Yodek 2549 #3076 Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiem na jakim śpi Dziadek ale zdaje się Tarant sprawił sobie nowy..(podobno bosski ;-)) Edytowane 16 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3077 Napisano 17 Lutego 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom777 11 #3078 Napisano 17 Lutego 2019 Jak by nie patrzył to jednak jest zasadnicza różnica między babcią a dziadkiem Dziadek zawsze chcę ale nie zawsze może A Babcią zawsze może ale nie zawsze chcę Tak to już jest niestety 0 Pozdrawiam Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7892 #3079 Napisano 17 Lutego 2019 ... czas na Was, pa-no-wie ;-)Stańcie tu na "ubitej, publicznej, forumowej ziemi" i napiszcie TO o swoich żonach, że stare, albo wredne i złośliwe, że "babcie" - obciachowe jako partnerki..I...?Są odważni?Skoro kobita sama o to prosi, to napiszę; doświadczenia mam ledwie półtora dekady, ale to wystarczy bym wiedział, że kobiety są wredne, krzykliwe, myślą głównie o własnej wygodzie i uwielbiają naginć rzeczywistość do własnych potrzeb - Kochanie, powiedz coś co sprawi, że poczuję się jak prawdziwa kobieta…- Nie umiesz parkować. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3080 Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) 1,5 dekady ... hmm ... :-) wszystko najlepsze przed tobą ...Na razie poznałeś, przeważnie, tą lepszą stronę twojej połowy. ;-)Teraz masz lekki okres rozgoryczeni, bo zgodnie ze staaaarą prawdą, co 7 lat jest kryzys, więc jesteś właśnie po drugim ... następne, jak dotrwasz są w zasadzie bezbolesne... ;-) Edytowane 18 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3081 Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) LES - Apaluz, aplauz! :-D Edytowane 18 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3082 Napisano 18 Lutego 2019 ... nie "aplauz" , tylko życie ... przerabiam szóstą siódemkę... to jak 10-ty poród. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3083 Napisano 18 Lutego 2019 "Aplauz" dla podsumowania "siódemek"!Właśnie za trafność "życia" :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3084 Napisano 19 Lutego 2019 Był kiedyś taki film, "Nie lubię poniedziałku..."Wczoraj... był poniedziałek - na na wjeździe na autostradę była drobna stłuczka , ale korek spowodował spóźnienie 30 minut, odstałem ... - wracając do domu na tejże autostradzie wyleciał kamień spod kół samochodu - walnął w szybę ... dziś jadę naprawiać szybę ... - wybieram się na zdjęcia w góry, przyładowaniu akumulatorów do aparatu 2 akumulatory do aparatu padły na 3 które mam, muszę na gwałt kupić dwa po 250 zł sztuka (i to tylko zamiennik) ... - przy upgradzie tabletu appla padło łącze internetowe ... przywracanie do życia stracone 1,5h ... - jeden z gromady czworonogów coś zeżarł w ogrodzie z letnich zapasów... leciało dwoma rurami na przemian ... dobrze, że do ogrodu blisko. O 1:00 był już spokój ... I jak tu polubić te pie****ne poniedziałki.... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 301 #3085 Napisano 19 Lutego 2019 No to limit pecha wyczerpałeś na 2 tygodnie a może i na miesiąc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3086 Napisano 19 Lutego 2019 Ja pierdziu!Chyba bym wyszła z siebie °° 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3087 Napisano 19 Lutego 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3088 Napisano 19 Lutego 2019 Żeby nie było że samą muzyką żyjemy .... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3089 Napisano 20 Lutego 2019 Haha!Oszzz Ty "uczycielko"! Dlaczego dziecku dałaś zero punktów, dlaczego ?Kreatywność i fantazję w małym człowieku niszczysz?Tasiemiec jest "uzbrojony", pełni funkcję "napadową" bodajże, ale z uśmiechem na twarzy ją pełni, dosyć dokładnie tasiemiec i uzbrojenie wyrysowane, napadnięty ma zachowany zarys postaci w proporcjach, ba - chyba nawet wydać w jego oczach "strach"..Brawo młody człowieku, masz zadatki na nietuzinkowego człowieka. Chyba chłopiec :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7892 #3090 Napisano 20 Lutego 2019 Wszystko prawda, tylko ten młody człowiek, już dawno nie jest młody. Pamiętam tą fotkę z czasów gdy sam byłem młody; dzisiejsza młodzież nie wymyśliła by czegoś takiego, nie ma takiej aplikacji... 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3091 Napisano 20 Lutego 2019 Wszystko prawda, tylko ten młody człowiek, już dawno nie jest młody. Pamiętam tą fotkę z czasów gdy sam byłem młody; dzisiejsza młodzież nie wymyśliła by czegoś takiego, nie ma takiej aplikacji...Tym bardziej ekscytujące rodzi się pytanie - quo vadis młody człowieku?Kim jesteś i gdzie zaszedłes? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7892 #3092 Napisano 20 Lutego 2019 Jest możliwość, że obecnie pisze scenariusze do filmów Bagińskiego 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3093 Napisano 20 Lutego 2019 (edytowane) Jadę w góry po roku zrobić parę zdjęć... Dziś po raz pierwszy rozpakowałem i obejrzałem zdjęcia zrobione równo rok temu ...Musiałem odpocząć od fotografii ...Bez obróbki , HDR i Photoshopa ... Edytowane 20 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3094 Napisano 20 Lutego 2019 (głośno słuchać!) 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 301 #3095 Napisano 21 Lutego 2019 Dobrze się słucha i miło się ogląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3477 #3096 Napisano 24 Lutego 2019 Pozdrowienia z Pilska ... to ze szczytu... A to Pilsko ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #3097 Napisano 24 Lutego 2019 Leskos..przepięknie. Moje klimaty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #3098 Napisano 24 Lutego 2019 Piękne i pięknie ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #3099 Napisano 24 Lutego 2019 Bardziej bluesowo jest na jej płycie Lomax. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3100 Napisano 3 Marca 2019 I pojechali nagielde zegarow .... 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach