Dascola 3 #1151 Napisano 11 Czerwca 2014 Czy to jest może łyżew? Wiesz, ja bym chętnie kupił, bo Hipek bardzo chce mieć łyżwę. No, ostatecznie może być sweter. Albo bulgot? Albo taki mały, biały dupelek... Słuchaj, tylko broń Boże jajnik! A to jest jaka rasa?To jest Sheh tzu, na zdjeciu miala 4 tygodnie teraz ma 5 tygodni. A ta czarno biala to Youki , ktora ma teraz 1,5 roku tej samej rasy.4 tygodnie temu odeszla nasza 8 letnia Grzyka Chinska Silky na paskudnego raka i Youki strasznie brakuje towarzystwa psiego. Robily wszystko razem...Milo jest patrzec na bezwarunkowa przyjazn.Ja cale zycie mialam po dwa owczarki niemieckie w domu , wiec wiem ,ze dwa psy to super sprawa i dla nich samych i dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1152 Napisano 11 Czerwca 2014 Czy to jest może łyżew? Wiesz, ja bym chętnie kupił, bo Hipek bardzo chce mieć łyżwę. No, ostatecznie może być sweter. Albo bulgot? Albo taki mały, biały dupelek... Słuchaj, tylko broń Boże jajnik! A to jest jaka rasa?Nordyckaaaaa... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #1153 Napisano 11 Czerwca 2014 Gratuluje. Malutkie jest piekne . Pewnie pomyslicie ze zwariowalem oto moi nowi mieszkancy w ogrodzie: IMG_2408.JPGA cóż to ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1154 Napisano 11 Czerwca 2014 Gratuluje. Malutkie jest piekne . Pewnie pomyslicie ze zwariowalem oto moi nowi mieszkancy w ogrodzie: Indyki czy perliczki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #1155 Napisano 11 Czerwca 2014 Kurcacki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1156 Napisano 12 Czerwca 2014 Sport ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #1157 Napisano 12 Czerwca 2014 Ciekawe co będzie jak kratek braknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1158 Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Taki jest -nie boję się powiedzieć, lepszy niż piłka nożna.... Edytowane 12 Czerwca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1159 Napisano 15 Czerwca 2014 Obrazek nie zawiera treści politycznych rzecz jasna. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1160 Napisano 15 Czerwca 2014 Obrazek nie zawiera treści politycznych rzecz jasna. 10359530_10152238132168722_5599413018183116633_n.pngWYMOWNY obrazek i taki prawdziwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1161 Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Cała nadzieja w młodym może połknie bakcyla.Młodych łatwiej "zarazić", często wystarczy tylko pozwolić na odrobinę zabawy. Wnuczki są mocno obrażone na mnie, gdy przyjdą do mnie w odwiedziny i zastaną nakręcone zegary, każda wybrała sobie swój i namiętnie go nakręca, starsza większy nakręcany korbką, a młodsza mniejszy nakręcany kluczem. Jako ciekawostkę dodam, że młodsza jeszcze nie mówi, ale zegar nakręca już prawidłowo, uważając żeby go nie poruszyć, bo wie, że jak wisi krzywo to przestaje chodzić. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Piotr Ratyński 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomass 5 #1162 Napisano 15 Czerwca 2014 Mój wnuczek mówi na mnie dziadzia Tik Tak, a niedzielny rytuał to oczywiście nakręcanie wszystkich zegarów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1163 Napisano 16 Czerwca 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1164 Napisano 20 Czerwca 2014 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1165 Napisano 20 Czerwca 2014 Ciągnąc temat "zawieruchy taśmowej" można dodać. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1166 Napisano 20 Czerwca 2014 No właśnie... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktus22 50 #1167 Napisano 20 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1168 Napisano 20 Czerwca 2014 Myślę że to manipulacja...bo takich debili[ek] nie ma....ale z drugiej strony... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #1169 Napisano 20 Czerwca 2014 Młodych łatwiej "zarazić", często wystarczy tylko pozwolić na odrobinę zabawy. Wnuczki są mocno obrażone na mnie, gdy przyjdą do mnie w odwiedziny i zastaną nakręcone zegary, każda wybrała sobie swój i namiętnie go nakręca, starsza większy nakręcany korbką, a młodsza mniejszy nakręcany kluczem. Jako ciekawostkę dodam, że młodsza jeszcze nie mówi, ale zegar nakręca już prawidłowo, uważając żeby go nie poruszyć, bo wie, że jak wisi krzywo to przestaje chodzić. Ojciec zabierał mnie jako małego brzdąca nad jezioro, na ryby. Pasja do wędkarstwa pozostała do dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1170 Napisano 21 Czerwca 2014 Ojciec zabierał mnie jako małego brzdąca nad jezioro, na ryby. Pasja do wędkarstwa pozostała do dziś To bardzo dobry przykład. Przysłowia są mądrością narodu, a jedno z nich mówi: czym skorupka nasiąknie za młodu... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1171 Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) To bardzo dobry przykład. Przysłowia są mądrością narodu, a jedno z nich mówi: czym skorupka nasiąknie za młodu...To prawda. mnie tez wujek zabieral na ryby jak bylam dzieckiem i do dzisiaj lubie wędkowac. Cudowne zajecie i nawet jest takie jesli nie zlowisz ryby. Poprostu Ty natura i wędka. Co wiecej chciec od zycia ?? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez tarant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1172 Napisano 22 Czerwca 2014 Ja np. chcę naprawić wreszcie mojego kareciaka, czwarty miesiąc walczę... k...wa 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #1173 Napisano 22 Czerwca 2014 Jestem pewien ,że naprawisz tego kareciaka.Odpocznij i naprawiaj moje mechanizmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1174 Napisano 22 Czerwca 2014 Nie zapomnij o mnie,zostaw kareciaka kup se latarnie... 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1175 Napisano 22 Czerwca 2014 Ojciec zabierał mnie jako małego brzdąca nad jezioro, na ryby. Pasja do wędkarstwa pozostała do dziś To prawda. mnie tez wujek zabieral na ryby jak bylam dzieckiem i do dzisiaj lubie wędkowac. Cudowne zajecie i nawet jest takie jesli nie zlowisz ryby. Poprostu Ty natura i wędka. Co wiecej chciec od zycia ?? Pierwsza ryba wnuczki 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach