TomG80 8979 #11276 Napisano 20 Lutego 2018 Nie wszystko. To nienormalne!Ja bym umył szkiełko, bo bym nie mógł na to patrzeć Ale to takie moje dziwactwo A wykres jest w porządku.O kuźwa, faktycznie - nie spojrzałem dokładnie. Popieram Cię, czyste szkiełko zawsze i obowiązkowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlyko 0 #11277 Napisano 20 Lutego 2018 Tak to jest jak Romek jest w pracy jutro doprowadzę wyświetlacz do porządku, mnie też to razi :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #11278 Napisano 21 Lutego 2018 To pewna informacja?Uc raczej na bank się tym zainteresuje.to strona com a nie pl lub jakaś europejska i daninę najpewniej trzeba będzie opłacić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUBB13 0 #11279 Napisano 21 Lutego 2018 A mnie coś tknęło i wszedłem na stronę eglobalcentral ale z końcówką com a nie pl.Na stronie dla amerykanów kupon VALENTINES działa cały czas i można płacić od razu przez paypal . Po rabacie Roman wychodzi 716,60zł VALENTINES.jpgJakby różnica cenowa była naprawdę duża to można próbować zamawiać z innych sklepów, ale za 60 zł nie warto ryzykować, że doliczą cło. A tak z innej beczki do kogo mam się zgłosić z prośbą o instrukcję obsługi po polsku bo w tym co zamówiłem i ciągle czekam chyba nie będzie (mogę się mylić to mnie poprawcie). Wiem, że jest instrukcja na youtubie którą nagrał Matej (świetna robota), ale chciałbym ją mieć jeszcze w papierze (wydrukuje sobie ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19013 #11280 Napisano 21 Lutego 2018 W sumie macie rację, gra nie warta świeczki, ale z drugiej strony jak to mawiają nasi przyjaciele z izraela, mieć 50zl a nie mieć, to już stówa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #11281 Napisano 21 Lutego 2018 Mlyko jeżeli mieszkasz w bloku na piętrze i wychodzisz z zegarkiem z domu to wykres zawsze możesz mieć poszarpany. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #11282 Napisano 21 Lutego 2018 mam i ja dzięki Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5715 #11283 Napisano 21 Lutego 2018 dzięki Daito To ja dziękuję - niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #11284 Napisano 21 Lutego 2018 Jak ktoś chętny to bazarek. Nówka nie noszony. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #11285 Napisano 21 Lutego 2018 Trollu jak porównanie z g 9300? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11286 Napisano 21 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedzi które mnie nurtowały-mam i ja-kupiony wczoraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #11287 Napisano 21 Lutego 2018 To nie jest moje pierwsze spotkanie z Romkiem więc wiem, co brałem. Mud jest dla mnie zgrabniejszy, pasek w romku jest świetny, wygoda - dla mnie chyba są na tym samym poziomie (no może większy plus dla romka za w/w pasek, w mudzie jest sztywniejszy). A co dalej to zobaczymy jak chwilę go ponoszę zobaczymy jak obsługa stopera (często używam) ale w romku może lepsza kombinacja przycisków (reset - chyba że można to zmienić ale jeszcze nie czytałem instrukcji). Przyski na pewno lżej chodzą - czy to plus - nie wiem, lubiłem pracę przycisków w mudzie, nic z przypadku się tam nie działo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11288 Napisano 22 Lutego 2018 DST musi być na auto żeby odbyła się automatyczna synchronizacja (multiband) tak ? czy co ? bo nie wiem czy problem występuje u mnie w domu (ściany,itp)czy jest problem z automatyczna synchronizacją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #11289 Napisano 22 Lutego 2018 DST musi być na auto żeby odbyła się automatyczna synchronizacja (multiband) tak ? czy co ? bo nie wiem czy problem występuje u mnie w domu (ściany,itp)czy jest problem z automatyczna synchronizacją.Nie musi. Nie ma to wpływu na to czy synchronizacja się odbędzie. Mają wpływ natomisat timer i alarm baro. Jeżeli są włączone to do synchronizacji nie dojdzie. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11290 Napisano 22 Lutego 2018 Okej,ale alarm baro ma ikonke jak sie wlaczy tak ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlyko 0 #11291 Napisano 22 Lutego 2018 Tak ma, pisze "BARO" w lewym dolnym rogu od wskaźnika barometru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #11292 Napisano 22 Lutego 2018 No i musi być włączona funkcja synchronizacji. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11293 Napisano 22 Lutego 2018 Funkcje synchro to jak włączyć ? Jest jakaś ikonka ?? Dziękuję za odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11294 Napisano 22 Lutego 2018 Zapoznaj się z filmikiem kolegi z forum i będziesz wszystko wiedział... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11295 Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Oglądałem ale nie było o włączeniu funkcji synchronizacji,czyli ? Ktoś odpowie ? Edytowane 22 Lutego 2018 przez buldoggg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11296 Napisano 22 Lutego 2018 Patrz a ja znalazłem, 27.30 min. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #11297 Napisano 22 Lutego 2018 Jako ciekawostkę dodam, że również w instrukcji obsługi jest to opisane. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #11298 Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Wszystkie filmiki mateja oglądałem które dotyczą tego modelu zegarka,widocznie Zapomniałem albo przeoczyłem Macie racje-jest Czyli wychodzi na to że zegarek nie chce się połączyc automatycznie u mnie w mieszkaniu bo jak wystawie go za okno i wymusze sunchro to łapie sygnał l3 Edytowane 22 Lutego 2018 przez buldoggg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #11299 Napisano 22 Lutego 2018 Zostaw w nocy na parapecie od zachodniej strony (jak masz możliwość) "na siedząco" tarczą do okna i sprawdzisz. Jak nie pozostaje synchronizacja ręczna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #11300 Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Jak nie pozostaje synchronizacja ręczna.Jak nie, to pozostaje NORMALNE używanie zegarka i nie zawracanie sobie głowy pierdołami. Jego dokładność to w przybliżeniu +/- 15 sekund w skali miesiąca. Kiedyś się tam zsynchronizuje.Ta technologia została wprowadzona żeby zegarek był bardziej bezobsługowy, a nie żeby się ciągle przejmować czy się synchronizacja w nocy powiedzie czy nie. Edytowane 22 Lutego 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach