old time 456 #3976 Napisano 4 Marca 2020 Myślę że nie tylko zderzak jest uszkodzony w tym samochodzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3977 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Myślę że nie tylko zderzak jest uszkodzony w tym samochodzie.Garść czujników i jakąś wiązka elektryczna..? Może?No chyba że tam jest jakiś akcelerator Edytowane 4 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6145 #3978 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Prawdziwych samochodów już nie produkują. Produkują chore absurdy Drobna kolizja - z tyłu zaspany kierowca nie zdążył wyhamować - pyk i uszkodził tylny zderzak...Trza naprawić. Kosztorys - jedyne 18 tysięcy. Ale nie jestem expertem od ocen/wycen... Ale tam uszkodzony jest chyba tez tylny błotnik ( zderzak sie trochę ""wsunął" ) no i pas tylny tez dostał( jak zawsze) Edytowane 4 Marca 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
High-Castle 502 #3979 Napisano 4 Marca 2020 18 tys....a potem się ludziska dziwują że ubezpieczenia wciąż drożeją na olx za 150 zeta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3980 Napisano 4 Marca 2020 W 1986 roku z kolegą kupiliśmy HONDĘ ... Kolega ją sprowadzał . Miała urwane koło. Naprawiał w Niemczech na szybko - był mechanikiem. Podczas wjeżdżania do jego domu w TARNOWSKICH GÓRACH - drugi raz odpadło . Jechał z Koloni 1200 km 16h więc raczej szybko (była granica) . Powtórzę - nie koronawirus - procedury nas zabiją ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3981 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Na koronawirusa siem przygotowałam Kupić nie można to własnoręcznie poczynione środki ochrony osobistej, włala Jak nadejdzie zainfekowany, tajemniczy petent Edytowane 4 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6145 #3982 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Gdzies w garażu ma maski p-gaz "pszcółkę' i "słonia"... czas by je wyciagnąc Edytowane 4 Marca 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3983 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Do pojemnika wystarczy tampon obficie nasączony spirytusem rektyfikowanym.Potem wdech - wydech razy parę i gotowe Edytowane 4 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40534 #3984 Napisano 4 Marca 2020 To się nazywa pomysłowość! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6145 #3985 Napisano 4 Marca 2020 Do pojemnika wystarczy tampon obficie nasączony spirytusem rektyfikowanym.Potem wdech - wydech razy parę i gotowe Spróbuję Jak będę w stanie, albo "W Stanie" to opiszę... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3986 Napisano 7 Marca 2020 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3987 Napisano 7 Marca 2020 DOBRE ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40534 #3988 Napisano 7 Marca 2020 "Never Turn Your Back On A Friend" od zawsze było dla mnie najlepszą płytą Budgie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3989 Napisano 8 Marca 2020 Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet , dla wszystkich Pań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3990 Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet , dla wszystkich Pań Dziękujemy PM (◍•ᴗ•◍)❤ Edytowane 8 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3991 Napisano 8 Marca 2020 Wszystkiego Najlepszego ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3992 Napisano 8 Marca 2020 No ale żeby było trochę sexistowsko ... i swojsko.KOCHAM pana Pana Panie Andrzeju M. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3993 Napisano 8 Marca 2020 Wszystkiego Najlepszego !Panie dziękują (◕દ◕)Obejdzie się bez gotówki, na chleb i smalec mam. Co do listy "pragnień" - nie nadaje się do poblikacji w realu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3994 Napisano 8 Marca 2020 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3995 Napisano 8 Marca 2020 A tak na poważnie na koniec dnia, Dnia Kobiet, życzę wam Drogie Panie, aby w przyszłości, w ramach dojrzewania naszego społeczeństwa, stracił rację bytu ten Dzień, jako specjalne wyróżnienie dla was... bo ludzie będą się traktowali się dokładnie tak samo, bez względu na płeć, kolor skóry, czy inne cechy zewnętrzne.Prywatnie, byłbym za tym aby 8 marca był dniem kultury człowieka, w stosunku do świata, szczególnie tego który ŻYJE - bo to jest dla mnie niewątpliwie główny wskaźnik poziomu kultury człowieka. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3996 Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) Mam wrażenie, że proces dojrzewania naszego społeczeństwa uległ denaturacji na poziomie komórkowym...ರ_ರ Edytowane 8 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #3997 Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) A tak na poważnie na koniec dnia, Dnia Kobiet, życzę wam Drogie Panie, aby w przyszłości, w ramach dojrzewania naszego społeczeństwa, stracił rację bytu ten Dzień, jako specjalne wyróżnienie dla was... bo ludzie będą się traktowali się dokładnie tak samo, bez względu na płeć, kolor skóry, czy inne cechy zewnętrzne.Prywatnie, byłbym za tym aby 8 marca był dniem kultury człowieka, w stosunku do świata, szczególnie tego który ŻYJE - bo to jest dla mnie niewątpliwie główny wskaźnik poziomu kultury człowieka. Moim zdaniem, to tak szybko nie nastąpi. Ja od zawsze traktuję wszystkich ludzi jednakowo niezależnie od statusu społecznego, wykształcenia, płci, koloru skóry, wyglądu, zawodu,itd. Przyznam się szczerze, jeszcze nigdy żadnej kobiecie z okazji dnia kobiet nie wręczyłem kwiatów. Owszem lubię dawać prezenty i pozytywnie wypowiadać się o innych osobach, ale robię to tylko wtedy kiedy tak o nich myślę, a nie wtedy kiedy narzuca mi to określona okoliczność czy kalendarz. To oczywiście powoduje, że czasem słyszę że nie posiadam podstawowej ogłady i kindersztuby. Ponieważ z natury jestem samotnikiem i egoistą to w związku z tym opinia innych ludzi nie ma dla mnie większego znaczenia. Edytowane 8 Marca 2020 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3998 Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) Ja od zawsze traktuję wszystkich ludzi jednakowo niezależnie od ..płci... Heh, heh Edytowane 8 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #3999 Napisano 13 Marca 2020 W mojej miejscowości jest koronawirus. Aż 3 przpadki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4000 Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) No to musisz uważać ... .Ja od dziś pracuje z domu ... prawie cała firma. Może i dobrze....Dziś 13 ... piątek ...Marynia zapodała ... Tekst na czasie ... Edytowane 13 Marca 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach