Gość 0.1 #601 Napisano 31 Marca 2014 Niesprawny wysokosciomierz i barometr.http://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-err-1006075.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #602 Napisano 31 Marca 2014 IMO, to nic nadzwyczjnego, po to właśnie gwarancja jest . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #603 Napisano 6 Kwietnia 2014 No i jest informacja o tym uszkodzonym Range. Z tego co tłumacz przełożył wynika, że gościu dostał nowy zegarek, ale nie od Casio albo od serwisu Casio, ale od sprzedawcy. Casio podobno nie zajęło stanowiska. To trochę lipa, że Casio milczy, bo w naszym kraju to raczej wysoce wątpliwe, żeby sprzedawca w przypadku takiej "awarii" we własnym zakresie zegarek wymienił . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #604 Napisano 6 Kwietnia 2014 wedlug mnie powinien..ja bynajmniej wierze w to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #605 Napisano 8 Kwietnia 2014 Miales chyba na mysli "przynajmniej" Ale nie ma zadnego rozpoznania w sensie diagnozy, czy to wina tego pojedynczego modelu, dzialan uzytkownika, czy tez moze ogolnie niedopracowanie konstrukcji ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoGi 0 #606 Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Sprzedam rangemana w stanie idealnym zakupiony 03.03.2014 czarny pozytyw z gwarancja od zibi tel. 517473453 Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez DoGi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robski 0 #607 Napisano 23 Kwietnia 2014 Jeśli interesuje kogoś polska recenzja RANGEMANA, tu znajduje się filmik: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #608 Napisano 23 Kwietnia 2014 Wkleiłeś to wszędzie? 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robski 0 #609 Napisano 23 Kwietnia 2014 Wkleiłeś to wszędzie? Nie. Tylko tam gdzie trzeba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #610 Napisano 23 Kwietnia 2014 Fajna recenzja. Twoja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robski 0 #611 Napisano 23 Kwietnia 2014 Fajna recenzja. Twoja?Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #612 Napisano 24 Kwietnia 2014 I szczerze powiedziałeś, że Ci o nic nie zawadza ta jego ,,narośl''? Ja jak go przymierzałem to nie mogłem dłonią ruszyć, tak mi przeszkadzała. Chyba trochę mało obiektywna ta Twoja recenzja, bardziej reklama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacek _b 6 #613 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Robski , gratuluję bardzo sympatycznej recenzji zegarka , bardzo dobrze się to ogląda , ładnie tematycznie pogrupowałeś funkcje i je omówiłeś . Pomimo , że mnie nie interesują funkcje typu barometr , termometr itp.( dlatego niedawno kupiłem "starego " Mudmana ) z ciekawością wszystko obejrzałem . Pozdrawiam. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez yacek _b 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23179 #614 Napisano 24 Kwietnia 2014 Recenzja na reklamę. Żadnych wad? cyt. "praktycznie niezniszczalny" , zrób parę pompek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robski 0 #615 Napisano 24 Kwietnia 2014 Robię i pompki i biegam i jeżdżę po lasach na rowerze z tym zegarkiem. Wszystko gra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #616 Napisano 24 Kwietnia 2014 To wstaw filmik jak robisz 20 pompek z Rangemanem na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #617 Napisano 24 Kwietnia 2014 Szczęściarz. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gufi26 0 #618 Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam!Jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam pytanie od tygodnia nie wiem jaki wybrać rangeman czy riseman w tej chwili mam G7900.Powód brakuje mi kompasu jak i wsch. i zach. słońca jestem marynarzem i czasami mi tego brakuje.Tylko ta cena!Zegarek musi wytrzymać min 5 lat.Pozdrawiam!A cha panowie mam czas do wtorku bo wypływam w morze(chociaż kto wie gadka przełożonych) Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Gufi26 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #619 Napisano 27 Kwietnia 2014 Gdybym to ja wybierał, zdecydowanie Rangeman.W tym zegarku Casio poszło krok albo dwa do przodu w stosunku do Risemana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #620 Napisano 27 Kwietnia 2014 Tylko niestety cena też poszła do góry... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #621 Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Kupiłem ten zegarek dwa tygodnie temu. Pompki robię bez najmniejszych problemów Maszynka jest extra i jeśli ktoś wie czego chce to zegarek jest naprawdę super. Jak każdy przed zakupem pomaszerowałem do sklepu i włożyłem na rękę dwa modele RISEMAN I RANGEMAN. Wybór stał się oczywisty, ten drugi wygląda jak zegarek a nie jak ( nie obrażając użytkowników ) prezent dla chłopczyka. Zdecydowanie lepiej wygląda i nic nie przeszkadza podczas noszenia. Zauważyłem jedną przypadłość (dotyczy auto-synchronizacji), ale muszę jeszcze potestować i sprawdzić czy to wada czy tak już musi być. Pozdrawiam wszystkich G-SHOCK'ów A jednak do naprawy! Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez tajson1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gufi26 0 #622 Napisano 27 Kwietnia 2014 Dzięki za info ale sobie tak myśle może lepiej kupic tego risemana a reszte kasy przeznaczyc na rower dla syna(chociasz ma rower i na ten sezon wystarczy).Nie jestem milionerem ale jak w coś mam inwestowac to porządnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #623 Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam!Jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam pytanie od tygodnia nie wiem jaki wybrać rangeman czy riseman w tej chwili mam G7900.Powód brakuje mi kompasu jak i wsch. i zach. słońca jestem marynarzem i czasami mi tego brakuje.Tylko ta cena!Zegarek musi wytrzymać min 5 lat.Pozdrawiam!A cha panowie mam czas do wtorku bo wypływam w morze(chociaż kto wie gadka przełożonych)Kompas, termometr i altimeter w tym zegarku to raczej bajery, zreszta samo casio pisze, zeby tych gadzetow nie brac za powaznie. natomiast wschody i zachody slonca musialbys ciagle korygowac o swoja pozycje na morzu, poniewaz te dane podaje na podstawie wspolrzednych geograficznych. Zegarek sam za Ciebie tego nie bedzie robil. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #624 Napisano 29 Kwietnia 2014 Kompas, termometr i altimeter w tym zegarku to raczej bajery, zreszta samo casio pisze, zeby tych gadzetow nie brac za powaznie. A możesz sie podzielić informacją, w którym miejscu Casio napisało, żeby tych gadżetów nie brać na poważnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #625 Napisano 29 Kwietnia 2014 W instrukcji obslugi, oczywiscie nie doslownie 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach