Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba bedzie Koledze ciezko zdecydowac, bo Rolex nie ma zegarkow o tym ksztalcie - chyba, ze uzywka :wacko::D - ale czekamy B)

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Gratuluje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andreas, ten Sub jest u mnie od dawna,tylko jakoś nigdy tak długo na nadgarstku nie zagościł. Pewnie jeszcze z tydzień go ponoszę, przyznam, że dokładnością to mnie zaskoczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Tak to już jest z nimi...nie zawodne :)

Ja akurat mam 2 projekty w planie. Chyba będę chciał próbować zamienić swojego SD 16600

na nowszy model 116600. Nie wiem czy to dobry krok, czy bede żałował ale chyba próbuje.

No i coś na celowniku..... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to już jest z nimi...nie zawodne :)

Ja akurat mam 2 projekty w planie. Chyba będę chciał próbować zamienić swojego SD 16600

na nowszy model 116600. Nie wiem czy to dobry krok, czy bede żałował ale chyba próbuje.

No i coś na celowniku..... ;)

Ja jestem ogromnym fanem 116600, ale odradzam. 16600 to perełka, nowy będzie długo w ofercie. 

Radzę, nie pozbywaj się  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

@pablo:

no i tu głowę można sobie rozbić. Normalnie powinno się mieć oba. Ja się z tobą zgadzam. 16600 to absolutny klasyk Tylko ostatnio, kiedy byłem u mojego brata i się wymieniliśmy rożnymi zegarkami - on akurat nosi często DS 116660 - ktory jest świetnym zegarkiem ale dla mnie ciut za duży, patrzyłem na swojego....no i tu przyszło mi na myśl czy go nie zamienić na nowy....jedni odradzają jak ty....drudzy mówią o nowym, to co ty...no i bądź tu mądry :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było Panie ;)

Mnie ciekawi czy Bazylea będzie momentem wprowadzenia nowego werku do szerszej gamy modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

@bart

nie będę jeszcze nic mówił aby nie zapeszyć....na razie za zyczynaja się rozmowy z właścicielem, co ogólnie już jest dobrym znakiem. Próbuje też dostać zdjęcia.....nie wiem czy sie uda.. ale troche nerwowy jestem, na samą myśl że może mogłoby się udać :D

Edytowane przez awi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

@bart

nie będę jeszcze nic mówił aby nie zapeszyć....na razie za zyczynaja się rozmowy z właścicielem, co ogólnie już jest dobrym znakiem. Próbuje też dostać zdjęcia.....nie wiem czy sie uda.. ale troche nerwowy jestem, na samą myśl że może mogłoby się udać :D

Andreas, coś czuję, że Daytona "na tapecie" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pablo:

no i tu głowę można sobie rozbić. Normalnie powinno się mieć oba. Ja się z tobą zgadzam. 16600 to absolutny klasyk Tylko ostatnio, kiedy byłem u mojego brata i się wymieniliśmy rożnymi zegarkami - on akurat nosi często DS 116660 - ktory jest świetnym zegarkiem ale dla mnie ciut za duży, patrzyłem na swojego....no i tu przyszło mi na myśl czy go nie zamienić na nowy....jedni odradzają jak ty....drudzy mówią o nowym, to co ty...no i bądź tu mądry :(

Trafisz krzywusa to wtedy podziękujesz sam sobie. Chyba że będzie możliwość starannej i dlugiej selekcji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda czasu na selekcje, zaden 116600 nie centruje, ale zauwazanie tego jest na granicy powaznej choroby psychicznej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Ah, to znam takich co do Rolex w Kolonii poszli aby to zareklamować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda czasu na selekcje, zaden 116600 nie centruje, ale zauwazanie tego jest na granicy powaznej choroby psychicznej

Muszę udać się do psychiatry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

@passero

Daytona jest zawsze na tapecie ;) jedyne ich ceny...

Aczkolwiek, co mnie zaskoczyło...Deepsea jest aktualnie najdroższy stalowy "sporty" w ofercie Rolex - droższy niż Daytona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Rolex w ogóle  "trochę" odleciał z aktualnym cennikiem…a już miałem kupować :( Niestety 10% w górę skutecznie mnie zniechęciło. Dodatkowo sprawę skomplikowała zmiana polityki rabatowej W.Kruka i cały misterny plan zakupowy szlag trafił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Spojrzałem akurat na aktualny cennik i chyba die pomyliłem...czy to możliwe ze YM II jest najdroższy stalowy za € 17k ?? ....dżisass....

@passero

Ceny troche poszły w górę, ale zegarki bedą i tak kupowane bo nie miłośnicy są docelowym klientem ;) i nie za darmo sie mówi: lepiej teraz niż później..taniej już nie bedą

Ale rozumiem co chcesz powiedzieć

A jaka jest polityka rabatowa w Kruku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz platynową kartę to przy zakupie dostajesz 10% rabatu i odkładają Ci się punkty (kolejne 10% od "zrabatowanej" kwoty). Teraz idąc do nich z zamiarem zakupu np kolejnego zegara możesz sobie wybrać z którego rabatowania chcesz skorzystać czy z punktów które masz czy ze stałych 10%. Wcześniej można było wykorzystać obie przy jednym zakupie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Skończyło się kumulowanie rabatów. Teraz albo 10%, albo punkty z karty. Kupując w sobotę zegarek nie mogłem wydać punktów z karty, bo nie dostałbym rabatu. Teraz musisz dokonać wyboru: rabat albo punkty.

Edytowane przez Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi