Gość fidelio #951 Napisano 24 Września 2019 I sprawiedliwe ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 909 #952 Napisano 26 Września 2019 Ja mam wrażenie, że w tym sporcie jest trochę jak w polityce. Najistotniejsze jest kto kogo pierwszy wydyma. Widać Robert wie co robi by nie zostać... że tak powiem. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #953 Napisano 26 Września 2019 Ciekawe rzeczy dziś chyba, powiedziała C. Williams o różnicach w czasach między Kubicą a Russelem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9735 #954 Napisano 26 Września 2019 Ciekawe rzeczy dziś chyba, powiedziała C. Williams o różnicach w czasach między Kubicą a Russelem.Co masz na myśli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #955 Napisano 26 Września 2019 Co masz na myśli?To: https://www.google.com/amp/www.sport.pl/F1/7,96296,25238044,claire-williams-tlumaczy-roznice-pomiedzy-kubica-a-russellem.amp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9735 #956 Napisano 26 Września 2019 To: https://www.google.com/amp/www.sport.pl/F1/7,96296,25238044,claire-williams-tlumaczy-roznice-pomiedzy-kubica-a-russellem.ampHmm... Sumienie ją ruszyło czy jak? Tak czy inaczej, brytyjski autosport oczywiście się o tym nawet nie zająknie mimo, że wszystko co mówię Claire zawsze jest święte i samą prawda. Z ciekawych wypowiedzi to Cezary Gutowski męczył dziś dość dużo Roberta i jak na tę cała enigme wypowiedzi, powiedziałbym, że brzmi to jakoś tak optymistycznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #957 Napisano 26 Września 2019 Ja tam Haasa widzę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #958 Napisano 26 Września 2019 (edytowane) Co tu optymistycznego. Degradacja bo tak to trzeba nazwać do roli trzeciego kierowcy z plonnymi nadziejami na fotel kierowcy w 2021 a lata lecą...Miejmy nadzieję tylko że Robert odnajdzie się w innej serii wyścigowej, tą radość że ścigania, a nie walki z maszyna jak było to w Williamsie, bo to najważniejsze-satysfakcja z tego co się robi. Edytowane 26 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9735 #959 Napisano 26 Września 2019 Co tu optymistycznego. Degradacja bo tak to trzeba nazwać do roli trzeciego kierowcy z plonnymi nadziejami na fotel kierowcy w 2021 a lata lecą...Miejmy nadzieję tylko że Robert odnajdzie się w innej serii wyścigowej, tą radość że ścigania, a nie walki z maszyna jak było to w Williamsie, bo to najważniejsze-satysfakcja z tego co się robi.Mówię o optymizmie w wypowiedziach Roberta. Jeszcze kilka GP temu był bardziej przybity w wywiadach niż teraz kiedy coś się dzieje. I pewnie masz rację, będzie trzecim kierowcą, który w najlepszym razie dostanie jakieś treningi, a poza tym będzie pewnie w innej serii jako kierowca. Czy wróci na fotel kierowcy w F1? Tego nie wiem, ale u Kubicy nic nie jest niemożliwe, zwłaszcza że ma (oby miał jak najdłużej) wsparcie jednej z największych firm w tej części Europy. Wierzę, że tak jak Kimi, może jeździć z sukcesami w F1 jeszcze przez kilka sezonów, dając nam przyjemność z oglądania tego. A że trzeba zrobić krok wstecz? No cóż, takie życie. Robert miał już dużo przeszkód, które miały być nie do przeskoczenia, a jednak nie ma już po nich śladu. Tak samo jak po wszystkich klakierach, którzy byli tacy mądrzy w ferowaniu wyroków na swoich klawiaturkach. Ze wszystkich ludzi na świecie, których podziwiam to właśnie Kubica nauczył mnie żeby nie być pesymistą, myśląc błędnie że jest się realistą. A z Twojej wypowiedzi wyciągam właśnie takie ręko-opadające nastawienie do tego w jakiej sytuacji znalazł się nasz rodak. Więcej wiary! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #960 Napisano 26 Września 2019 Mówię o optymizmie w wypowiedziach Roberta. Jeszcze kilka GP temu był bardziej przybity w wywiadach niż teraz kiedy coś się dzieje. I pewnie masz rację, będzie trzecim kierowcą, który w najlepszym razie dostanie jakieś treningi, a poza tym będzie pewnie w innej serii jako kierowca. Czy wróci na fotel kierowcy w F1? Tego nie wiem, ale u Kubicy nic nie jest niemożliwe, zwłaszcza że ma (oby miał jak najdłużej) wsparcie jednej z największych firm w tej części Europy. Wierzę, że tak jak Kimi, może jeździć z sukcesami w F1 jeszcze przez kilka sezonów, dając nam przyjemność z oglądania tego. A że trzeba zrobić krok wstecz? No cóż, takie życie. Robert miał już dużo przeszkód, które miały być nie do przeskoczenia, a jednak nie ma już po nich śladu. Tak samo jak po wszystkich klakierach, którzy byli tacy mądrzy w ferowaniu wyroków na swoich klawiaturkach. Ze wszystkich ludzi na świecie, których podziwiam to właśnie Kubica nauczył mnie żeby nie być pesymistą, myśląc błędnie że jest się realistą. A z Twojej wypowiedzi wyciągam właśnie takie ręko-opadające nastawienie do tego w jakiej sytuacji znalazł się nasz rodak. Więcej wiary! Jak ja lubię takich ludzi Kurde, jak Robert dziwnie się dzisiaj wypowiadał, tak, jakby coś tam jeszcze poważnego się działo w eterze. Trzeba dzisiaj studio obowiązkowo zobaczyć Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #961 Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Zobaczymy. Życie pokaże. Dalej stoję na stanowisku że Kubica na fotel pierwszego kierowcy Formuły 1 już nie wróci. A to co ma Orlen do zaoferowania taki skromny budżet jak na świat F1 to są groszowe sprawy. Nie oszukujmy się. Edytowane 27 Września 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #962 Napisano 27 Września 2019 No w 2020 to już na pewno fotel wyścigowy mu nie pisany ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ołowiany_zołnierzyk #963 Napisano 29 Września 2019 To co, nowy team od 2020? ;-) https://m.sportowefakty.wp.pl/formula-1/845819/f1-toro-rosso-poprosilo-o-zmiane-nazwy-red-bull-chce-promowac-nowa-marke-w-f1 Jak prognozujecie, czy po starcie, do 2go zakrętu Seb będzie przed Lewisem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #964 Napisano 29 Września 2019 Williams dziś pokazał klasę. Po co oni w ogóle jeżdżą jak im części szkoda. Ciekawe czy zdjęli by Russella jakby Robert przydzwonił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ołowiany_zołnierzyk #965 Napisano 29 Września 2019 Williams, żenada. Absolutna :-( Mercedes, furmanka szczęścia (wypadnięcie Seba, neutralizacja) i dublet. Kierowcą dnia dla mnie Albon :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #966 Napisano 29 Września 2019 Najgorsze, że dalej cała masa "specjalistów" będzie mówiła, że oba bolidy są takie same... Bo PR RWR tak powiedział Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ołowiany_zołnierzyk #967 Napisano 29 Września 2019 (edytowane) Nie są. Kto widział ostatni wywiad z C. Williams ten wie. To inne auta. Edytowane 29 Września 2019 przez Ołowiany_zołnierzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #968 Napisano 29 Września 2019 Staraliśmy się to wytłumaczyć specjaliście Will Buxton, ale dalej się nie dało. Stwierdził, że problemy dotyczą obu bolidów. Mam nadzieję, że Robert kiedyś wyda książkę Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ołowiany_zołnierzyk #969 Napisano 29 Września 2019 Widać, że Robert trochę gryzie się w język - vide dzisiejszy wywiad. To oczywiście prawilnie, bo taktyka "spalonych mostów" w F1 się nie sprawdza. Ale też liczę, że kiedyś jakąś książkę napisze ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #970 Napisano 29 Września 2019 Obecne kontrakty są tak stworzone, że nie można nic konkretnego powiedzieć. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ołowiany_zołnierzyk #971 Napisano 29 Września 2019 Widać po asyście, jaką każdy zawodnik ma w czasie wywiadów ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19171 #972 Napisano 10 Października 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12746 #973 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) W dzisiejszych czasach, biorąc pod uwagę powyższą walkę, siędziowie mieliby do analizy z kilkanaście różnych incydentów wyścigowych, a kar poleciałaby cała MASA Edytowane 10 Października 2019 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19171 #974 Napisano 10 Października 2019 Hehe, taaa, dokładnie Fajnie się to ogląda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kon1981 18 #975 Napisano 10 Października 2019 W dzisiejszych czasach, to wyścig by nawet nie wystartował w takich warunkach. Zresztą, zobaczymy co tajfun na weekend przyniesie, bo kwale w sobotę są dosyć wątpliwe. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach