Pav 268 #351 Napisano 21 Listopada 2018 BTW, bardziej na jakiegoś fajnego Orisa bym liczył przy tej okazji :-)Juz jest:https://www.oris.ch/en/watch/oris-robert-kubica-limited-edition/01-735-7740-4184-set-rs 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #352 Napisano 21 Listopada 2018 O tym, to ja wiem :-) Ale nadal chodzi mi o jakiegoś fajnego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #353 Napisano 21 Listopada 2018 100 mln złotych to nie są duże pieniądze, 2,5 zł od każdego obywatela darmozjadom płacimy dużooooo więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #354 Napisano 21 Listopada 2018 Tylko czy Polscy podatnicy będą zadowoleni ;-) z jednej strony duma z drugiej niemal każdy w tym kraju pomstuje na ceny paliw a tutaj 100 baniek w 2 lata pójdzie na reklamę której Polscy klienci nie potrzebują a obecność na zagranicznych rynkach Orlenu jest symboliczna. W dodatku jesteśmy o progu przechodzenia z paliw stałych na elektrykę w motoryzacji więc inwestowanie teraz w promocję paliw jest takie sobie jeśli chodzi o długą perspektywę.Oj z tym progiem na elektrykę to się nie zgodzę, jest to w mojej ocenie ślepy zaułek. Bynajmniej jeżeli chodzi o baterie. Szybciej uwierzę w wodór jako nośnik energii, spalany w normalnym silniku, czy to zamieniany na prąd w ogniwie paliwowym. Jeżeli Orlen ma zamiar podbić światowy rynek, to chyba jeden z lepszych sposobów promocji. Dobra, na potrzeby niemiec musieliby zmienić barwę na Star, bo wicie, biało czerwony to się im z f..zmem kojarzy, co do bojkotu prowadzi. 100 baniek, to tak naprawdę są grosze, jakieś śmieszne pieniądze, zarówno w skali Orlenu jak i w skali F1. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #355 Napisano 21 Listopada 2018 Lepiej dać 100 baniek Kubicy i wiekszosc z 40milionowego państwa będzie miało powód do radosci, Nie sądzę , bo transmisje będzie pewnie nadawała TVP... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #356 Napisano 21 Listopada 2018 Eleven Michale, teściu na TVP nie bedzie ogladal nic nigdy, a pisal ze bedziemy kibicowac Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #357 Napisano 21 Listopada 2018 W kwestii transmisji nic się nie zmieni, Eleven. I bardzo dobrze :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9423 #358 Napisano 21 Listopada 2018 dla mnie nie ma znaczenia kto płaci. bez tych i tak dużych pieniędzy nie stanąłby na starcie.uczciwie umówmy się, że forma Kubicy w warunkach wyścigowych też nie jest znana.chciałbym aby była jeszcze okazja : 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BorysT 22 #359 Napisano 21 Listopada 2018 https://m.sportowefakty.wp.pl/formula-1/789925/wpadka-oficjalnej-witryny-formuly-1-opublikowala-film-z-robertem-kubica :-) Sadze, ze będzie F1 w otwartym kanale czy na TVP Sport czy na Polsacie jak to bylo wcześniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #360 Napisano 21 Listopada 2018 https://youtu.be/xrhzwdSMViE Trzeba kliknąć w "Obejrzyj w yt" 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #361 Napisano 21 Listopada 2018 Ale z tym pałąkiem zabezpieczającym, czy to dalej jest F1, przecież to jak druty przed wyświetlaczem w casio. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #362 Napisano 21 Listopada 2018 Tylko głowa każdego kierowcy jest troszkę ważniejsza niż wyświetlacz nawet najlepszego Casio. Halo 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 484 #363 Napisano 21 Listopada 2018 Ponieważ jestem fanem F1 od czasów Nigela Mansell'a, swoją opinię zachowam dla siebie. Z szacunku dla tej dyscypliny. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9423 #364 Napisano 21 Listopada 2018 Ooo, to razem oglądaliśmy TV4, bo tam zaczynała F1 w polskiej TV razem z mansellem i młodym szumacherem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #365 Napisano 22 Listopada 2018 Wielka rzecz się dzieje. Odbieram to bardzo osobiście. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #366 Napisano 22 Listopada 2018 Tylko głowa każdego kierowcy jest troszkę ważniejsza niż wyświetlacz nawet najlepszego Casio. Halo Ten sezon pokazał, że system Halo nie jest "od czapy". O ile mnie panięć nie myli, w jednym GP Alonso uderzony z tyłu przeleciał nad jednym bolidem i otarł się o Halo w innym bolidzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #367 Napisano 22 Listopada 2018 https://powrotroberta.blogspot.com/2018/11/oficjalnie-robert-kubica-wraca-do.html?m=1 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #368 Napisano 22 Listopada 2018 Robert potwierdzony, szampana można już otwierać!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #369 Napisano 22 Listopada 2018 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #370 Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Serce rośnie Edytowane 22 Listopada 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #371 Napisano 22 Listopada 2018 Co do systemu HALO, to o skuteczności tego przekonał się Leclerc w GP Belgii jak Alonso spadł mu na głowę swoim bolidem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #372 Napisano 22 Listopada 2018 Nie wszystko można przeliczać na pieniądze. Gdyby tak było to każdy nosiłby zegarek kwarcowy. Miłości też nie można przeliczyć na pieniądze. Należy się cieszyć że polski sportowiec ma możliwość i talent aby jeździć w F1. Z finansowego punktu widzenia z którego kilka osób tu wychodzi to lepiej kupić margarynę, mrożoną pizze i robić sobie dobrze ręką bo masło, pizza z opalanego drewnem pieca czy też kobieta to zbędny wydatek jak można taniej. Pozwoliłem sobie otworzyć butelkę aby uczcić powrót Roberta Kubicy do Formuły 1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #373 Napisano 22 Listopada 2018 Póki co z synem u lekarza, później z drugim na basenie, a później też buteleczka. BTW, o 20 tej, z okazji powrotu RK, ma być na żywo jakiś ciekawy program :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #374 Napisano 22 Listopada 2018 Zysk netto Orlenu za 2017 zł to ponad 7 mld zł, wiec te 100 mln zł to drobiazg. Tym bardziej, ze to reklama, sponsoring i są to dla firmy koszty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwerk36 38 #375 Napisano 22 Listopada 2018 Ciekawe czy Robert zatrudni w teamie kelnerów z sowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach