wafelek 54 #4926 Napisano 27 Lutego 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6080 #4927 Napisano 27 Lutego 2021 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4928 Napisano 27 Lutego 2021 Miłej niedzieli - Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4929 Napisano 27 Lutego 2021 50 minut temu, JASI napisał(-a): Miłej niedzieli - Jacek Uleciał mi ten utwór z pamięci..a piękny jest bardzo 😊😊 Dzięki za przypomnienie 😀😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4930 Napisano 3 Marca 2021 Pojawiła się nowa płyta Jaromira ... sama gitara , czasami akordeon. Takie brzdękanie dla ukojenia duszy po ciężkim dniu ... cała płyta w moim ulubionym klimacie 😉 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4931 Napisano 3 Marca 2021 Ano. Ten duet chyba już puszczałem, a może nie. I tak można jeszcze raz. 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4932 Napisano 5 Marca 2021 (edytowane) Dziś, 5 marca, jest rocznica pozbycia się przez świat jednego z największych tyranów wszech-czasów , jak nie największego ... Niech żyje wolność !!! a to jeden znajlepszych teledysków w historii też ... o trochę innej wolności , ale zawsze . Edytowane 5 Marca 2021 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4933 Napisano 6 Marca 2021 Generalne sprzątanie zakończone, obiad naszykowany, jeszcze jako elfia "kwoka" mam zajęcie 😂😂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4934 Napisano 6 Marca 2021 (edytowane) Czyli co, będą małe "elfiki", czy tylko z zimna tak się chowa... 🤔 Pozdrawiam Jacek Edytowane 6 Marca 2021 przez JASI 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4935 Napisano 6 Marca 2021 Słuchajcie, czy kogoś na tym forum i w tym całym KMZiZ pogrzało? Trzeba dokupić sobie dalszą część forum? Czy ja dobrze widzę? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6080 #4936 Napisano 6 Marca 2021 Gdzie to widzisz? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4937 Napisano 6 Marca 2021 Godzinę temu, kiniol napisał(-a): Słuchajcie, czy kogoś na tym forum i w tym całym KMZiZ pogrzało? Trzeba dokupić sobie dalszą część forum? Czy ja dobrze widzę? Я не понимаю в чем дело Ale co dokupić, jaką cześć, o co chodzi, gdzie o tym mowa... Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4938 Napisano 6 Marca 2021 Przed jakąś godzina. Zabrakło dolnej części tematów i pojawił się napis dokup pozostałą część... Teraz niby hula... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawPi 513 #4939 Napisano 6 Marca 2021 18 minut temu, kiniol napisał(-a): Przed jakąś godzina. Zabrakło dolnej części tematów i pojawił się napis dokup pozostałą część... Teraz niby hula... Gdzie co jak? Nic nie robiliśmy. 0 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6080 #4940 Napisano 6 Marca 2021 Może takie coś? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4941 Napisano 7 Marca 2021 Na poprawę humoru ... nie tylko dziś Kto to jeszcze pamięta 5 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4942 Napisano 8 Marca 2021 Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4943 Napisano 8 Marca 2021 Wszystkie tu obecne i nieobecne Panie bardzo dziękują 😄😄. Za piękne kwiaty, uprzejmość, niezliczone porady i pomoc, atmosferę, przysługi wszelkie - drobne i poważne. W imieniu kobiet - dziękujemy 😊☺️ 🥰🥰🥰🥰 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4944 Napisano 8 Marca 2021 Do życzeń i kwiatków dla Naszych Pań dorzucę jeszcze piosenkę. Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4945 Napisano 8 Marca 2021 Jak uroczo🥰 Panie bardzo dziękują za piosenkę 😄. Czasy się zmieniły. Kobiety i mężczyźni się zmienili. Na ulicach nie ma okazjonalnych kwiaciarek, rankiem niewielu Panów wpada przed pracą do Biedronki po tulipany, a w dzień nie widać tabunów Pań wracających do domów z naręczami kwiatków 🤗. Jeszcze jedna zmiana pokoleniowa i dzień kobiet będzie tylko informacją na kartce kalendarza. Zresztą kto dziś używa staroświeckiego kalendarza z wyrywanymi kartkami. 🤔 Czasy się zmieniają i będą zmieniać 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #4946 Napisano 8 Marca 2021 Z okazji Dnia Kobiet zmuszony zostałem do skrócenia sam sobie spodni i szlag mnie trafia bo moja gówniana maszyna rwie mi ciągle nici i nie kładzie równego ściegu. Kupię nową, ktoś może polecić jakiś typ dobry i sprawdzony. Potrzebuję czasem coś przeszyć w materiałach cienkich, grubych i w skórze. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4947 Napisano 8 Marca 2021 Nie mam rozeznania na obecnym rynku 🤔. Bazuje na dawnym Łuczniku, poczciwym i ciężkim. Kiedyś gdy Łucznik został zaniesiony do serwisu to Pan entuzjastycznie się o nim wypowiadał i przestrzegał aby nie zamieniać na nowsze, w których sporo części jest plastikowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #4948 Napisano 8 Marca 2021 Godzinę temu, dziadek napisał(-a): Z okazji Dnia Kobiet zmuszony zostałem do skrócenia sam sobie spodni i szlag mnie trafia bo moja gówniana maszyna rwie mi ciągle nici i nie kładzie równego ściegu. Kupię nową, ktoś może polecić jakiś typ dobry i sprawdzony. Potrzebuję czasem coś przeszyć w materiałach cienkich, grubych i w skórze. Nie kupuj nowej bo wszedzie powkladane plastikowe elementy przekladni,kup starego Singera albo w lato wpadnij do mnie to se wybierzesz -Victoria,Singer,Brother.W tych nowych wystarczy sie troche zagapic i naprezanie nici szlag trafia.Pokretla i sprezynki ,talerzyki sa zbyt delikatne. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6080 #4949 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) tak bez związku:) / Edytowane 9 Marca 2021 przez mkl1 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4950 Napisano 9 Marca 2021 Coś nie nadążam.. 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach