trollu 720 #11201 Napisano 6 Lutego 2018 jest kilka wersji gw9400 Love the Sea and the Earth...wystarczy poszukacrzeczywiście... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11202 Napisano 6 Lutego 2018 No mój 9400 dziś ma status: Your parcel has arrived at DPD, please follow this link for further information... Zamówienie z 22.01, może piątek hmm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurax 3 #11203 Napisano 9 Lutego 2018 SRJ miał ładniejsze przyciski i czarną szlufkę i sprzączkę-ech nigdy nie można mieć wszystkiego ale BJ jest bardzo ładny Wysłane przy użyciu TapatalkaCzy wersja 9400-BJ ma lepszą czytelność niż standardowa oliwa 9400-3ER?Jak wypada porównanie czytelności BJ a SRJ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #11204 Napisano 9 Lutego 2018 Czy wersja 9400-BJ ma lepszą czytelność niż standardowa oliwa 9400-3ER?Jak wypada porównanie czytelności BJ a SRJ?Oliwa to chyba najgorsza czytelność w wyświetlaczu negatywowym GW-9400.BJ ma takie posrebrzane indeksy i są lepiej widoczne niż w SRJ.Nie miałem jeszcze wersji NV - ale ta BJ jest naprawdę ok 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #11205 Napisano 10 Lutego 2018 A może ktoś chce mojego gw_9400 wala się po bazarku a ja nie mogę nic kupić ???? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11206 Napisano 10 Lutego 2018 Przecież już wszyscy mają 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11207 Napisano 11 Lutego 2018 ja nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #11208 Napisano 11 Lutego 2018 w sklepie timegroup jest obecnie fajna cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11209 Napisano 11 Lutego 2018 Dziś wyczytałem w instrukcji, że mimo 20 Bar nie jest zalecane głębsze zanużanie, a jedynie powierzchowne podczas pływania. Rozumiem, że to nie Frogman, ale bez przesady. Oczywiście uznaję to za żart lub błąd w druku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11210 Napisano 11 Lutego 2018 Ale powiedz do jakiego zegarka to była instrukcja? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11211 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Ok już doszedłem, trochę za szybko czytałem i mam kiepskiej jakości scan Strona 68... tabelka... nurkowanie powierzchniowe. Zaraz pod tabelką wpis: Nie używać tego zegarka podczas nurkowania z akwelungiem. Oczywiście chodzi o GW-9400. Edytowane 11 Lutego 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loc Dog 5 #11212 Napisano 11 Lutego 2018 Powiedźcie mi czy przy włączonej opcji power save przed całkowitym wygaszeniem wyświetlacza następuje najpierw wyłączenie górnej części tj. daty i dnia? Pytam bo wydaje mi się że wczoraj coś takiego zaobserwowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #11213 Napisano 11 Lutego 2018 Powiedźcie mi czy przy włączonej opcji power save przed całkowitym wygaszeniem wyświetlacza następuje najpierw wyłączenie górnej części tj. daty i dnia? Pytam bo wydaje mi się że wczoraj coś takiego zaobserwowałem.Nie, wg mnie nie. Prawdopodobnie miałeś na górnym wyświetlaczu ustawiony przypadkowo wykres barometryczny, który wyszedł poza zakres, stąd brak wyświetlenia na górnym wyświetlaczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loc Dog 5 #11214 Napisano 12 Lutego 2018 Tom, to nie to, bo jak ustawiony jest wykres ciśnienia to pozostanie data. A co jeśli noszę na ręku zegarek po 2 w nocy to wiadomo że się nie wygasi ale czy podejmuje próby synchronizacji? Bo gdy wymusza się ręczną synchronizację to właśnie znika data i dzień tygodnia. Pytam bo przyznam że gdy zobaczyłem że zniknęła data i dzień to nacisnąłem byle jaki klawisz i wszystko wróciło do normy a że było to w sobotę po 2 w nocy i miałem w sobię już ponad 0,5l :-) to nie skoncentrowałem się nad tą sytuacją i teraz próbuje to wyjaśnić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #11215 Napisano 12 Lutego 2018 Aaaa, faktycznie, tak mogło być - spojrzałeś pewnie na zegarek w momencie, gdy właśnie podejmował automatyczną próbę synchronizacji. Dawno nie miałem Romana w ręku, bo już poszedł do ludzi kilka miesięcy temu, więc odpowiedziałem Ci z pamięci nie sprawdziwszy na żywym organiźmie.Także reasumując wszystko z Twoim Romanem jest w porządku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loc Dog 5 #11216 Napisano 12 Lutego 2018 Hahaha dzięki Tom sprawa wyjaśniona, miłego dnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11217 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Roman przyszedł z wymiany i od razu na servis Słońca mu jescze potrzeba ale tego u mnie jak na lekarstwo ostatnio. Edytowane 14 Lutego 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #11218 Napisano 14 Lutego 2018 Mógłbyś pokazać jak się komponuje zielony bezel z tym paskiem? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11219 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Nie ciekawie, założyłem na chwilę ale nie pomyślałem żeby zdjęcie zrobić.Ustrzeliłem własnie pasek burtona za 290 zlotych,tak że na lato jak znalazł.Jak bardzo Ci zależy to mogę przekładkę zrobić ale w internetach taki monter napewno się znajdzie. Edytowane 14 Lutego 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11220 Napisano 15 Lutego 2018 Czy żółty do gw-9400 pasek występuje w wersji bez karbonu ? Chodzi o zwykły pasek w kolorze żółtym(bezel widziałem za około 50 zł) jeżeli tak to macie namiary na sklep online gdzie występuje on i jest oryginalny ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #11221 Napisano 15 Lutego 2018 Nie występuje. Żółty oryginalny tylko z carbonem. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11222 Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Jak mi pokazuje 4.02 godzinę aktualizacji, to mam rozumieć, że dopiero za 5-tym razem udało aię połączyć? Edytowane 15 Lutego 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #11223 Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Wyłacz auto i sam aktualizuj w dogodnych do tego warunkach, według mnie to jedyna i najbardziej sensowna odpowiedź na problemy z auto aktualizacją. Edytowane 15 Lutego 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #11224 Napisano 16 Lutego 2018 Czy żółty do gw-9400 pasek występuje w wersji bez karbonu ? Chodzi o zwykły pasek w kolorze żółtym(bezel widziałem za około 50 zł) jeżeli tak to macie namiary na sklep online gdzie występuje on i jest oryginalny ?Chcesz mieć żółty, trzeba bulić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssenssej 0 #11225 Napisano 16 Lutego 2018 witammam pytanko chce kupić rangemana jednak w sklepach stacjonarnych u mnie w okolicy gdzie można dotknąć i zobaczyć są standardowe kolory czarny bezel i jasny lcd - niestety ja w zakupie myślałem o olivce gw-9400- 3 - zawsze to cos innego:) stad moje pytaniejak wygląda czytelność negatywnego lcd w tym modelu - podświetlenia itd? z góry dziękuje użytkownikom za każda podpowiedz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach