Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie że nadal nie wiem który ma odejsc (jeden musi niestety) :-)

Czarny bezel z paskiem biorę jakbyś chciał się pozbyć...

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) Przydałby się tylko jakiś aparat bo na razie wszystko telefonem cykam i jak jest ciemno to trochę lipa.

Liczy się pomysł na zdjęcie Kamil :)

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

mam odpowiedź z 3mk. Należy wybrać sobie folię z tych do docięcia https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/c/Na-wymiar-do-6%2C9/822, a w uwagach podać średnicę szkła romka.

Folia 7H to 49,90pln więc sporo - ale spokój gwarantowany. Pozostaje jeszcze tylko kwestia grubości foli 0,2mm, czy wejdzie pod bezel i nie będzie to krzywo wyglądało..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie,że zrobia,ale 50zł to sporo . Wolę kupić zwykłą folię,dociąć sobie i jeszcze mi zostanie na inne zegarki lub na parę wymian w jednym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też myślę, że to sporo. Za tą cenę można kupić tyle zwykłej folii, że nawet jakby zmieniał codziennie to by starczyło na kilkaaa lat ;)
Murillo aż tak Ci zależy na tej folii? Jak zniszczysz Romana to się pojawi jego następca i kupisz nowego :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też myślę, że to sporo. Za tą cenę można kupić tyle zwykłej folii, że nawet jakby zmieniał codziennie to by starczyło na kilkaaa lat ;)

Murillo aż tak Ci zależy na tej folii? Jak zniszczysz Romana to się pojawi jego następca i kupisz nowego :)

W samo sedno :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie sęk w tym, że ta cena mocno ostudziła moje zapędy. Kupiłem już taflę zwykłej folii i będę sobie docinał :)

Ceny trochę z kosmosu, nawet jak za docięcie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już dawno nic nie wrzucałempost-64247-0-15646600-1474577356_thumb.jpg

i znowu do góry nogami :D

Edytowane przez rafiola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amator :D:P

ale przecież zawsze można sobie komputer obrócić :P

Rafiola jakbyś go sprzedawał to chętnie go mogę odkupić od Ciebie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

raczej mi to nie grozi, ale dziękuje za komplement :D Edytowane przez rafiola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesienna melancholia :D trzeba utopić smutki.

post-33253-0-80566600-1474657886_thumb.jpg

post-33253-0-85538500-1474657933_thumb.jpg

post-33253-0-38359100-1474657979_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała 14-tka z WUS-a....

To chyba nie dla mnie, nie wiedziałbym co założyć danego dnia, 2 Romki wystarczą :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cztery wersje mógłbym mieć, bo są fajne...

Resztę Wam zostawię :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam widzę 13? scratch_one-s_head.gif

No przecież jeszcze jeden jest na ręce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Sma z Włoch ma 14 różnych Range. 

Po prostu zapomniał dołożyć wersji -1 na fotę

8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajniej by to wyglądało jakbyś dał folię bezpośrednio na LCD, poza tym w ten sposób pogarszasz efektywność ładowania solarem.
To jest ta folia 3 warstwowa która ma warstwę ochronną na czas aplikacji?

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to całkiem inna folia, zero ingerencji w zegarek i wymiana kolorów trwa chwiklę więc można zmieniać tak szybko i często jak znienia się nastrój właściciela :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Cię najmocniej Tomii ale jak dla mnie, to wygląda to jak "wieś tjuning" albo marna podróba z OLX'a. No ale oczywiście są gusta i guściki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanuje Twoją opinie bo niestety ale trochę muszę się z Tobą zgodzić. Nie kosztowało mnie to prawie nic więc chciałem spróbować. Jestem indywidualistą i lubię się wyróżniać sam Romuś to za mało ;)

p.s bawię się troszkę w tjuningi więc modyfikacje musiały się odbyć też na zegarku

Edytowane przez Tomiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajniej by to wyglądało jakbyś dał folię bezpośrednio na LCD...

Popieram.

Dla mnie też za bardzo podróbkowo to wygląda w tej postaci.

Ale ogólnie fajny pomysł.

Może daj inne kolory folii jak masz, zamień, albo coś pomieszaj

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi