Yodek 2548 #3801 Napisano 6 Stycznia 2020 Cuda dla suFerena są prawdziwe, bo na bombelki dały .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3802 Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Żeby nie dążyć tematu, proponuję obejrzeć film "Hugo i jego wynalazek", właśnie leci na TVN.Film, przy tworzeniu którego nikt nawet nie pomyślał by zasięgnąć opinii jakiegoś zegarmistrza...Jak zupa była za słona, to można zwalić na mowę nienawiści Edytowane 6 Stycznia 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #3803 Napisano 6 Stycznia 2020 No totalnie idiotycznie przedstawiony zegar wieżowy ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #3804 Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) W tym już 2020 roku nie dzieje się u mnie najlepiej. W nowy rok zepsuł mi się piec od CO, a dzisiaj przed chwilą szlag trafił sokowirówkę. Idę spać. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40555 #3805 Napisano 7 Stycznia 2020 Wyrazy współczucia odnośnie pieca CO. Sam kiedyś miałem awarię w zimie. Już zrobiony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3806 Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Ładnych parę lat temu mąż wyjechał na szkolenie, styczeń mróz jak należy bo tak kiedyś przecież bywało, a mnie wszystko się rozwaliło - zdechł piec CO, chata cała zadymiona, wysiadł też Junkers od ciepłej wody, obydwoje dzieci złapało ospę i samochód też się rozkraczył...Siedziałam pośrodku tego mroźnego bajzlu i płakałam Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40555 #3807 Napisano 7 Stycznia 2020 Wszystkie nieszczęścia naraz! To musiał być dla Ciebie bardzo cieżki czas. Mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3808 Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Tak, zakończyło się pomyślnie - musiało. Wprawdzie trzeba było kuć ścianę kominową ale to już inna bajka.A wystarczyło, że mąż dzień wcześniej wyjechał i klops bez Was Panowie, słabe kobietki sobie nie radzą Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3809 Napisano 7 Stycznia 2020 Jak by to powiedzieć ... my bez Was też nie ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3810 Napisano 7 Stycznia 2020 Tak, zakończyło się pomyślnie - musiało. Wprawdzie trzeba było kuć ścianę kominową ale to już inna bajka.A wystarczyło, że mąż dzień wcześniej wyjechał i klops bez Was Panowie, słabe kobietki sobie nie radzą Tak tak https://youtu.be/E6TPEtYsbD0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3811 Napisano 7 Stycznia 2020 Tak tak https://youtu.be/E6TPEtYsbD0Bartek - jesteś w klubie z Dziadkiem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3812 Napisano 7 Stycznia 2020 Awansowałem ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3813 Napisano 7 Stycznia 2020 Heh, to teraz muszę Wam dwóm jawnie stawiać odpór i bronić honoru "pci" pięknej , a wiadomo jakie podejście ma Dziadek (że jak ładna to musi być głupia i odwrotnie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3814 Napisano 7 Stycznia 2020 Kotły muszą też mieć jakiś sezon grypowy teraz, bo i mój się rozkraczył w Sylwestra. Sobie siedzieliśmy ze znajomymi i oni ciągle chwalili moje nalewki, że tak grzeją, że gorąco... No w końcu sprawdziłem, a piec się nie wyłączał zupełnie. Na najmniejszym płomieniu, ale pracował bez przerwy. W domu było 24!Latałem więc do piwnicy i ręcznie wyłączałem, potem za godzinę włączałem. Imprezowa atmosfera nie pozwoliła na grzebanie w centralnym, choć optymistycznie usiłowałem. Jejmość jednak zabroniła kategorycznie. Okazało się rano, że to sterownik temperatury był. Już wyleczony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3815 Napisano 7 Stycznia 2020 Jeśli uroda i mądrość nie idą w parze u kobiety to co Panowie wybrali na swoją drugą połowę-piękną i głupią czy mądrą i brzydką ????????. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3816 Napisano 7 Stycznia 2020 Mądrość czyni każdą kobietę piękną 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #3817 Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Czyli brzydka mądra jest piękna a to znaczy że są piękne i madre.Dzięki teraz dopiero to zrozumiałem.???? Edytowane 7 Stycznia 2020 przez old time 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3818 Napisano 7 Stycznia 2020 Jeśli uroda i mądrość nie idą w parze u kobiety to co Panowie wybrali na swoją drugą połowę-piękną i głupią czy mądrą i brzydką ????????.Mądrość czyni każdą kobietę pięknąNie mam nic do dodania. W imieniu nieprzebranych rzesz kobiet (mężatek też) - dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #3819 Napisano 7 Stycznia 2020 Pójdę dalej, wszystkie kobiety są piękne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lazur 5 #3820 Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Jeśli uroda i mądrość nie idą w parze u kobiety to co Panowie wybrali na swoją drugą połowę-piękną i głupią czy mądrą i brzydką ????????. Panowie, którzy dzielą kobiety tylko i wyłącznie na te dwie kategorie, z reguły wybierają na żonę brzydką i mądrą.A na kochankę głupia i ładną. Ale to jest tylko i wyłącznie ich punkt widzenia, bo te naprawdę mądre uciekają od takich jak najdalej Pójdę dalej, wszystkie kobiety są piękne. To ja pójdę jeszcze dalej.wszyscy mężczyźni są mądrzy, dobrzy, czuli, pracowici i cholernie przystojni...tylko czasem wina brak i czar pryska Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Lazur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3821 Napisano 7 Stycznia 2020 Mężczyzna wystarczy, że będzie mądry i sam przesunie szafę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lazur 5 #3822 Napisano 7 Stycznia 2020 Mężczyzna wystarczy, że będzie mądry i sam przesunie szafę No czasami samemu to trochę ciężko, trzeba mu pomóc, albo choć podsunąć myśl, że jak się podłoży pod szafę kawałek szmaty to łatwiej będzie ją przesunąć, a i podłogi nie porysuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3823 Napisano 7 Stycznia 2020 A tam.., pustą szafę KAŻDY mężczyzna przesunie. I wystarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3824 Napisano 7 Stycznia 2020 No to nam się festiwal mądrości i piękności zrobił ... . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3825 Napisano 8 Stycznia 2020 eeee taaam... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach