arek1a2b 127 #4801 Napisano 1 Stycznia 2021 2 godziny temu, PM1122 napisał: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I najlepszego dla Ciebie i Was wszystkich. Nie potrafię powiedzieć ile lat temu taki widok miałem za oknem 8 może 9. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4802 Napisano 1 Stycznia 2021 1 godzinę temu, mkl1 napisał: Tak po primo życza Wom, By potanioł gaz i sztrom By nie brakło w Nowym Roku geltu w kabzie i na boku. Szyńscio Zdrowio szmaku, faru i dobrego w godce żartu. Zycza zgody, mało haji do dochtorów krótszych raji. No i jeszcze życzcoby mijoły Was Choroby. Aby wzrosło Pe-Ka-Be tyla wiela kożdy chce. Co by kożdy był na plusie i nie brokło kasy w Zusie. By sie nie spóźnioły cugi, By malały nasze długi.Ciepłych laciów dobrych kryj Stolot życia na pensyji.. Tego życza Wom 😀😀👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4803 Napisano 1 Stycznia 2021 No i tradycji stało się zadość... Koncert Noworoczny w Wiedniu zaliczony. Tym razem bez publiczności, ale z wirtualnymi oklaskami... W nocy koncert Jarre'a z wirtualnej Katedry Notre Dame... Został jeszcze koncert z Filharmonii Pomorskiej... Wchodzimy w Nowy Rok - koncertowo. Tutaj Marsz Radeckiego... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4804 Napisano 1 Stycznia 2021 3 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4805 Napisano 2 Stycznia 2021 To ludzie jeszcze tak umią? Italia? Dzięki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4806 Napisano 2 Stycznia 2021 W oficjalnym twicie jest napisane, ze nakręcono w Toskanii 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4807 Napisano 2 Stycznia 2021 Anglik i Amerykanka w Toskanii ... 🙂 STING większość wolnego czasu spędza w Toskanii w swojej wilii , ma winnicę , organizuje tam koncerty promocyjne dla przyjaciół, sprzedaje wino ... za słoną cenę 😉 ale podobno warto ... Do samej winiarni jak i domu nie ma dojazdu z powodu zamkniętej drogi prywatnej ... Osobiście wolę Prowansję 😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4808 Napisano 4 Stycznia 2021 Po raz pierwszy od kilku miesięcy zdjąłęm narzędzia i zegarki ze stołu... Wróciłem na chwilę do rusznikarstwa. Na blacie stara niemiecka "luftbiksa" H 310 jak zrobię mała renowacje i uruchomię to poakże.. 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4809 Napisano 5 Stycznia 2021 Pokaż, to miła odskocznia. Będę czekał na sprawozdanie! A nic starszego nie trafiło na stół? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4810 Napisano 5 Stycznia 2021 Takie mi zadanie postawiono chętniej robił bym skałkówkę z XVII w 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4811 Napisano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Sesja rozbierana oraz winowajczyni zamieszania kuleczka stalowa trochę zbyt duża o jakies 0,15mm Edytowane 5 Stycznia 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4812 Napisano 5 Stycznia 2021 Ooo 💋💋💋 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4813 Napisano 5 Stycznia 2021 Stary dobry TEMAT... Pozdrawiam Dział Zegary - Jacek. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4814 Napisano 5 Stycznia 2021 😂😂😝 👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4815 Napisano 7 Stycznia 2021 A w roczniakach jaka cisza..... 😄 Czyżby pod choinką nic nie było? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4816 Napisano 7 Stycznia 2021 No było, było przecież! Mikołajowego "bubla" umyłam i uruchomiłam więc ja do "ciszy" się nie zaliczam 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4817 Napisano 7 Stycznia 2021 4 godziny temu, PM1122 napisał: A w roczniakach jaka cisza.... No tak, bo mój her Herr zdechł. po raz drugi... Wstawiłem dziada na półkę, zasłoniłem "amerykańską Kapliczką" i nie "se tam siedzi" może wymięknie i da się naprawić..... Narazie mam go dość. Pechowy od samego dnia zakupu.. No ale to był mój pierwszy roczniak, więc frycowe zapłaciłem.. Her Schatz chodzi już prawie 10 miesięcy.. ( zobaczymy czy dociągnie roku ??? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #4818 Napisano 7 Stycznia 2021 U mnie Mikołaj już był kilka razy od 6 grudnia ,później zamienił się z Dziadkiem Mrozem który jeszcze do dziś przychodzi w nocy i zostawia pod choinką roczniaki. 😁 Jutro żona rozprawia się z choinką bo ma dość tych nocnych wizyt😥😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4819 Napisano 7 Stycznia 2021 16 minut temu, old time napisał: U mnie Mikołaj już był kilka razy od 6 grudnia ,później zamienił się z Dziadkiem Mrozem który jeszcze do dziś przychodzi w nocy i zostawia pod choinką roczniaki. 😁 Jutro żona rozprawia się z choinką bo ma dość tych nocnych wizyt😥😂 No i proszę. Prezenty nieprzerwanie od 6 grudnia. To ja jednak jeszcze dużo muszę się starać o Jego względy 🤗😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #4820 Napisano 13 Stycznia 2021 Coś smętnie znalazłem filmik z przed 4 lat mojego pisimca.. o imieniu Barrett. pod filmikiem zdjęcie z dziesijszej zabawy na śniegu VXVC7246.MP4 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4821 Napisano 15 Stycznia 2021 -25.5 st. C ........ i akumulator nie dał rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4822 Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) 😞 no ... tylko żelowy ...ale najlepiej trzeba akumulator na noc do domu. Pamiętam jak kiedyś w samochodach Volvo (na rynek skandynawski?) była grzałka w korpusie silnika na 220V. Zewnętrzny kabelek i po 10 minutach korpus osiągał względną temperaturę do odpalenia. Widziałem takie cudo , ale nie , nie miałem 😉 Edytowane 15 Stycznia 2021 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4823 Napisano 15 Stycznia 2021 18 minut temu, LESKOS napisał: 😞 no ... tylko żelowy ...ale najlepiej trzeba akumulator na noc do domu. Pamiętam jak kiedyś w samochodach Volvo (na rynek skandynawski?) była grzałka w korpusie silnika na 220V. Zewnętrzny kabelek i po 10 minutach korpus osiągał względną temperaturę do odpalenia. Widziałem takie cudo , ale nie , nie miałem 😉 Tak jest nadal. Nie tylko Volvo, ale każdy inny już w salonie ma grzałkę. A przed domem i pracą, są stanowiska z prądem. No i każdy ma jeszcze farelkę w środku. .... no ale akumulator już stary i dla niego mróz okazał się za silny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4824 Napisano 15 Stycznia 2021 Farelkę ale pod samochód(pod silnik) to sam ze dwa lata temu wkładałem 😉... pomaga 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4825 Napisano 15 Stycznia 2021 Chociaż święta już minęły, niektórzy pewnie już o nich zapomnieli, ale za oknem pięknie sypie śnieg i choinka jeszcze stoi... Przypomniał mi się taki kawałek sprzed wielu lat... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach