzyżowania "plusie". No i się zaczęło. Tory zaczęły pękać pod obciążeniem, tramwaje wykolejać się (także te stare, lżejsze wskutek przedwczesnego wyrobienie się torów). ITS okazał się "inteeligentny inaczej", korki urosły do gigantycznych rozmiarów, stanęły w nich także "zwykłe" tramwaje i autobusy.

attachicon.gif076onr40kk008cgcogwocgwowwk.600.jpg

Ale ...od czego mamy myślące władze miejskie. Z dnia na dzień zniknęły linie 31+, 32+ i 33 +. Wprowadzono nowe, bezpieczniejsze i szybsze rozwiązanie :

attachicon.gif5305c21b9911a_p.jpg

COW +  :D

A Škoda...

OOO,krowa :) ,co to się we Wrocławiu porobiło ;)

A świstaki PKSem? :)

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi