Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Lotus,

robisz to z nudów czy taki masz po prostu charakter?

Moje pytanie nie dotyczy oczywiście marxxxxxnia, bo to każdego indywidualna sprawa jak rozładowuje emocje, tylko plecenia czasami co ślina na język przyniesie? Czasami za Tobą nie nadążam... :(

Kolego, Tobie wolno innym nie? Masz funkcję zbanowania widoczności wpisów konkretnych użytkowników wiec skorzystaj . A jak chcesz napisać na priv to proszę tez skorzystaj . Wolałbyś aby 7 użytkowników zalogowanych tutaj od lat pisało do siebie przez cały czas? Do tego wystarczy Tobie założyć grupę na esach albo WA i jedziecie z koksem nawet lampki do choinki możecie sobie podsyłać;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie dlaczego zamkną wam a nie im?

Zamkną nam !!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, fajny, zawsze mi się z zimą kojarzy :)

.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fidelio, a to niby z jakiego paragrafu?:-)

Na 48h, a paragrafu się poszuka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mark Twain napisał kiedyś życiową mądrość.

Oto i ona za autorem;

"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"

Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ;)

01-FCCAA4-405-B-48-A6-BE9-C-CD136-AF2-BD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dajcie już sobie spokój co? :)

Święta idą, i w ogóle śnieg pada, super atmosfera a Wy ją staracie się popsuć B)

Moderatorzy tym razem się umówili że nie będzie zamykania wątków tylko bany w prezencie pod choinkę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ;)

Też nie wiem....:)

Krystian, to pasek od Omegi? :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Daj Gustawowi, on zasłużył :D

Załatwione :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek - nie. Zuludiver od Watchgecko o ile dobrze pamiętam.

Załatwione :D

Dobra, ale mu nie mów :D Edytowane przez Krystian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od Lidki, szczególny, z wyjątkową historią.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, tak w przerwie tej ciekawej dyskusji zadam pytanie :D Ile L2L ma DJ41 ? Gdzieś znalazłem, że 50 mm ale może ktoś ma, zmierzy i napisze dokładnie? W swoim nie zdążyłem zmierzyć... Dzięki!

Edytowane przez dawca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Kolegów ,

Chciałem sie przywitać

Forum obserwuje od dłuższego czasu jako , ze planowałem zakup swojego pierwszego „poważnego „ zegarka . Wybór padł na SUBa bez daty .

Jako , ze to pierwszy zegarek chciałem zeby był nowy , i po około kilku miesiącach poszukiwań wkoncu stałem sie szczęśliwym posiadaczem ( niestety chyba znacznie przepłacając )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@xpovoc: ja nie mam żadnej subofobii. Ot napisałem co czuje po porównaniach . Na każdym forum z pewnością krytyka Subow spotyka sie ze fala ataków . A ja de facto nawet za bardZo te suby nie deprecjonowałem a raczej w innym wątku wskazywałem bardziej interesujące opcje. Ja z kolei widzę przewrażliwienie miłośników subow gdy cos sie o ich dreamwatch pisze. Widzsz każdy ma swoją perspektywę. Aby nie podnosić temeperatury to zostawię suby w spokoju mam nadzieje że ich sprzedaż nie spadnie po moich wpisach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego Chris - Szkoda że zdecydowałeś się przepłacić ale dobrze wybrałeś - współczesnego klasyka. Jest tylko jeden problem - Tu jest taki zwyczaj że bez zdjęcia się nie liczy ;-) EDIT - brawo za czytanie w myślach i gratulacje

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za jakość zdjęć , robione na szybko telefonem ;)

post-107764-0-58051400-1545339777_thumb.jpeg

post-107764-0-92124700-1545339795_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie patrząc na ceny na ch24 to wasciwie „ normalna” cena .

Ja dałem 7,6k€ w zegrkowym butiku w Monachium ( w ogóle istnieje kilka takich tam , a wybór maja naprawdę duży)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatnim tygodniu widziałem dwie oferty SUB No date za 29.5 oraz 29,8. Gray, nowe , w PL. Nie wiem czy to teraz dobra cena czy wysoka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie , tym bardziej po wizycie u Dwóch AD w Monachhium - zapisów juz nawet nie przyjmują . Na szczęście jest jesscze kiła porządnych sklepów zegarkowych , które maja naprawdę wielki wybór od TAGow do Patkow za 200k€

Lotus moim zdaniem cena bardzo dobra . Ja tak jak mówiłem szukałem zegarka kilka miesięcy ( Monachium ) . Zostawiłem namiary w sklepach i czekałem .

Po telefonie z jednego ze sklepów , obejrzeniu na miejscu , zapytałem czy mozna delikatnie cenę ponegocjować na co Pan sie uprzejmie uśmiechnął i powiedział , ze jeśli ja nie wezmę za mna jest juz 6 osób na liście ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie , tym bardziej po wizycie u Dwóch AD w Monachhium - zapisów juz nawet nie przyjmują . Na szczęście jest jesscze kiła porządnych sklepów zegarkowych , które maja naprawdę wielki wybór od TAGow do Patkow za 200k€

Lotus moim zdaniem cena bardzo dobra . Ja tak jak mówiłem szukałem zegarka kilka miesięcy ( Monachium ) . Zostawiłem namiary w sklepach i czekałem .

Po telefonie z jednego ze sklepów , obejrzeniu na miejscu , zapytałem czy mozna delikatnie cenę ponegocjować na co Pan sie uprzejmie uśmiechnął i powiedział , ze jeśli ja nie wezmę za mna jest juz 6 osób na liście ;)

Czysta tarcza, piękny klasyk może jeden z ostatnich w tym wydaniu. Gratki. Chris a jak tam u Bayeroków z dostępnością Batmana? Pytałeś może?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję, nie sądzę by można było mówić o przepłaceniu. Ceny sprzed roku już nie wrócą.  

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi