Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież Rolex jest wykonany z metalu ziem rzadkich. Zamiast rubinów są tam diamenty Dokładność chodu 2 sekundu na 100 lat.Lupka na dacie dla ślepych ale brak dnia tygodnia bo i po co ...demencja nie boli. I ta korona Ala zaklęta zielona żaba taką miała. Zatem Musi swoje kosztować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem się przekonać do wersji 36mm ale po raz kolejny okazało się ze dla większych mężczyzn ten rozmiar nie pasi. Skorzystała narzeczona ale też dobrze

post-106875-0-70246700-1563716295_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko przymierzałem Daytonę, a nie kupowałem  :) Po prostu gdy zobaczyłem, że jest na miejscu to nie mogłem nie przymierzyć. I jeszcze jedno - sztuka z 2017 roku (listopad) - cena na wstępie 22 500 euro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie będąc na miejscu pracującego w AD sprzedajecie Daytone komuś kto jest na liście czy sprzedajecie przez "slupa" i zarabiacie 10000€?chyba odpowiedź jest prosta

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie będąc na miejscu pracującego w AD sprzedajecie Daytone komuś kto jest na liście czy sprzedajecie przez "slupa" i zarabiacie 10000€?chyba odpowiedź jest prosta

Oczywiście że prosta, w drugim przypadku jest się zwykłym ku.. który powinien być usunięty z pracy, oraz pociagniety do odpowiedzialności prawnej za malwersacje

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męski rozmiar 36? Ludzie.... to ze kiedyś za czasów naszych dziadków tak było nie znaczy ze tak ma byc zawsze ;)

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Rolex, Rolex, Rolex... Oglądałem w piątek Top Gear - jeden ze współprowadzących program nosi na ręku Roleksa. Wczoraj podczas gali bokserskiej wśród ekip obsługujących pięściarzy też nie brakowało Roleksów. Oglądałem film dokumentalny o Duran Duran, a Simon Lebon miał na ręku Roleksa. Teraz oglądam na BBC dokument o sprzedaży najdroższych samochodów świata. Część pracowników domu aukcyjnego też ma na rękach Roleksy. Wszędzie widzę Roleksy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Oglądam właśnie Władcę Pierścieni - Powrór Króla. Nikt nie ma Rolexa ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz - to bron Boze nie ogladaj wyscigow F1 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męski rozmiar 36? Ludzie.... to ze kiedyś za czasów naszych dziadków tak było nie znaczy ze tak ma byc zawsze ;)

a co masz do wygodnego rozmiaru 36mm?Akurat ten DJ świetnie leży w tym rozmiarze.Dla mnie 40mm i więcej to juz olbrzym.To że nasi dziadkowie nosili rozmiar 36mm akurat dobrze o nich świadczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam właśnie Władcę Pierścieni - Powrór Króla. Nikt nie ma Rolexa ;-)

post-109557-0-69634600-1563738277_thumb.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jak wyżej, to na pewno Seiko. Jako Gandalf Szary może nawet miał Rolexa, ale jako Gandalf Biały, na bank Seiko ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To nie Gandalf ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rolex, Rolex, Rolex... Oglądałem w piątek Top Gear - jeden ze współprowadzących program nosi na ręku Roleksa. Wczoraj podczas gali bokserskiej wśród ekip obsługujących pięściarzy też nie brakowało Roleksów. Oglądałem film dokumentalny o Duran Duran, a Simon Lebon miał na ręku Roleksa. Teraz oglądam na BBC dokument o sprzedaży najdroższych samochodów świata. Część pracowników domu aukcyjnego też ma na rękach Roleksy. Wszędzie widzę Roleksy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

niektorzy porownuja juz rolexa do kanapki big mac...

Edytowane przez Lukasz23212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziadkowie naszych dziadków oraz ich dziadków i pradziadków w ogóle nie mieli zegarków wiec to żaden argument.

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziadkowie naszych dziadków oraz ich dziadków i pradziadków w ogóle nie mieli zegarków wiec to żaden argument.

Podobnie jak Twój. Średnica męskiego nadgarstka przez dziesięciolecia nie wzrosła więc ta popularność większych średnic to kwestia tylko i wyłącznie mody. 36mm dla faceta jest imo jak najbardziej ok jeżeli nie ma oczywiście nadgarstka 18+ bo wtedy zaczyna to wyglądać nieproporcjonalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosiłem SARBa który ma 38mm. Rozmiar normalny.

20180601_112940.jpg

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosiłem SARBa który ma 38mm. Rozmiar normalny.

Fajny ten Rolek ;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi