Marcin_L 10 #1 Napisano 27 Czerwca 2009 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2 Napisano 27 Czerwca 2009 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #3 Napisano 27 Czerwca 2009 No to posprzątałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4 Napisano 27 Czerwca 2009 Jak ktoś, kiedyś będzie chciał mi kupić zegarek to dam namiar na Ciebie jako konsultanta. Znakomita większość Twojej kolekcji bardzo mi sie podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TowRoupas 0 #5 Napisano 27 Czerwca 2009 az 6 zegarkow z mojej scislej wish list jest tutaj mam nadzieje ze w przyszlosci rowniez bede mogl sie pochwalic taka kolekcja gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maba 0 #6 Napisano 27 Czerwca 2009 O Panie.. miód na oczy! Znakomita większość jest piękna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #7 Napisano 27 Czerwca 2009 Świetna kolekcja! podoba mi się ta różnorodność- zegarki na każdą okazję! A i jednego nawet mam ale wśród tego towarzystwa to raczej szara myszka;) 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8 Napisano 27 Czerwca 2009 Marcinie jak znajdziesz chwilke , zrób kilka fotek Tissota - wspaniały klasyk , bardzo lubie taki klimat , pozostałe rownie piękne , nooo moze ze dwa do niczego jak dla mnie oczywiście 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #9 Napisano 27 Czerwca 2009 Popieram prośbę Staruszka.Tissot jest świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #10 Napisano 27 Czerwca 2009 o kolekcji się nie wypowiadam - jest piękna, i tyle. Nie ma się co rozwodzić w tym temacie... Zaciekawiło mnie przy okazji tło - zdjęcia na łupku robiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #11 Napisano 27 Czerwca 2009 @Staruszek & LMed - porobię i wstawię Poza tym zegarek jest z małą historią, jak założę temat w galerii, to napiszę słowo. @corten - nooo, na łupku, czyli na czymś, co w moim powstającym ogrodzie ma być dominującym elementem skalniaka 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 377 #12 Napisano 27 Czerwca 2009 Ta pierwsza Doxa i Tissot, miodziooooOOOO!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrrianoo 57 #13 Napisano 27 Czerwca 2009 Naprawdę fantastyczna kolekcja!! Mam nadzieję że w przyszłości uda mi się również stworzyć taką "flotę" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #14 Napisano 27 Czerwca 2009 Kto w tej armii dowodzi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #15 Napisano 27 Czerwca 2009 Fajna kolekcja. Niech Ci się dalej tak rozrasta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #16 Napisano 27 Czerwca 2009 Masz specjalny pokój w domu na same rotomaty? Świetna kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #17 Napisano 27 Czerwca 2009 armia jest bez dowodcy taka bardziej demokratyczna... Co do rotomatu, to mam jeden firmy Rapport (kupilem od Kloda), dwustanowiskowy, ale zakladam po dwa zegarki na jedno stanowisko. W ten sposob 4 automaty sa ciagle nakrecane... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #18 Napisano 27 Czerwca 2009 No, armia konkretna, trochę nie ten tego tylko jeden ciura kompanijny, znaczy toto ostatnie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedimaster 0 #19 Napisano 27 Czerwca 2009 Ogólnie kolekcja świetna, aczkolwiek moim zdaniem samodzielnym liderem jest w tej stawce Vulcain- prawdziwy czadzior:)Gratuluję i pozdrawiam 0 Pozdrawiam Bartek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #20 Napisano 27 Czerwca 2009 Ciekawa kolekcja, cokolwiek eklektyczna, czy jest w niej jakas mysl przewodnia? Czy tez (jak u mnie) zbieranie zaczelo sie pod halsem: "po jednym zegarku kazdego rodzaju..." Bardzo podoba mi sie Poljot, wydaje sie byc swietnie zachowany, jak na prezent komunijny. Wielu z nas niestety zgubilo lub zniszczylo zegarki pierwszokumunijne, a teraz juz sie chyba takich nie daje . Gratuluje bardzo postu (podzielonego na dwie czesci), takich postow brakuje na Forum. Zadales sobie troche pracy - to sie ceni. Na forach anglojezycznych funcjonuje pojecie: SOTC - "state of the collection" - sa to zwykle bardzo interesujace posty, zwlaszcza, gdy kolekcjonerem kieruje jakies szczegolne zainteresowanie. Z takich postow wiele mozna skorzystac. Jesli moge Cie prosic, opisz cokolwiek Twoje zegarki, co sprawilo, ze staly sieTwoja wlasnoscia? Serdecznie gratuluje! 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #21 Napisano 28 Czerwca 2009 zbyszke - masz rację z pomysłem. można by utworzyć tutaj osobny temat na forum - pokaż swoją kolekcję. Byłoby ciekawie;) jak żona wróci i odda mi aparat - wrzucę swoje. Aczkolwiek nie będzie to tak zacny zbiór jak MarcinaA co do komunii - miałem niedawno u mojego starszego syna. Zegarek nie cieszy jak kiedyś - to fakt. Ale obiecałem sobie, że jak skończy 12 lat dostanie mechanika na urodziny. Teraz dzieci nie dbają o takie rzeczy, musi trochę dorosnąć. Sam bardzo żałuję, że moja Rakieta dana mi na 12 urodziny gdzieś się zapodziała. Wyparł ją szał na kwarce:( a ja byłem młody i głupi ("nie muszę nakręcać wieczorem..."). i teraz żal.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #22 Napisano 28 Czerwca 2009 ło Matko Bosko Częstochowsko!!! Dałeś teraz czdu z tą kolekcją. Pozazdrościć i pogratulować!!! 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #23 Napisano 28 Czerwca 2009 ło Matko Bosko Częstochowsko!!! Dałeś teraz czdu z tą kolekcją. Pozazdrościć i pogratulować!!! dokładnie to jak inwestycja,sprzedaj to wszystko i kup sobie cos fajnego np.jaki mały zameczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 26 #24 Napisano 28 Czerwca 2009 zawodowa armia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #25 Napisano 28 Czerwca 2009 Marcinie, Piękna kolekcja! Późne rokokoko A tak poważnie, niektóre niesamowicie smaczne kąski. Po za oczywistymi, strasznie podobają mi się Doxa nr1 i Tissot. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach