kiniol 2281 #1001 Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1002 Napisano 14 Kwietnia 2014 A ja na święta wyjeżdżam, więc mam jeszcze trochę czasu i sobie poczytam gazetę. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1003 Napisano 14 Kwietnia 2014 Taki to pożyje 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #1004 Napisano 15 Kwietnia 2014 A jak zwykle na wyjezdzie, i przyjezdzam na gotowe..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #1005 Napisano 15 Kwietnia 2014 A jak zwykle na wyjezdzie, i przyjezdzam na gotowe..... A kto będzie pomagał przy wielkanocnych mazurkach i piekł świąteczne baby? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1006 Napisano 16 Kwietnia 2014 Nie dostanę tej roboty,wykształcenie zbyt ubogie.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #1007 Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam po długiej przerwie, niby tutaj ma być na wesoło a ja z taką smutną wiadomościąZ przykrością zawiadamiam że dzień po moich urodzinach, czyli 10 marca odszedł nasz kolega Admuszyn, chyba najstarszy na tym forum.Dopiero dzisiaj się dowiedziałem i trochę mną to wstrząsnęło jako że zaliczałem go do jednego z najbliższych moich znajomych.Natomiast ja dzięki Bogom (jeśli istnieją) powoli wracam do żywych i z tej okazji składam najlepsze życzenia Wielkanocne dla wszystkich pozostałych moich znajomych i mam nadzieję jeszcze się na coś przydać.Pozdrawiam wszystkich i życzę Szczęśliwych Świąt. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1008 Napisano 17 Kwietnia 2014 Nawzajem życzą Tobie przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt, jakoś tak nagle zniknąłeś, podejrzewałem chorobę... Ja osobiście nie mam zupełnie ochoty na testowanie wydolności naszej służby zdrowia, ale to niestety nie od nas dziadków już zależy.A dla Admuszyna świeczka [*] 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1009 Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardzo się cieszę, że znowu jesteś wśród nas.Za Admuszyna... "Wieczny odpoczynek..." Nikt nie obiezywał, że będzie tu ( na tej matuchnie ziemi) zawsze cudownie...[*]Spokojnych i Zdrowych Świąt Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1010 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano przez andmuszyn w 08 styczeń 2014 - 21:32 w ZEGARYJeszcze jedno zdjecie w trakcie pracy - pozdrawiam A.M ps . skrzynke musiałem troche przyciemnic , poniewaz były bardzo duze ( głębokie) przebarwienia drewna Napisano przez andmuszyn w 08 styczeń 2014 - 21:47 w ZEGARY Dzieki pomocy przyjaciół z Forumjuz jest odnowiony pozdrawiam A.M. post-18190-0-87253100-1389208936.jpg MOD. Krzywo coś wisiał, to go poprawiłem Dzięki . Dziękujemy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #1011 Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie znalem czlowieka- jest mi przykro ze odszedl. Rafal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1012 Napisano 17 Kwietnia 2014 [*] 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1013 Napisano 17 Kwietnia 2014 Dla Kol. Admuszyna. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Bardzo mi przykro...Dla Kolegi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #1015 Napisano 17 Kwietnia 2014 Mamy tyle do zrobienia a tak mało czasu (. Miejmy nadzieje że znalazł swój kącik do majsterkowania tam na górze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1016 Napisano 18 Kwietnia 2014 W Wielki Czwartek zmarł Gabriel Garcia Marquez [*] 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1017 Napisano 18 Kwietnia 2014 Pamiętacie walki o te rozpadające się już przed kupnem książeczki WL z serii prozy iberoamerykańskiej... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #1018 Napisano 18 Kwietnia 2014 Mi tez jakos smutno ostatnio.Ale nic to, trza do przodu i pozytywnie myslec. Panie Janie, ciagle mam Panski telefon - odezwe sie. Wesolych Swiat wszystkim!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1019 Napisano 19 Kwietnia 2014 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1020 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zaiste Pasja wg Mateusza. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #1021 Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano przez andmuszyn w 08 styczeń 2014 - 21:32 w ZEGARYJeszcze jedno zdjecie w trakcie pracy - pozdrawiam A.M ps . skrzynke musiałem troche przyciemnic , poniewaz były bardzo duze ( głębokie) przebarwienia drewna Napisano przez andmuszyn w 08 styczeń 2014 - 21:47 w ZEGARY Dzięki . Dziękujemy. zdecydowanie wolę wersję oryginalną Tadzia Woźniaka. Mam jego analogowa płytę z lat 80-tychhttp://www.youtube.com/watch?v=leC__oM1_NY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #1022 Napisano 19 Kwietnia 2014 Nie znałam kol Andmuszyna, ale zawsze żal gdy odchodzi dobry człowiek... Posłuchajcie Tadzia, piękna ballada na pożegnanie. http://www.youtube.com/watch?v=M4SJ1vy9p2Y 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1023 Napisano 19 Kwietnia 2014 A ja myślę że Andrzejowi bardziej spodobała się wersja Anji 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1024 Napisano 21 Kwietnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #1025 Napisano 10 Maja 2014 (edytowane) Thomas Neuwirth.- wygral Eurowizje. Wzbiera mnie na wymioty . Edytowane 10 Maja 2014 przez czerralf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach