LESKOS 3470 #2826 Napisano 18 Grudnia 2018 Kurcze, szkoda ... naprawdę 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2827 Napisano 18 Grudnia 2018 Takich filmów już nie będzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2828 Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Urodziłem się na Rozbarku w Bytomiu, najbardziej górniczej dzielnicy Śląska (5 kopalń) ... pamiętam resztki tego świata jak z jego filmów . Z okien mieszkania rodziców widziałem kopalnię Rozbark. Wszyscy sąsiedzi byli górnikami ... Kochałem Morcinka z jego opowieściami i Kutza za jego filmy ... do dziś mnie fascynuje stary autentyczny Śląsk. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2829 Napisano 18 Grudnia 2018 Wy jak paciorki jednego różańca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2830 Napisano 18 Grudnia 2018 Dziadek mojej Pani był hajer przodowy... Też lubię Śląsk...Wielcy odchodzą... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2831 Napisano 18 Grudnia 2018 [']i.jpgZnam tych chłopaków ze zdjęcia, z Katowic Szkoda, zawsze będę Go pamiętał jako "piewcę" Śląska i Ślązaków... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2832 Napisano 18 Grudnia 2018 Pamiętacie tę scenę z karminadlem...http://www.wgrane.pl/1e1015fb3f3aa7a46d657369c22e0860 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2833 Napisano 18 Grudnia 2018 Jasne 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2834 Napisano 18 Grudnia 2018 Urodziłem się na Rozbarku w Bytomiu, najbardziej górniczej dzielnicy Śląska (5 kopalń) ... pamiętam resztki tego świata jak z jego filmów . Z okien mieszkania rodziców widziałem kopalnię Rozbark. Wszyscy sąsiedzi byli górnikami ... Kochałem Morcinka z jego opowieściami i Kutza za jego filmy ... do dziś mnie fascynuje stary autentyczny Śląsk. Niesamowite, ja tez z Rozbarku!! Kąpałem się "na Blajce" i często byłem w "Gyjtolu" -a mieszkałem obok "Szyjnolu" na Reymonta. Chodziłem do SP nr 6. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2835 Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Jezusicku - pamintom!:-D Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2836 Napisano 18 Grudnia 2018 Ty tu gorolko sie tu ni naśmwoj, jak karlusy godają bo fanga zarobisz .. A ja na Matejki pomiędzy Krakowską a Katowicką. Chodziłem na Sikorskiego do podstawówki , a potem do liceum ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2837 Napisano 18 Grudnia 2018 Na Matejki, tam gdzieś koło Ciebie kilka razy szyłem spodnie (cajgowe dzwony) u krawcowej - mieszkała po lewej stronie na parterze idąc od Krakowskiej w stronę Katowickiej.A na Sikorskiego chodziła moja żona, ja do Mechanika obok Muzeum.Ale ten świat mały.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaha 22 #2838 Napisano 18 Grudnia 2018 Na Matejki mieszkała moja żona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2839 Napisano 19 Grudnia 2018 Ojej.. Ale Was tu siła jest. Z północy to chyba bardzo niewielu nas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2840 Napisano 19 Grudnia 2018 Na Matejki, tam gdzieś koło Ciebie kilka razy szyłem spodnie (cajgowe dzwony) u krawcowej - mieszkała po lewej stronie na parterze idąc od Krakowskiej w stronę Katowickiej.A na Sikorskiego chodziła moja żona, ja do Mechanika obok Muzeum.Ale ten świat mały....Zgadza się też tam szyłem , była pod numerem 31. Ja mieszkałem pod 33 ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2841 Napisano 19 Grudnia 2018 A daleko to od św. Jacka? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #2842 Napisano 19 Grudnia 2018 To była moja parafia, tam przystąpiłem do komunii itd, tam też spoczywają moi rodzice. To 3 przecznice dalej ulicą Witczaka w kier. Piekar Śl.Tam jest Twój zegar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2843 Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Przymierzamy się, tam będzie większy projekt... Obecnie chodzi proteza od Rducha... Ale to się skończy Zachował się przeogromny mechanizm Weule, który na razie śpi... W podziemiach znalazłem dwie oryginalne przekładnie wskazań i fragmenty wskazówek. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2844 Napisano 20 Grudnia 2018 Szykujcie się na: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7820 #2845 Napisano 20 Grudnia 2018 Najpierw święta 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2846 Napisano 23 Grudnia 2018 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2847 Napisano 5 Stycznia 2019 No dobra , Maryniu kochana , zapomnieli to tobie ... no to coś wrzucimy ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2848 Napisano 5 Stycznia 2019 Jest na rzeczy, jestChyba wolę być stara bez cyców ale pamiętać do czego służyły :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1331 #2849 Napisano 5 Stycznia 2019 Nie do końca zgadzam się z teorią noblisty. Bo na starość jak się zacznie nosić kalesony, to zdecydowanie łatwiej i szybciej znajduje się penisa większego niż mniejszego. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2850 Napisano 5 Stycznia 2019 Ale przy coraz częstszej potrzebie mikcji nagminna erekcja zaczyna być istotnym problemem. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach