Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem tak samo jak Łukasz i na Suba z datą w 2016 i w 2017 dwa tygodnie czekałem. Dostawałem też w Kruku rabaty ponad standard (w tym np. 15% na modele Professional) albo i rabat i punkty chociaż już niby w ten sposób nie dawali :-P Ogólnie rzecz biorąc w Kruku mam zawsze jakoś inaczej niż tu piszą, ale póki z korzyścią dla mnie to niech tak będzie. Przecież nie będę się z nimi kłócił, że na forum to inaczej pisali :-D

Z daytona już takiego szczęścia nie mam...- 4 lata oczekiwania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie na bazarku można trafić na bardzo dobre sztuki i nie czekać za długo :D

post-48855-0-41862100-1520718910_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tak samo jak Łukasz i na Suba z datą w 2016 i w 2017 dwa tygodnie czekałem. Dostawałem też w Kruku rabaty ponad standard (w tym np. 15% na modele Professional) albo i rabat i punkty chociaż już niby w ten sposób nie dawali :-P Ogólnie rzecz biorąc w Kruku mam zawsze jakoś inaczej niż tu piszą, ale póki z korzyścią dla mnie to niech tak będzie. Przecież nie będę się z nimi kłócił, że na forum to inaczej pisali :-D

No to nic tylko do Ciebie uderzać! I ty będziesz bardziej złotym klijentem dla nich i forumowicze będą zadowoleni! ;):D

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Dziś tak subtelnie...niedzielnie

296f2df4eafe1034b2cd0ed84725aefb.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Fajny...

Co to za model? 5508?

Edytowane przez foti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, nie czekajcie tyle czasu... ja sprzedaję swojego Suba 16610...voila!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Na bazarze? Nie widziałem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jak pisałem dojrzewam do decyzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz,... taka nasza pasja :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Sub jest kapitalny, ale myślę już o czymś innym.Takie uzależnienie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz,... taka nasza pasja :D;)

Cholipa...tez się zastanawiam nad sprzedażą mojego suba- miał być ten jedyny...ale już chodzą mi po głowie inne zegarki.. kupiłem omegę seamaster 1957 trilogy i raczej nigdy nie będę jej nosił...zamówiłem daytone - ma być ten jedyny...

Cholipa...tez się zastanawiam nad sprzedażą mojego suba- miał być ten jedyny...ale już chodzą mi po głowie inne zegarki.. kupiłem omegę seamaster 1957 trilogy i raczej nigdy nie będę jej nosił...zamówiłem daytone - ma być ten jedyny...i pewnie po 2-3 latach nie wytrzymam i kupie inny, który będzie tym jedynym...

Edytowane przez Lukasz23212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, jeżeli mowa o Daytonie, wklejam fany filmik. Swoją drogą ciekawe gdzie za 10 lat będzie Rolex a gdzie Omega bo ta druga jest ambitna i nie próżnuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, jeżeli mowa o Daytonie, wklejam fany filmik. Swoją drogą ciekawe gdzie za 10 lat będzie Rolex a gdzie Omega bo ta druga jest ambitna i nie próżnuje...

https://www.youtube.com/watch?v=7HBNxfgxk1A

Już wcześniej widziałem ten filmik...dla mnie daytona wygrywa to porównanie bez dwóch zdań...omega jest dla mnie za duża i nieczytelna ale jakościowo nie można jej nic zarzucić... Omega naprawdę idzie do przodu i jest coraz lepsza ale rolex robi swoje-jednak milion zegarków na rok to taki lekki minus...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wcześniej widziałem ten filmik...dla mnie daytona wygrywa to porównanie bez dwóch zdań...omega jest dla mnie za duża i nieczytelna ale jakościowo nie można jej nic zarzucić... Omega naprawdę idzie do przodu i jest coraz lepsza ale rolex robi swoje-jednak milion zegarków na rok to taki lekki minus...

Tak, ten model pomimo supr technologii jest kiepski jako całość ale Omega potencjał ma coraz większy i za parę lat może być ciekawie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek, ale tu jeszcze jeden aspekt wchodzi w grę: Omegów w sklepie jak mrówków, a Rolexów ni chu chu ;)

A poważnie, jestem tego samego zdania, Omega idzie cały czas do przodu (chociażby mechanizmy) i za kilka lat kto wie, co to będzie.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B) 

DSC_2285.jpg

DSC_2297.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek się zadomowił do tego stopnia, że każde podejście do nowego kończy się stwierdzeniem po co.

Jedyne co mogę powiedzieć na korzyść nowego to glidelock, którego mi najbardziej brakuje.

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glidelocka brakuje w kazdym zegarku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ten model pomimo supr technologii jest kiepski jako całość ale Omega potencjał ma coraz większy i za parę lat może być ciekawie..

Zgadza się, za pare lat omega może zajść znacznie wyżej niż jest teraz...na razie rolex jest góra... zobaczymy jak to będzie w przyszłości...

Edytowane przez Lukasz23212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do porównania wziął wersję Black Black może dlatego nieczytelna. 44,25mm w ceramice optycznie robi różnicę i na moim 18,5cm nadgarstku leży jak trzeba. Jak doczekam się na Daytonę to porównam na plus Omegi data.

Dla mnie jedyny minus w Darku to trochę za wąski pasek. Do 44mm koperty 21mm to odrobinę mało. 

Ale zamówiłem kilka nato i zobaczymy jak będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe duze mechanizmy wymuszaja duze koperty i niestety nowe Omegi czesto maja zbyt waskie paski wzgledem kopert - mnie tez to razi, ale nic na to nie poradzimy -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał tylko Rolexa z 42 mm kopertą w zegarku EDC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi