S.Adi. 135 #12926 Napisano 19 Października 2018 Tak więc czarna szlufka z paskiem BURTON. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #12927 Napisano 19 Października 2018 W ubiegłym roku były stalowe "złote" i czarne jak te na zdjęciu poniżej - podchodzą do paska 9400, ja miałem złotą, kupowałem na pasek od 6900, założony do 5630, ale z tego co pamiętam to Matej chyba miał czarne, no chyba że to był ktoś inny - niestety w ofercie sprzedawcy od którego ja kupiłem już ich nie ma Tak ja miałem, teraz próbuję ogarnąć komplet czarna sprzączka plus czarna Szlufka do gw-9400. Już długo walczę ale kto wie. Jak się uda to się pochwalę Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12928 Napisano 19 Października 2018 Matej - miałeś. Ok.Ale jak.W mojej ocenie trzeba zainwestować w BURTON aby mieć czarną sprzączkę i szufkę.Bo chyba, że szukamy po portalach olx i alle co.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5902 #12929 Napisano 19 Października 2018 Tak ja miałem, teraz próbuję ogarnąć komplet czarna sprzączka plus czarna Szlufka do gw-9400. Już długo walczę ale kto wie. Jak się uda to się pochwalę Też kombinowałem i wykombinowałem czarna sprzączkę mam bo jeden taki mi sprzedał kiedyś 9430 i tam była czarna to "se" zostawiłem , a szludke mam, - a właściwie to nawet dwie na pasku - zwykła polimerową od "czegoś tam" - lepsza niż metalowa bo się nie rysuje i nie stuka o "blat" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #12930 Napisano 19 Października 2018 HeheTeż kombinowałem i wykombinowałem czarna sprzączkę mam bo jeden taki mi sprzedał kiedyś 9430 i tam była czarna to "se" zostawiłem , a szludke mam, - a właściwie to nawet dwie na pasku - zwykła polimerową od "czegoś tam" - lepsza niż metalowa bo się nie rysuje i nie stuka o "blat" Wysłane przy użyciu TapatalkaBez paska, komplet składa się z czarnej sprzączki i czarnej szlufki może nawet na 35th logo będzie. Cały czas próbuję działać. Kontakt w sumie złapałem ale....Matej - miałeś. Ok.Ale jak.W mojej ocenie trzeba zainwestować w BURTON aby mieć czarną sprzączkę i szufkę.Bo chyba, że szukamy po portalach olx i alle co.... Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11878 #12931 Napisano 20 Października 2018 A jest czarna szlufka do gw 9400?Moim zdaniem nie ma...Na zatoce można znaleźć z Dalekiego Wschodu.Ja nabyłem raz od Mateusza, a raz od kolegi z FB, z lenistwa przepłaciłem, ale co tam 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #12932 Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Ponieważ w końcu Romka kupiłem przestanę męczyć w tym temacie, zacznę w kolejnym.Ile mniej więcej kosztuje kolorowe ubranko w ZIBI? Warto czekać mając na uwadze ceny na Allegro (komplet 150-180 zł)? Edytowane 23 Października 2018 przez xavras_s 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12933 Napisano 24 Października 2018 Taką ciekawostkę zaobserwowałem dzisiaj rano jeżeli chodzi o automatyczna synchronizacje.Mój Romek automatycznie się synchronizował o godzinie 01:02 i wówczas (gdyż ok 02:00 się przebudziłem) wyświetlał się wskaźnik synchronizacji (tzw. antenka), przy czym rano gdy wstałem już owego wskaźnika nie było.Czy to oznacza, że zegarek po godz. 03:00 podjął kolejne próby automatycznej synchronizacji tym razem nieudane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #12934 Napisano 24 Października 2018 Przeczytaj instrukcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyra 41 #12935 Napisano 24 Października 2018 Nie wiedziałem że mój Romek wyświetla emotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 354 #12936 Napisano 24 Października 2018 Jeet zadowolony :-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1474 #12937 Napisano 24 Października 2018 Przeczytaj instrukcje Nie ma to jak pomocna, życzliwa odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11878 #12938 Napisano 24 Października 2018 Nie wiedziałem że mój Romek wyświetla emotki IMG_20181024_105231.jpgPewnie w nocy pobrał aktualizację softu Nie ma to jak pomocna, życzliwa odpowiedź Jak najbardziej, gdyż temat był już poruszany i opisywany na forum, a wszystko jest dokładnie i jasno wyjaśnione w instrukcji, wystarczy tylko zajrzeć i przeczytać. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1474 #12939 Napisano 24 Października 2018 Jak najbardziej, gdyż temat był już poruszany i opisywany na forum, a wszystko jest dokładnie i jasno wyjaśnione w instrukcji, wystarczy tylko zajrzeć i przeczytać. A może Kolega nie ma dostępu do instrukcji ... na forum wiele rzeczy się powtarza, nie zawsze to łatwo odnaleźć > zamiast tych zbędnych wywodów już byś to dawno wytłumaczył ... wystarczy odrobinę dobrej woli i życzliwości, Kolego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12940 Napisano 24 Października 2018 Czy to oznacza, że zegarek po godz. 03:00 podjął kolejne próby automatycznej synchronizacji tym razem nieudane? Znam treść instrukcji i wątek poświęcony GW-9400 przeczytałem w całości.Sytuacja opisywana przeze mnie jest o tyle ciekawa bo instrukcja podaje, że po udanej próbie synchronizacji zegarek kolejnych prób nie podejmuje danej nocy.Ale tomaliusz ma chyba inną instrukcję i zaraz mi wszystko wyłoży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9278 #12941 Napisano 24 Października 2018 Znam treść instrukcji i wątek poświęcony GW-9400 przeczytałem w całości.Sytuacja opisywana przeze mnie jest o tyle ciekawa bo instrukcja podaje, że po udanej próbie synchronizacji zegarek kolejnych prób nie podejmuje danej nocy.Ale tomaliusz ma chyba inną instrukcję i zaraz mi wszystko wyłoży No to pokrótce: zegarki z Wave Ceptorem podejmują próby synchronizacji kolejno o 3:00, 4:00, 5:00, 6:00, a jeśli żadna z tych prób nie zakończy się sukcesem, to podejmują jeszcze dwie próby w kolejnej dobie o 1:00 i o 2:00. Zatem jeśli zegarek zsynchronizował Ci się około 1:00 nad ranem, to ta próba "należała" niejako do poprzedniej doby i dlatego zegarek podjął (jak się okazało - nieudane) próby synchronizacji o 3:00, 4:00, 5:00 i 6:00, dlatego też wzkaźnik synchronizacji zniknął na tą dobę z wyświetlacza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #12942 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) No ale czytał instrukcje, tylko pewnie nie zrozumiał albo ma inną Edytowane 24 Października 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 390 #12943 Napisano 24 Października 2018 Pewnie w nocy pobrał aktualizację softu Jak najbardziej, gdyż temat był już poruszany i opisywany na forum, a wszystko jest dokładnie i jasno wyjaśnione w instrukcji, wystarczy tylko zajrzeć i przeczytać.Wszystko zostało powiedziane, a temat można zamknąć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #12944 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Szkoda że Seven już się nie udziela bo jako autor tematu mógłby go już "skoszować" Edytowane 24 Października 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12945 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) No to pokrótce: zegarki z Wave Ceptorem podejmują próby synchronizacji kolejno o 3:00, 4:00, 5:00, 6:00, a jeśli żadna z tych prób nie zakończy się sukcesem, to podejmują jeszcze dwie próby w kolejnej dobie o 1:00 i o 2:00. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Tomku. Teraz wszystko jasne.Myślałem, że zegarek synchronizuje się w naszej strefie podejmując 6 prób następujących po sobie począwszy od godziny 00:00.Tak zrozumiałem/odczytałem treści zapisane na 9 i 10 stronie instrukcji.Źle to odczytałem przyznaję. Szkoda bo mógłby go już "skoszować" Co to znaczy "skoszować"???? Edytowane 24 Października 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #12946 Napisano 24 Października 2018 Co to znaczy "skoszować"???? To też trzeba Ci tłumaczyć? Slang forumowy, wyższy level grypsu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1474 #12947 Napisano 24 Października 2018 No to pokrótce: zegarki z Wave Ceptorem podejmują próby synchronizacji kolejno o 3:00, 4:00, 5:00, 6:00, a jeśli żadna z tych prób nie zakończy się sukcesem, to podejmują jeszcze dwie próby w kolejnej dobie o 1:00 i o 2:00. Zatem jeśli zegarek zsynchronizował Ci się około 1:00 nad ranem, to ta próba "należała" niejako do poprzedniej doby i dlatego zegarek podjął (jak się okazało - nieudane) próby synchronizacji o 3:00, 4:00, 5:00 i 6:00, dlatego też wzkaźnik synchronizacji zniknął na tą dobę z wyświetlacza. Z ciekawości - skąd ta wiedza? i czy dotyczy to GW-9400?W instrukcji obsługi znajduję taki zapis:cyt." Automatyczny odbiór sygnału kalibracji czasu• W przypadku funkcji odbioru automatycznego, zegarek odbiera sygnałkalibracji czasu samoczynnie do 6 razy w ciagu doby (do pieciu razy wprzypadku chinskiego sygnału kalibracji), pomiedzy północa a godzina 5nad ranem (zgodnie z mierzonym przez zegarek czasem). Gdyjakikolwiek odbiór sygnału zakonczył sie sukcesem, pozostałe operacjeodbioru nie sa wykonywane." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9278 #12948 Napisano 24 Października 2018 Z ciekawości - skąd ta wiedza? i czy dotyczy to GW-9400?W instrukcji obsługi znajduję taki zapis:cyt." Automatyczny odbiór sygnału kalibracji czasu• W przypadku funkcji odbioru automatycznego, zegarek odbiera sygnałkalibracji czasu samoczynnie do 6 razy w ciagu doby (do pieciu razy wprzypadku chinskiego sygnału kalibracji), pomiedzy północa a godzina 5nad ranem (zgodnie z mierzonym przez zegarek czasem). Gdyjakikolwiek odbiór sygnału zakonczył sie sukcesem, pozostałe operacjeodbioru nie sa wykonywane."Jacku, teraz już dokładnie nie pamiętam, ale na pewno z oryginalnej, angielskiej instrukcji obsługi któregoś z zegarków z Wave Ceptorem, która jest udostępniana przez producenta na jego stronie ze wsparciem technicznym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #12949 Napisano 24 Października 2018 Jacku, teraz już dokładnie nie pamiętam, ale na pewno z oryginalnej, angielskiej instrukcji obsługi któregoś z zegarków z Wave Ceptorem, która jest udostępniana przez producenta na jego stronie ze wsparciem technicznym. W instrukcji PL którą mam w PDF to nie jest napisane - dlatego jeszcze raz dzięki. To też trzeba Ci tłumaczyć? Slang forumowy, wyższy level grypsu Ty tomaliusz już mi nic nie tłumacz, a najlepiej w ogóle nie reaguj na moje posty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #12950 Napisano 24 Października 2018 ... Ty tomaliusz już mi nic nie tłumacz, a najlepiej w ogóle nie reaguj na moje posty.Nie fochaj, to tylko żarty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach