Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość arek-legnica

Klub Miłośników Zegarków IWC Schaffhausen

Rekomendowane odpowiedzi

Inge bez dziurek w lunecie zrobił się taki zwyczajny.

We wcześniejszych koperta to dzieło sztuki, tutaj taka zwykła jak np. (bez urazy) w Hamiltonie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatni Inge z inhouse w normalnym rozmiarze i cenie z mojego telefonu na rozruszanie wątku...teraz już takich nie robią niestety

post-55792-0-28560300-1462040738_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta w tych Inge jest fantastyczna, bardzo udany model w dobrych cenach porownujac do konkurencji, gratuluje Desmo, kiedys też myślałem o tej referencji

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, mam pytanie.

Ojciec kupił sobie Aquatimera jacques cousteau na gumie takiego (zdjęcie z sieci),

1_5.5daa34a97e321888102ab81512b24b0a.jpg

Chciałem mu dokupić bransoletę taką jak w modelu Aquatimer Chronographe, mają taką samą kopertę. Przez Apart cena 7250,- 

Czy da się gdzieś to kupić taniej, do 1k Eur bym przełknął? ewentualnie czy można zastosować jakiś zamiennik? Tam jest jakiś dziwny system zapięcia i nie wiem jak sprzwdzić czy inna bransoleta będzie pasowała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, mam pytanie.

Ojciec kupił sobie Aquatimera jacques cousteau na gumie takiego (zdjęcie z sieci),

Chciałem mu dokupić bransoletę taką jak w modelu Aquatimer Chronographe, mają taką samą kopertę. Przez Apart cena 7250,- 

Czy da się gdzieś to kupić taniej, do 1k Eur bym przełknął? ewentualnie czy można zastosować jakiś zamiennik? Tam jest jakiś dziwny system zapięcia i nie wiem jak sprzwdzić czy inna bransoleta będzie pasowała.

inna nie pasuje. Mozesz kupic uzywana ale nie w cenie co chcesz. Chociaz i to pojawia sie rzadko na forach ze wzgledu na orginalna cene :)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To szkoda. Ciekawe ile wynosi cena IWC bez marży dystrybutora, bo rozumiem, że Apart jest dystrybutorem i tylko przez nich mogę w Polsce kupić tę bransoletę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_20160531_135307_zpshbhlk3tw.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irek trzymaj ten zegar i nie sprzedawaj bo takie perełki już się nie pojawią coś czuję :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta to czysty majstersztyk :)

Wczoraj ogladalem Aquatimera 2000, 46mm I aż 20.5mm wysokosci, straszny klocek. Ciekawe kiedy ta gigantomania sie skonczy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Polsce ten model można gdzieś przymierzyć ?

Pecunia non olet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy nabytek w wersji stacjonarnej:

UQtEoIZ.jpg

i mobilnej:

YcwkGRJ.jpg

Jak na razie bardzo cieszy, rewelacyjnie wykonany. Brak in-house nie przeszkadza mi, bo mam nadzieję zostawić go na bardzo długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje!

Przymierzalem ostatnio wersje z biala tarcza i zlotymi indeksami... i to byl blad, bo nie moge go sobie teraz wybic z glowy. Idealny zegarek na niemal kazda okazje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak miałem :)

Jest dużo droższy niż moje inne zegarki ale nie mógł wyjść z głowy aż się udało upolować używany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje Arek314 nabytku . Ja od dzisiaj już, Jestem gotowy przytulić takie samo  maleństwo  :wub:  . Jak by ktoś wiedział , lub słyszał  :)

Pecunia non olet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bliźniaki,  :wub:

po jednym ojcu  :)

i różnych matek.  ;)

post-63153-0-28568600-1465302507_thumb.jpg

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna parka.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

Koledzy proszę o pomoc czy w IW356808 bransoleta jest wymienna z innymi modelami Aquatimera???-taka sama czy sa różnice??

Jak to jest?

Sprawa pilna.

Jak ktoś również podałby nr bransolety od IW356808

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie.

Koledzy proszę o pomoc czy w IW356808 bransoleta jest wymienna z innymi modelami Aquatimera???-taka sama czy sa różnice??

Jak to jest?

Sprawa pilna.

Jak ktoś również podałby nr bransolety od IW356808

koperta zwykłego i chrono była taka sama z tego co kojarzę więc bransoleta powinna pasować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski gumowe pasują od 3767 i 3769, bransolety też powinny ale nie widzę żadnych na sprzedaż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem generalnie bransolety sa takie same w tych modelach?? Po prostu szukac od aquatimera i by miala 21 i te specyficzne mocowanie do koperty.Rodymaje ogniw i faktura byly takie same w aqua??

Czy wystepowały rożne?

Np

1.jpg

3.jpg

Te niby takie same jednak jedna ma wąsy.

Juz mam pasuja wymiennie od

for IW3767, IW3568 and IW376

Dzieki za pomoc i przepraszam za kłopot.

Edytowane przez viki_gte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

02d3ed454fc5146e002d3b347947883e.jpg

Inżynier nieformalnie. Jest zaskakująco dokładny, ustawiony w niedzielę wieczorem do dziś +4. Sprawdzę w następnym tygodniu czy to tylko anomalia statystyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi