Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

H.Moser & Cie

Rekomendowane odpowiedzi

Ale zegarka nie kupuje się przecież dla klamerki, paska, czy równo przykręconych śrubek od strony dekla. Moser jest wg mnie piękny, ze względu na estetyczną spójność samego zegarka.

...z tą 12stką na czele ;)

Skończmy już gadanie o śrubkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał niedługo pewnie poproszony zostaniesz o zdjecie na białym koniu z zegarkiem.... ;)

Zegarek jest super panowie ale dajcie sie nacieszyc włascicielowi .....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zegarka nie kupuje się przecież dla klamerki, paska, czy równo przykręconych śrubek od strony dekla

OK, to kończąc OT - nikt (w szczególności ja) nie powiedział, że zegarek kupujemy dla tych szczegółów.

A zegarek piękny i tak :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, wymienili tobie ten pasek, czy sprawa poszła w niepamięć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy pasek + niespodzianka w ramach przeprosin ma dojechać na dniach... Ciekawe co dostanę :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy pasek + niespodzianka w ramach przeprosin ma dojechać na dniach... Ciekawe co dostanę :)

Producent przeprasza czy sprzedawca ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Producent. Zegarek był sprowadzany prosto z fabryki przez pośrednika.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Producent. Zegarek był sprowadzany prosto z fabryki przez pośrednika.

uuu to może być grubo panie Michale ;) Obstawiam voucher na tygodniowy pobyt na Kanarach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby pięknie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Lange 1815? :D

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby pięknie :D

w każdym bądź razie pochwal się... może kto inny także się skusi przez to na MOSER'a ;):]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszedł na sprzedaż :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem naprawde piękny skórzany portfel Mosera, niestety nie w moim stylu, ale młodej się podoba :) Dostałem rownież oczywiście nowiuteńki pasek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu sprzedajesz? Przecież nie kupiłeś portugalca bo wybrałeś ostatecznie Mosera.

Czas na A. Lange?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedaje, bo jest dla mnie troszkę za elegancki i w ogóle go nie noszę, bez sensu żeby leżał. Jest to zegarek który niewątpliwie najlepiej czuje się w zestawie z garniturem. Ja na co dzień chodzę bardziej na sportowo. Oczywiście będzie mi szkoda się go pozbywać, bo jest to najpiękniejszy klasyczny zegarek jaki w życiu dane było mi zobaczyć, ale wolę kupić w zamian coś bardziej sportowego. Teraz będę chciał Paneraia, 233, albo 275. A później, jeżeli sprzedam Mosera, to może wystawie też AP Divera, dołoże i kupię to :

post-27475-0-59324500-1369722377_thumb.jpg

post-27475-0-36962000-1369722567_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten AP jest bardzo fajny, ja sie zakochałem w Bumblebee jak to tylko przymierzyłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jest super, choć mimo wszystko wolałbym JT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał widzę rozwój u Ciebie... od eleganckich zegarków do sportowych :) rewelacja - spełnienia marzeń :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Szkoda go, bo choć jestem TU nowy, to chyba najpiękniejszy klasyczny zegarek jaki widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_0214-2_zpse47943e6.jpg

IMG_0211-3_zpsd0c1f1ec.jpg

IMG_0275-3_zpsea1f3f5a.jpg

IMG_0181-2_zpse51d0f9b.jpg

IMG_0163-2_zps5fc6b0b0.jpg

IMG_0138-2_zpscfd49148.jpg

IMG_0121-2_zps17ae079c.jpg

IMG_01152-3_zps2f60eb95.jpg

IMG_0058-3_zps222d43f8.jpg

IMG_0032-2_zpsc8173aa4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.