kobas 329 #5551 Napisano 7 Marca 2022 IMG_9319.MOV 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5552 Napisano 8 Marca 2022 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Naszym Paniom życzy Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5553 Napisano 8 Marca 2022 Naszym Paniom. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5554 Napisano 8 Marca 2022 WSZYSTKIE PANIE pięknie dziękują Naszym Panom 😍🥰 😗😘🧚🧚♀️ 💛💙 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #5555 Napisano 8 Marca 2022 Ja także dołączam się do zyczeń dla wszystkich Pań, a w szczególności tych co kochają tykadełka. Zyczę wszystkiego naj naj naj.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5556 Napisano 8 Marca 2022 😊😁😇🥰 Dziękujemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5557 Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) Dzisiaj zobaczyłem taki billboard Orlenu - kolejna obniżka cen tej zimy - Jak widać we Wrocławiu paliwo ciągle i nieustannie tanieje. Brawo Orlen Edytowane 9 Marca 2022 przez kobas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6140 #5558 Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) Biała strzałka w górę ..sugeruje co innego Edytowane 9 Marca 2022 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5559 Napisano 9 Marca 2022 U nas dzisiaj rano 6.99 zł 8 zł w zasięgu ręki. Samochód będzie się wyceniać po pojemności baku niedługo 🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #5560 Napisano 10 Marca 2022 Nie tyle pojemności, co jego zawartości 1 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3518 #5561 Napisano 12 Marca 2022 Trochę naiwne, ale nadzieja umiera ostatnia. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5562 Napisano 12 Marca 2022 Ja dzisiaj z rana miałem na niebie widowisko... Przez kilkanaście minut obserwowałem zaloty pary orłów Bielików... W ubiegłym roku, tańce na niebie były miesiąc wcześniej. Nie są to jeszcze właściwe toki, ale takie zaczepki, podlatywanie, muskanie w locie... Taki widok to jakby balsam dla duszy, doładowanie akumulatorów, chwila zapomnienia i oderwania od tej zwariowanej rzeczywistości... Pozdrawiam Jacek 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5563 Napisano 14 Marca 2022 Zmarła ciężarna kobieta wraz z dzieckiem, ranna w bombardowaniu ukraińskiego szpitala polożniczego 😢.. Vel: ruska influencerka wpadła w histerię z powodu wylaczenia Instagrama w rosji (zamierzona mała litera)... Qwa gdzie ja żyję..żebyście zdechli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5564 Napisano 14 Marca 2022 Cześć. Godzinę temu na spacerze z psem spotkałem dziecko siedzące na torze i czekające na pociąg który je zabije. Chłopak ma 14 lat rozmawiałem z nim i trochę odrobinę wyciągnąłem od niego informacji. Fokus go przyjaźnie obwąchał. Udało mi się ściągnąć go z torów. Bez przemocy fizycznej. Maszynista który nas mijal z przeciwnej strony zadzwonił na policję. Po tym jak zszedłem z dzieckiem z mostu kolejowego przyszli policjanci. Jestem w szoku. Chłopiec powiedział mi że tydzień temu wyszedł ze szpitala psychiatrycznego na Koszarowej po poprzedniej próbie samobójczej. Udało mi się teraz uratować mu życie ale co dalej ??? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5565 Napisano 14 Marca 2022 (edytowane) Obawiam się, że nikt Ci tutaj odpowiedzi nie udzieli... ale ja tak banalnie... opiekunowie prawni, co z nimi? Na służbę zdrowia bym tu nie liczył... Jakaś grupa wsparcia, nie wiem, terapeuci... K u r w a ... bezsilność... Tak na szybko... masz z nim kontakt? Chcesz mu pomóc? To może to? https://harmonia.luxmed.pl/kontakt/ Edytowane 14 Marca 2022 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3518 #5566 Napisano 14 Marca 2022 No cóż. W tym wieku pragnienie śmierci jest szczególnie silne i z taka mocą wraca dopiero wiele, wiele lat później. Pamiętam tych, którzy odeszli w tym wieku i nieco im teraz zazdroszczę. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #5567 Napisano 14 Marca 2022 (edytowane) Powiedział mi że gra na perkusji w zespole hewi metalowym i nie bierze dragów. Chciałem mu pomóc ale sytuacja mnie zaskoczyła. Trochę mu opowiadałem ze życie jest fajne. Ma rodziców którzy nie są rozwiedzeni i brata który ma 17 lat. Zostawiłem go z policjantami, którzy chyba są przeszkoleni na takie sytuacje. Na odchodnym powiedziałem mu ze codziennie jestem tu z psem około 17 tej. Fokus trochę pomógł chłopak powiedział ze z bratem chcą psa ale rodzice się nie zgadzają. Acha jeszcze powiedziałem mu ze zegary są fajne i mogę mu pokazać ciekawe zegary. Ale to przemilczał Edytowane 14 Marca 2022 przez kobas 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3518 #5568 Napisano 14 Marca 2022 Hora incerta, mors certa. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5569 Napisano 15 Marca 2022 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5570 Napisano 17 Marca 2022 Polka została Miss World 2021... Karolina Bielawska Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witold 56 55 #5571 Napisano 17 Marca 2022 57 minut temu, JASI napisał(-a): Polka została Miss World 2021... Karolina Bielawska Pozdrawiam Jacek Córka byłego prezesa ŁKS-u Łódź od piłki nożnej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #5572 Napisano 18 Marca 2022 Kolekcja lalek Barbie i nic więcej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3518 #5573 Napisano 18 Marca 2022 Lubicie secesję? W Charkowie nie lubią tego stylu i "sami wyburzają". (Wg TASS oczywiście). 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #5574 Napisano 18 Marca 2022 Skxxxxsyny, ja tak lubię secesję.💀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5575 Napisano 19 Marca 2022 Tak, świetne były zabytki...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach