Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Niby to samo ubranie, a odbiór zupełnie inny. 😉

Screenshot_20240509_233502_Chrome-01-01.jpeg

Który lepszy🤔

7 godzin temu, AdamZie napisał(-a):

Witam grupę, pierwszy Rolex na nadgarstku. Zobaczę czy się polubimy, bo mniejszego zegarka jeszcze nie miałem ;) Miłego!

IMG_2566.jpg

6 godzin temu, Lynx27 napisał(-a):

Nowy członek ekipy.. pociągnąłem za spust. 18038 z kompletem dokumentów.  Dziękuję koledze Rafałowi! Będzie mocny weekend 👌 pozdrowienia 

IMG_4145.jpeg

IMG_4147.jpeg

IMG_4149.jpeg

Gratuluję nowinek.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

Weekend!

b0bf33ad156eb70846c5680ee953761a.jpg

Ważne aby nie połknąć  zegarka 😉

Edytowane przez zbyniu70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Jesli nie będzie jeżdzić przynajmniej Mercem S i nie mieszkać w wielkiej willi, to na pewno ma podróbę. W Polsce posiadacz Rolexa = milioner. I to taki prawdziwy, nie z mieszkaniem za milion (bo teraz milion to średnie mieszkanie kosztuje). 
Tak więc nie ma się co przejmować niebezpieczeństwem.

Zostałem milionerem w końcu 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Lynx27 napisał(-a):

Nowy członek ekipy.. pociągnąłem za spust. 18038 z kompletem dokumentów.  Dziękuję koledze Rafałowi! Będzie mocny weekend 👌 pozdrowienia 

Gratuluję👍 mega fajny. Dobrze wiedzieć, że nie tylko mi podoba się ta konfiguracja😎 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień bez słońca.

6143f203ae26de403ee2f7150753c05b.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem dziś w galerii Bonarka dwóch facetów, jeden złoty sub niebieski drugi złota daytona ze złotą tarczą, każdy miał 3 bransoletki Caritier i gruby łańcuch. Musze przyznać okiem przechodnia, iż wygląda to źle. Obok mnie był starszy facet z AP na ręku, ogólnie jakaś kumulacja luksusu na 10 m2. Ten ostatni wyglądał z klasą Ci dwaj na zarobionych karków od burdeli ew. Sieci kebabów. Taki złoty sub na yacht do białej koszuli ok ale w mojej ocenie na nasze warunki klimatyczne i kulturowe bardzo predestynuje w percepcji odbioru. 

Edytowane przez Matt2405

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Lynx27 napisał(-a):

IMG_4233.jpeg

Czyżby zawodnik kupiony od Rafała prowadzącego kanał analog_ovo? :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Tosagw napisał(-a):

Czyżby zawodnik kupiony od Rafała prowadzącego kanał analog_ovo? :) 

Trafiony zatopiony ;) 

Edytowane przez Lynx27

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Matt2405 napisał(-a):

Widziałem dziś w galerii Bonarka dwóch facetów, jeden złoty sub niebieski drugi złota daytona ze złotą tarczą, każdy miał 3 bransoletki Caritier i gruby łańcuch. Musze przyznać okiem przechodnia, iż wygląda to źle. Obok mnie był starszy facet z AP na ręku, ogólnie jakaś kumulacja luksusu na 10 m2. Ten ostatni wyglądał z klasą Ci dwaj na zarobionych karków od burdeli ew. Sieci kebabów. Taki złoty sub na yacht do białej koszuli ok ale w mojej ocenie na nasze warunki klimatyczne i kulturowe bardzo predestynuje w percepcji odbioru. 

Czyli efekt osiągnęli. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Lynx27 napisał(-a):

IMG_4233.jpeg

I masz dni tygodnia po włosku😁. A wiesz że można poprosić w Roleksie o zmianę na język polski? Jak kiedyś wrócę to DD (a wrócę na pewno) to tak zrobię. Pewnie może to mieć wpływ na kwestię ew. odsprzedaży zegarka, ale jest też na to rada: nie sprzedawać takiego DD z polskimi nazwami dni tygodnia 😁.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zegarek podobno należał do lekarza z Sycylii, także poniekąd wrócił do macierzy :).

Delikatnie mówiąc, nie jestem ekspertem w tematach odsprzedaży. U mnie jest albo labilnie, że coś kupię i szybko sprzedam, albo miłość po grób jak z Batmanem. Jednak z tą możliwością zmiany dni tygodnia to miłe zaskoczenie, może nawet warte uwagi. Dziękuję Ci za tę informację. Z drugiej strony, patrząc na włoskie dni tygodnia ma się poczucie, że ten zegarek posiada swoją historię, lub modnie nazywaną „duszę „ :).  Daje to sporo uroku, bo sznyt Włochów właśnie taki jest, lekko zawadiacki, z klasą, bez skrępowania o metale szlachetne. Cud miód i malina :D
Ty Waldku miałeś bodajże DD z koniakową tarczą na fabrycznym pasku? Chyba widziałem filmik Filipa, robi piorunujące wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Lynx27 napisał(-a):

Tak, zegarek podobno należał do lekarza z Sycylii, także poniekąd wrócił do macierzy :).

Delikatnie mówiąc, nie jestem ekspertem w tematach odsprzedaży. U mnie jest albo labilnie, że coś kupię i szybko sprzedam, albo miłość po grób jak z Batmanem. Jednak z tą możliwością zmiany dni tygodnia to miłe zaskoczenie, może nawet warte uwagi. Dziękuję Ci za tę informację. Z drugiej strony, patrząc na włoskie dni tygodnia ma się poczucie, że ten zegarek posiada swoją historię, lub modnie nazywaną „duszę „ :).  Daje to sporo uroku, bo sznyt Włochów właśnie taki jest, lekko zawadiacki, z klasą, bez skrępowania o metale szlachetne. Cud miód i malina :D
Ty Waldku miałeś bodajże DD z koniakową tarczą na fabrycznym pasku? Chyba widziałem filmik Filipa, robi piorunujące wrażenie.

Tak, miałem dokładnie takiego, ref. 118138 - piękna rzecz. Znalazł z swoje miejsce u innego kolegi z forum. Czasem trochę za nim tęsknię. Wiem już, że do DD na pewno kiedyś wrócę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

image.thumb.jpeg.08484d41c696a4855ce4c4f797c3b32c.jpeg

Miłej niedzieli start !. U mnie słonecznie więc i kieliszek bąbelków wskazany 😈

image.thumb.jpeg.9ca6cb0d025dd34d0b617e212f94c0fd.jpeg

Choć do wiosennej kolorystyki zieleni Hulk bardziej pasuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak, miałem dokładnie takiego, ref. 118138 - piękna rzecz. Znalazł z swoje miejsce u innego kolegi z forum. Czasem trochę za nim tęsknię. Wiem już, że do DD na pewno kiedyś wrócę. 

Jak w polskim butiku zapisujemy się na DD, to w jakim języku dni będą na zegarku ? Angielskim o ile nie poprosimy o inny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, a_team napisał(-a):

Jak w polskim butiku zapisujemy się na DD, to w jakim języku dni będą na zegarku ? Angielskim o ile nie poprosimy o inny ? emoji846.png

Tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi