Mck Kcl 0 #1151 Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Ok zegarek na zwrocie, będę informował jak sprawa została załatwiona. Transakcja Allegro - niska cena mnie skusiła. Liczę na uczciwość sprzedawcy. Najlepiej bym widział wymianę sprzętu, jednak zasugerował mi sprzedawca zwrot kosztów na co przystałem. Pewnie kupię ten zegareczek w innym miejscu. Dosiego roku, będę szanowne grono informował o sprawie, przestrzegę / polecę sprzedawcę. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Mck Kcl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1152 Napisano 31 Grudnia 2014 A posiadasz foto tego mankamentu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #1153 Napisano 31 Grudnia 2014 pewnie sprzeda komuś kto nie jest tak dociekliwy. To ten sprzedawca co targa z USA za ~850? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1154 Napisano 31 Grudnia 2014 A no był taki na allegro.. Ciekawe czy to ten.Dobrze, że chociaź przyjmie zwrot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1155 Napisano 1 Stycznia 2015 Najlepszego w nowym roku : ) ja właśnie kupiłem mojego gw9400 za 849 ale nie moge narzekać zegarek jest jak najbardziej oryginalny i nie posiada żadnych wad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1156 Napisano 2 Stycznia 2015 Najlepszego w nowym roku : ) ja właśnie kupiłem mojego gw9400 za 849 ale nie moge narzekać zegarek jest jak najbardziej oryginalny i nie posiada żadnych wadKupowałeś może na allegro od tego tomo795? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1157 Napisano 2 Stycznia 2015 Kupowałeś może na allegro od tego tomo795? Tak zgadza się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1158 Napisano 2 Stycznia 2015 Długo czekałeś na przesyłkę?Z tego co obserwuje to ten sprzedawca trochę już tych Rangeman' ów sprzedał i nie tylko ale komentarzy ma mało za te zegarki wiec nie wiem czy warto ryzykować.. Zastanawiam się nad powrotem do Rangeman'a właśnie a cena trochę kusząca.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mck Kcl 0 #1159 Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Ja od niego kupiłem i oddałem, zwrócił kasę za zegarek więc można powiedzieć, że jest uczciwy. Nauczyłem się, że najlepiej takie rzeczy jak zegarki kupować osobiście. szczególnie jak ich cena przekracza te 400 zł. Szkoda, że ten zegar w pl tak trzyma cenę. Chętnie bym go kupił w cenie niższej od 1000 zł . Poczekam na okazję. Jak znajdę chwilę wrzucę fotkę co było nie tak. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Mck Kcl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1160 Napisano 2 Stycznia 2015 Długo czekałeś na przesyłkę?Z tego co obserwuje to ten sprzedawca trochę już tych Rangeman' ów sprzedał i nie tylko ale komentarzy ma mało za te zegarki wiec nie wiem czy warto ryzykować.. Zastanawiam się nad powrotem do Rangeman'a właśnie a cena trochę kusząca.. U mnie był do 14 dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #1161 Napisano 2 Stycznia 2015 Kupowałeś może na allegro od tego tomo795?Polecam sprzedawcę. Ma u mnie już kilka pozytywów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1162 Napisano 2 Stycznia 2015 Ja od niego kupiłem i oddałem, zwrócił kasę za zegarek więc można powiedzieć, że jest uczciwy. Nauczyłem się, że najlepiej takie rzeczy jak zegarki kupować osobiście. szczególnie jak ich cena przekracza te 400 zł. Szkoda, że ten zegar w pl tak trzyma cenę. Chętnie bym go kupił w cenie niższej od 1000 zł . Poczekam na okazję. Jak znajdę chwilę wrzucę fotkę co było nie tak. Hym.. wygląda w takim razie na to że sprzedawca wpożądalu, tylko teraz kurcze jak kupie to jeszcze wysle mi ten Twoj ze zwrotu, pewności niema.. Nic trzeba się zakręcić tak jak piszesz osobiście, zapłacić ciut więcej ale mieć pewność że wszystko jest okey i cieszyć się sikorem niż się bawić w zwroty czy reklamacje.Wrzuć foteczke z checią zobaczymy tą plamkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84926 #1163 Napisano 6 Stycznia 2015 Żeby temat tętnił życiem Przez 5 dni bez synchronizacji +1 s 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz27 0 #1164 Napisano 10 Stycznia 2015 Ja mam taką instrukcję.Jutro Ci zeskanuję i podeślę mailem.Kontaktuj się na PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz27 0 #1165 Napisano 10 Stycznia 2015 Cześć jestem tu nowy Zakupiłem Rangeman bez instrukcji pl czy mógłbyś mnie poratować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #1166 Napisano 11 Stycznia 2015 Rangeman w towarzystwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1167 Napisano 11 Stycznia 2015 Zacne towarzystwo Miałem oba z tym że GA-1000-1ER i jakoś tak cały czas mam chrapkę co by nie wrócić do nich z powrotem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #1168 Napisano 11 Stycznia 2015 GA-1000 jest kumpla. Fajny, ale nie moja bajka, nie przemawiają do mnie te G z serii Aviation Za to od kiedy kupiłem Rangemana, nie mogę się go pozbyć z nadgarstka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_25_25 1 #1169 Napisano 12 Stycznia 2015 Miałem GA-1000 i to był fajny zegarek ale brakowało mi w nim tough solar i vaveceptor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #1170 Napisano 12 Stycznia 2015 Ten GA-1000 fajny i już bym go miał ale niestety na mnie za duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1171 Napisano 12 Stycznia 2015 Mi akurat GA-1000 kompletnie się nie podoba. Zdecydowanie wolę rodzinę GW-3000. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #1172 Napisano 12 Stycznia 2015 Mam 94-kę od około miesiąca i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to synchronizacja - rewelka .Synchronizuję się codziennie .Zegarek noszę non stop. Na noc oczywiście nie schodzi z nadgarstka.Miałem 92-kę też się synchronizowała ale różnie to bywało.Niekiedy i trzy dni było bez a tutaj rewelka.Mam pytanie co do modułu - dużo różni się moduł 94-ki od modułu gulfmana mastera gwn 1000 ???....głównie chodzi mi o mierzenie ciśnienia , wysokości .... aczkolwiek nie wiem czy te moduły można w ogóle porównywać .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MrFroyo #1173 Napisano 12 Stycznia 2015 Szanowni forumowicze,czy metalową szlufkę z Rangeman'a można kupić niezależnie bez paska, ewentualnie gdzie w sieci mogę znaleźć taki drobiazg? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #1174 Napisano 12 Stycznia 2015 W przypadku Casio szlufki zawsze sprzedawane są w komplecie z paskiem, nie ma możliwości ich kupna osobno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #1175 Napisano 13 Stycznia 2015 Czasami na ebayu widziałem jednak komplet używanych szlufek od 5600. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach