Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna cena ale mogło by być lepiej.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi odpowiedziało, że gacie i pasek do GW-9400FBJ-4JR niedostępne u nich :(

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę polecić EGLOBAL dokonałem u nich zakupu GW-9400 czas realizacji ok 14 dni forma płatności przelew24.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem wiem ze było lepiej, dziesięć i dwadzieścia lat temu też było lepiej;p

Mogę polecić EGLOBAL dokonałem u nich zakupu GW-9400 czas realizacji ok 14 dni forma płatności przelew24.

A jak z dokumentem gwarancyjnym? Jest jakiś? Czy wysyłka do uk? Napisałem do nich pytanie, ale nie spieszą sie z odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz im pytanie w j.angielskim szybciej odpowiedzą a wysyłka raczej do HK niż UK

Nie wiem jak teraz robią ale kiedyś dostawałeś FV na e-mail który podałeś w zamówieniu ( W UK masz tylko przepakowanie dlatego nie płacisz cła , jak to w drugą stronę działa na 100% nie wiem czy zwrot jest do UK i oni do HK czy od razu HK )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem wiem ze było lepiej, dziesięć i dwadzieścia lat temu też było lepiej;p

A jak z dokumentem gwarancyjnym? Jest jakiś? Czy wysyłka do uk? Napisałem do nich pytanie, ale nie spieszą sie z odp.

Faktycznie na pytania odpowiadają bardzo słabo.. kolega pytał tonie odpowiedzieli, ja jak pytałem o status przesyłki to ktoś tam odpowiadał w miarę sensownie oczywiście w języku angielskim. Co do gwarancji zaufałem marce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przyjechał taki :)

czy na pasku widnieje napis casio japan czy casio Thailand ? (sprzaczka do paska)

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Casio G Shock GW9400BJ 1JF Rangeman

Casio G Shock GXW-56-1BJF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na deklu też jest Japan czy tylko na pasku?. Pytam bo mi się zdarzyło w jednym modelu G że na deklu było China a na pasku Thailand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam nadzieje, że to nie jest wbrew regułom, ale mam do polecenia Rangeman'a GW-9400DCJ. Zegarek kupiony jako nowy w Holandii, praktycznie nienoszony. Kolega kupił, ale nosi non stop Froga i chce sprzedać Range'a. Zegarek jest na portalach aukcyjnych. Wspomnicie że macie info z forum, na pewno będzie można ponegocjować cenę. Polecam

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko i tak na tym pasku wygląda kozacko :D . Jeszcze wersja Gw-9400DCJ-1ER jest zajefajna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytalem bo jakis glupek z time trendu ktoremu nie chcialo sie sprawdzic co pisze na pasku japan czy thailand...powiedzial mi ze pisze thailand ale wszystkie paski do rangeman carbon fiber sa z napisem casio japan...ten glupek ktoremu sie nie chcialo sprawdzil pewnie casio gw9400 3er...tam pisze thailand

wszystkie casio gw9400 rangeman na deklu maja napis Thailand...rangemany z paskami carbon fiber na sprzacce maja napis casio japan...

Casio G Shock GW9400BJ 1JF Rangeman

Casio G Shock GXW-56-1BJF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie po ile w zibi czarny bezel i pasek stoją? Wie ktoś? Bo nie chce niepotrzebnie ich zarzucać pytaniami...

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie po ile w zibi czarny bezel i pasek stoją? Wie ktoś? Bo nie chce niepotrzebnie ich zarzucać pytaniami...

Tapaltak

Z tego co pamiętam to bezel 35-39zł, pasek 90zł z tym że się długo czeka - nawet do trzech miesięcy.

A ja wróciłem do Romka :D

vpwas8.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek świetna wersja.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widział bym go w pomarańczowym stroju   :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja wróciłem do Romka :D

Nareszcie rasowy G, a nie jakaś modówka :P

Ta wersja kolorystyczna jest świetna - zazdroszczę :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi