kon1981 18 #651 Napisano 13 Kwietnia 2019 https://streamable.com/slv4fPolecam zobaczyć porównanie, jaki problem ma Robert z bolidem, dużo lepiej prowadzi się bolid Georga. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNiestety wiek i wypadek robią swoje. Russel młodszy, uzdolniony, pokazał ostatnio w Mercedesie skalę swojego talentu.Russel jeździ lepszym bolidem, jest w gazie, ma przejechane kilka sezonów, gdzie z wszystkimi wygrywał. Robert zrzuca rdzę po 8 latach przerwy, wystarczy popatrzeć na wyniki Michaela po powrocie do ścigania, żeby zrozumieć jak jest ciężko wrócić...krótko mówiąc, Robert mega wymiata, a może być tylko lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foti 917 #652 Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) ,Robert mega wymiata, a może być tylko lepiej.Chyba kurz w pitstopie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez foti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #653 Napisano 14 Kwietnia 2019 Chyba kurz w pitstopie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaNie do końca zabawne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #654 Napisano 14 Kwietnia 2019 Spokojnie - Robert z każdym weekendem GP jeździ lepiej i to jest dobra wiadomość. Strata do Georga w kwalifikacjach była żadna więc porownując kierowcę który 8 lat się nie ścigał do takiego który wygrywał wszystko rok po roku w juniorskich seriach i jest pupilem i nadzieją Mercedesa to ja widzę, że wszystko jest ok a nawet lepiej niż ok. Robert zawsze miał pod górkę ale to właśnie wyrabia charakter. Robert z wyscigu na wyścig będzie jeździł lepiej bo on potrzebuje jazdy. George - jest w tym rytmie od dawna.Owszem - Williams będzie preferował swojego rodaka i to George będzie miał wcześniej nowe części i zawsze lepszy bolid ale w padoku wszyscy to widzą i o tym wiedzą więc liczę, że po tym sezonie ... bedzie kolejny... lepszy Najlepszy i najgorszy sezon 2008 kiedy jeździł w niemieckim zespole który preferował niemieckiego kierowcę - jeśli pamietacie to wiecie o czym piszę 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #655 Napisano 14 Kwietnia 2019 Spokojnie - Robert z każdym weekendem GP jeździ lepiej i to jest dobra wiadomość. Strata do Georga w kwalifikacjach była żadna więc porownując kierowcę który 8 lat się nie ścigał do takiego który wygrywał wszystko rok po roku w juniorskich seriach i jest pupilem i nadzieją Mercedesa to ja widzę, że wszystko jest ok a nawet lepiej niż ok. Robert zawsze miał pod górkę ale to właśnie wyrabia charakter. Robert z wyscigu na wyścig będzie jeździł lepiej bo on potrzebuje jazdy. George - jest w tym rytmie od dawna.Owszem - Williams będzie preferował swojego rodaka i to George będzie miał wcześniej nowe części i zawsze lepszy bolid ale w padoku wszyscy to widzą i o tym wiedzą więc liczę, że po tym sezonie ... bedzie kolejny... lepszy Najlepszy i najgorszy sezon 2008 kiedy jeździł w niemieckim zespole który preferował niemieckiego kierowcę - jeśli pamietacie to wiecie o czym piszę Bardzo się z tym zgadzam, przeraża mnie tylko dzisiejsza wypowiedź Roberta, że to nie jest tylko wina samochodu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #656 Napisano 14 Kwietnia 2019 Oczywiście, że nie jest to wina tylko bolidu ale głównie zarządzania zespołem ale tego juz Robert nie mógł powiedzieć.Powiedział podczas tego GP i tak dużo - między innymi to, że jak przez dwa miesiące nie zrobiło sie nic to przez 12 godzin też cud się nie zdarzy. O ostatnich testach tez powiedział sporo i nic dobrego o zarządzaniu ale to między wierszami oczywiście bo inaczej nie może.Keep Calm 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #657 Napisano 14 Kwietnia 2019 Oczywiście, że nie jest to wina tylko bolidu ale głównie zarządzania zespołem ale tego juz Robert nie mógł powiedzieć.Powiedział podczas tego GP i tak dużo - między innymi to, że jak przez dwa miesiące nie zrobiło sie nic to przez 12 godzin też cud się nie zdarzy. O ostatnich testach tez powiedział sporo i nic dobrego o zarządzaniu ale to między wierszami oczywiście bo inaczej nie może.Keep Calm Fajnie, że w klubie jest ktoś, kto rozumie co dzieje się w F1. Wierz mi, że nie jest łatwo spotkać takich ludzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #658 Napisano 14 Kwietnia 2019 Rozumiem że pani zarządzająca pomyliła się z profesją? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #659 Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Rozumiem że pani zarządzająca pomyliła się z profesją?Nie wiem czy to nie jest droga na skróty.Moim zdaniem zarządzać Williamsem powinien syn sir Franka ale na obecną sytuację teamu miało wpływ wiele czynników i prawdy nie poznamy do końca raczej nigdy.To jest F1 - największa oglądalność , wielkie koncerny, wielkie pieniądze, wielki biznes, 10 teamów i dwudziestu kierowców.Ja tam się cieszę, że w tym całym cyrku ponownie mamy Roberta EdycjaTak przy okazji - wybiera się ktoś na Hungaro?W ubiegłym tygodniu przyszły bilety Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez rk7000 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #660 Napisano 14 Kwietnia 2019 Z tym cyrkiem to bym uważał ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #661 Napisano 14 Kwietnia 2019 Z tym cyrkiem to bym uważał ;-)W starożytnym Rzymie w cyrku urządzano wyścigi kwadryg - takie tam nawiązanie 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #662 Napisano 14 Kwietnia 2019 W starożytnym Rzymie w cyrku urządzano wyścigi kwadryg - takie tam nawiązanie No a teraz tam rośnie trawa i psy szczekają ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #663 Napisano 14 Kwietnia 2019 No a teraz tam rośnie trawa i psy szczekają ;-)To zależy co chcesz zobaczyć lub usłyszeć - ja np "słyszałem" ryk lwów. Ale może nie o tym samym cyrku piszemy 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #664 Napisano 14 Kwietnia 2019 To zależy co chcesz zobaczyć lub usłyszeć - ja np "słyszałem" ryk lwów. Ale może nie o tym samym cyrku piszemy Ja też "słyszałem", i krzyki...Scena której nie zapomnęhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DfrE9rXnaHpE&ved=0ahUKEwiO6bbLv9DhAhUhi8MKHU_mBOoQo7QBCDcwCQ&usg=AOvVaw15V_IKvGfZ09qS5gZ_UbL2 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #665 Napisano 14 Kwietnia 2019 To zależy co chcesz zobaczyć lub usłyszeć - ja np "słyszałem" ryk lwów. Ale może nie o tym samym cyrku piszemy No jak bardzo chcesz to i w psie lwa zobaczysz ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #666 Napisano 14 Kwietnia 2019 Robert za swoje szczerości może po przygodzie z Williamsem już innej szansy nie dostać. Mówi prawdę, ale to jest mały światek i szczerość nie jest mile widziana. Trochę za dużo chlapie w mediach ostatnio. Russel wypowiada się dużo bardziej powściągliwie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 275 #667 Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) "To zależy co chcesz zobaczyć lub usłyszeć - ja np "słyszałem" ryk lwów. Ale może nie o tym samym cyrku piszemy". Ryk lwów lepiej było słychać w amfiteatrach (nie mylić z teatrami), na przykład Koloseum ― po raz ostatni na początku VI wieku n.e. ― zaś w cyrkach, na przykład rzymskim Circus Maximus, gdzie odbwały się wyścigi rydwanów, raczej słyszano rżenie koni. A także okrzyki ówczesnych kibiców, bardzo podobych do współczesnych ― startowały cztery kluby: Czerwoni (russata), Zieloni (prasina), Biali (albata) i Niebiescy (veneta). Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Euryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #668 Napisano 15 Kwietnia 2019 Nie wiem czy to nie jest droga na skróty.Moim zdaniem zarządzać Williamsem powinien syn sir Franka ale na obecną sytuację teamu miało wpływ wiele czynników i prawdy nie poznamy do końca raczej nigdy.To jest F1 - największa oglądalność , wielkie koncerny, wielkie pieniądze, wielki biznes, 10 teamów i dwudziestu kierowców.Ja tam się cieszę, że w tym całym cyrku ponownie mamy Roberta EdycjaTak przy okazji - wybiera się ktoś na Hungaro?W ubiegłym tygodniu przyszły bilety IMG_20190405_165424.jpgJa czekam jeszcze na bilety. Trybuna gold 2, a mamy zamiar jechać pociągiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #669 Napisano 15 Kwietnia 2019 https://sport.onet.pl/formula-1/williams-walczy-z-bolidem-roberta-kubicy/b5enjb3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #670 Napisano 15 Kwietnia 2019 Bardzo ciekawy artykuł, z linkiem do nagrania z pierwszego okrążenia RK w ostatnim wyścigu: http://www.sport.pl/F1/7,96296,24661657,f1-jak-robert-kubica-radzi-sobie-z-problematycznym-autem-williamsa.html#s=BoxOpLink 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12774 #671 Napisano 15 Kwietnia 2019 Gdzieś ktoś dzisiaj napisał, że Williams'owi nie zależy już wcale na wygrywaniu, tylko na wykazywaniu zysków na koniec roku bilansowego, jako spółka notowana na giełdzie. Coś w tym jednak jest z prawdy. No a Clear jest po prostu córkom sera 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26889 #672 Napisano 15 Kwietnia 2019 Ale czy przy takiej opinii notowania nie polecą w dół? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3592 #673 Napisano 15 Kwietnia 2019 Ja czekam jeszcze na bilety. Trybuna gold 2, a mamy zamiar jechać pociągiem. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo to pewnie gdzieś się będziemy mijać. Bilety mam na trybunę RedBull, wybieram się autem i będę już w czwartek. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #674 Napisano 15 Kwietnia 2019 Gdzieś ktoś dzisiaj napisał, że Williams'owi nie zależy już wcale na wygrywaniu, tylko na wykazywaniu zysków na koniec roku bilansowego, jako spółka notowana na giełdzie. Coś w tym jednak jest z prawdy. No a Clear jest po prostu córkom sera Nie ktoś, ale słynny Żak, a jemu wierzyć na słowo, to takie sepuku raczej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12774 #675 Napisano 15 Kwietnia 2019 Nie ktoś, ale słynny Żak, a jemu wierzyć na słowo, to takie sepuku raczej. Dlatego napisałem, że ktoś, bo nie trawię gościa Ale ziarnko prawdy w tym jest. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach