Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co widziałem to wykres ceny tego intramatica to skoki z 260 na 660 EUR i znowu na 260 co kilka dni. Nie wiem tylko czy to zwiększa wiarygodność sklepu czy przeciwnie... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Hamiltony to co kilka dni wracają sprzedawane z innego sklepu. Przeważnie są to sklepy z 5-10 opiniami w ostatnim roku. Czysty scum, kradzione konta. Raz na jakiś czas to zobaczę to zgłaszam do Amazonu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na creationwatches jest 10% obniżka z kodem, podają info na głównej. Na Casio jest osobny kod, też 10%.

Na zegarki.net kod na -10% nadal działa.

Ticking away the moments that make up a dull day.

To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tymebyme.com w dziale diver fajny spinnaker. 200m, automat szafir z antyrefleksem. Po użyciu kodu wychodzi 267zl więc cena śmieszna. Zostały 2 sztuki

https://www.timebyme.com/pl/spinnaker-man-watch-cahill-black-sp-5064-01-43mm-automatic.html

Edit: jeśli to nie błąd i zamiast ceny w zł miała być w euro.

Zobaczymy, na razie sciagneli 267 zł, zobaczymy czy anuluja transakcję ze zwrotem kasy czy wyślą zegarek w tej cenie.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tymebyme.com w dziale diver fajny spinnaker. 200m, automat szafir z antyrefleksem. Po użyciu kodu wychodzi 267zl więc cena śmieszna. Zostały 2 sztuki

https://www.timebyme.com/pl/spinnaker-man-watch-cahill-black-sp-5064-01-43mm-automatic.html

Zobaczymy, na razie sciagneli 267 zł, zobaczymy czy anuluja transakcję ze zwrotem kasy czy wyślą zegarek w tej cenie.

Czy przypadkiem ostatnio czegoś takiego nie było? Mam wrażenie, że z tydzień temu maksymalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki to kod?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko tam na dole strony cena w PLN to 1340.51 ;)

Tylko innego modelu ta cena dotyczy (5064-03), a tu mowa o 5064-01

Edit. Prawdopodobnie zrobią zwrot kasy i zamkną tym sprawę, pomyłka jest ewidentna 

Edytowane przez mkoch

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez kupiłem, zobaczymy, co zrobią. Inna sprawa to ilość dostępnych sztuk. Zarowno przed, jak i po zakupie, na stronie widnieje, że dostępne są 2 sztuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dutyfreeisland pojawiły się Orient Triton i Orient Mako 3/Kamasu w różnych kolorach i w dobrych cenach. Znając życie szybko się rozejdą więc nie radzę się długo zastanawiać. Przy droższych zakupach warto rozważyć wysyłkę tax free za 21$.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit. Prawdopodobnie zrobią zwrot kasy i zamkną tym sprawę, pomyłka jest ewidentna 

Na tą chwilę nie ma żadnego maila w sprawie rzekomej pomyłki, a na stronie zaktualizował się stan do jednej sztuki :) Zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My już zobaczyliśmy. Wczoraj zadałem im pytanie czemu status mojej transakcji wisi na "akceptowanie płatności" więc dziś dostałem maila, żebym sobie teraz sprawdził status. Canceled a paypal daje znać, że pieniądze zwrócono. Myślałem, że będę miał swoje małe Waterloo ale żabojady nie dały się zrobić w bambuko (;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na creationwatches jest 10% obniżka z kodem, podają info na głównej. Na Casio jest osobny kod, też 10%.

Na zegarki.net kod na -10% nadal działa.

A jaki to kod na zegarkinet ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10% zniżki na stronie zegarek.net z kodem: 

NDKK10

oraz

ZEGAREKLOVE

sprawdzałem oba, działają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My już zobaczyliśmy. Wczoraj zadałem im pytanie czemu status mojej transakcji wisi na "akceptowanie płatności" więc dziś dostałem maila, żebym sobie teraz sprawdził status. Canceled a paypal daje znać, że pieniądze zwrócono. Myślałem, że będę miał swoje małe Waterloo ale żabojady nie dały się zrobić w bambuko (;

Ja też już dostałem zwrot :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dutyfreeisland pojawiły się Orient Triton i Orient Mako 3/Kamasu w różnych kolorach i w dobrych cenach. Znając życie szybko się rozejdą więc nie radzę się długo zastanawiać. Przy droższych zakupach warto rozważyć wysyłkę tax free za 21$.

Większość poszła już z huuukiem. 

PS Dotąd niezawodny Kevin z DF tym razem mnie pominął w rozdzielniku.  :(

PPS I tak już dawno powinienem być na odwyku ;) . Niemniej i tak wrzucę co nieco z tej puli na  subskrypcję. Czasem czeka się nawet dwa lata (tutaj relatywnie nowe modele więc pewni mniej) ale przeważnie warto.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam status on hołd, podobno oznacza on ze czekają na wpłatę?

Też mam status on hold, podobno oznacza on ze czekają na wpłatę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś się kontaktował ze sklepem Timebyme i mu odpowiedzieli??

Zaczynam się niepokoić, odpowiedzi brak, zamówienie ze statusem hold on, kasa zapłacona dwa dni temu.

Brak odpowiedzi, brak zwrotu kasy.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo... z tym, że zamówienie nie ma statusu Hold...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie trzeba poczekać, raczej kasy wam nikt nie ukradnie.

A z drugiej strony nie rozumiem jak można myśleć, że ktoś (szczególnie komercja) odda coś za darmo ... Toż to ładowanie samego siebie w zamieszanie. Tym bardziej, że standardowo ten zegarek kosztuje czerokrotnie więcej, w innych kolorystykach tyle samo

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi