Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Na Ocarat jest fajna cena na limitowaną wersję (300 sztuk) Skydivera. Jest jeszcze chyba -10% na pierwsze zamówienie. WR300, wypukły szafir, ceramiczny bezel, bransoleta, Sellita SW200. Dla miłośników większych rozmiarów, bo to 42mm średnicy i 14 mm grubości.

https://ocarat.com/montre-edox-skydiver-limited-edition-80126-3nsw-nisw-edox-121101.html

obraz.thumb.png.996e0fd97ebfc3572baf66f8989705f6.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, nh35 napisał(-a):

gdzie jest haczyk? 320$ za eta 2892? wiem cło, vat itd, to i tak jest podejrzanie niska cena

Kupilem rowniez takiego hamiltona jazzmaster w ashford, przyszedl szybko, doszly ok 30% oplat

Co ciekawe, mial problem z ustawieniem daty. Serwis Swatch/Hamilton w Warszawie bez problemu przyjal zegarek na naprawe - okazalo sie ze Ashford jest autoryzowanym dealerem, a gwarancja jest globalna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Sea Wolf Compression Diver  -53%   2 877,00 zł (RRP 6 174,00 zł)

Na bestsecret

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Aikon Venturer  4200 z opłatami na Ashford 

Jest jeszcze czarny na gumie i czarny na bransolecie. 

AI6057-SSL50-630-5_F.jpg

Screenshot_20250820_203318_Opera.jpg

Screenshot_20250820_203807_Opera.jpg

Edytowane przez Rikimaru75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujac sie opisem należy wnioskowac, że niebywała okazja.
Wszak zdaniem sprzedawcy "rozeszły się na pniu". Zatem popyt był, choć nie wiem czy z uwagi na atrakcyjną cenę, urodę zegarka czy zdeklasowanie PP i Rolexa.

Nie chcę wyjść na laika zegarkowego ale wspomniane rozejście na pniu kojarzy mi się z ułożeniem tego cuda na wspomnianym pniu i przywaleniu toporem w celu zakończenia estetycznej męki nabywcy.

a3e65b8bc09388ae3c102aba3398705e.jpg

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.08.2025 o 10:27, Dostum napisał(-a):

Sugerujac sie opisem należy wnioskowac, że niebywała okazja.
Wszak zdaniem sprzedawcy "rozeszły się na pniu". Zatem popyt był, choć nie wiem czy z uwagi na atrakcyjną cenę, urodę zegarka czy zdeklasowanie PP i Rolexa.

Nie chcę wyjść na laika zegarkowego ale wspomniane rozejście na pniu kojarzy mi się z ułożeniem tego cuda na wspomnianym pniu i przywaleniu toporem w celu zakończenia estetycznej męki nabywcy.

a3e65b8bc09388ae3c102aba3398705e.jpg

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

O gustach podobno się nie dyskutuje, chociaż uważam, że wprost przeciwnie. Niemniej przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale chyba w całym swoim życiu nie widziałem brzydszego damskiego zegarka 😱

Mam: Casio Edifice EQW-A1110 \ Certina DS-1 Day Date \ Tag Heuer Carrera cal. 1887 \ Longines Conquest Automatic Vintage  \\ Marzę o: Ulysse Nardin Dual Time \ Omega Constellation Globemaster Annual Calendar \ Girrard Peregaux 1966 Dual Time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi