rk7000 3656 #1176 Napisano 15 Maja 2020 Vettel może jeszcze celować w powrót do RBR - to jednak był najlepszy okres w jego karierze. A może też zrobić sobie emeryturę - na brak kasy raczej narzekał nie będzie. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1177 Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) 4 godziny temu, rk7000 napisał: Vettel może jeszcze celować w powrót do RBR - to jednak był najlepszy okres w jego karierze. A może też zrobić sobie emeryturę - na brak kasy raczej narzekał nie będzie. RBR? Nie widzę tego... Tam Max jest samcem Alfa, a przecież wiadomo, że Vettel odchodzi z Ferrari także z tej przyczyny, że oni postawili tam na kogoś innego niż Seb... Edytowane 15 Maja 2020 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #1178 Napisano 15 Maja 2020 Vettel kończy karierę. Nikt mu nie da tyle kasy ile by chciał - zwłaszcza, że Ferrari już nie chciało mu dawać więcej. Czytałem, że niby mieli mu zaproponować kontrakt na poziomie Leclerca (+/- 10 mln?) a dotychczas zarabiał 2x tyle (?). Cytowali też Toto Wolfa, który miał powiedzieć, że w teamie nie ma miejsca na dwóch "alfa" więc Merc odpada. RedBull - tak jak wyżej - inwestują w młodego bo wiedzą, że Max jest już na poziomie pretendenta do tytułu, wsadzając w drugi fotel nadętego niemca tylko by sobie zaszkodzili. Vettel sam się skończył, chciał być pępkiem świata i nie wyszło. No chyba, że pójdzie do Renaulta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43660 #1179 Napisano 16 Maja 2020 Myślę, że Vettel kończy z F1. Nikt mu nie da takiej kasy jaką chce. I bardzo dobrze, bo nic nie wniósł do tej dyscypliny. Może pójdzie do DTM albo do długodystansowych. Tylko tam jeszcze mniejsze pieniądze. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3656 #1180 Napisano 16 Maja 2020 Można gościa nie lubić ale napisać zdanie nic nie wniósł do tej dyscypliny to moim zdaniem przesada! Zdobył cztery tytuły mistrza świata i dzięki temu jest i będzie jednym z najlepszych kierowców w historii F1 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43660 #1181 Napisano 16 Maja 2020 Dużo jest "miszczuf" świata. To nie on zdobył tylko wielki mistrz Ardian. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #1182 Napisano 16 Maja 2020 1 godzinę temu, rk7000 napisał: Można gościa nie lubić ale napisać zdanie nic nie wniósł do tej dyscypliny to moim zdaniem przesada! Zdobył cztery tytuły mistrza świata i dzięki temu jest i będzie jednym z najlepszych kierowców w historii F1 racja tylko z jednej strony - należy mu się za to szacunek ale z drugiej - sam stał się ofiarą swojego ego. Jeśli mówi, że jest mistrzem i z tego powodu należą mu się pokłony - trochę kwas Margaret Thatcher kiedyś powiedziała: Cytat Być potężnym – to tak samo jak być damą. Jeśli musisz zapewniać, że nią jesteś – to nie jesteś. poszedł na noże z Leclercem, który pewnie też kilka tytułów zgarnie w swoim życiu, jest młodszy a przez to bardziej przyszłościowy - wynik mógł być tylko jeden. 2 godziny temu, Dorian06 napisał: Może pójdzie do DTM DTM w tym momencie przypomina człowieka po postrzale w głowę - respirator za niego oddycha ale to trup. Jeśli nie sprawdzą się pogłoski o wejściu Toyoty (chociaż nie wiem ile w tym prawdy a ile życzeń) to w sumie już znamy datę odłączenia tego respiratora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3656 #1183 Napisano 16 Maja 2020 Nie lubię Vettela ale jednak szacunek za cztery tytuły ma. Można umniejszać jego rolę, można porównać ostatni sezon w RBR z Ricardo który Vettel przegrał ale to nie zmiania faktu, że Seb ma cztery tytuły a Ricardo się nawet nie otarł o tytuł. Nie mam zamiaru go gloryfikować ale jego tytuły z Newey - em jednak lepiej wyglądają niż Buttona z Brown - em Ale płakał nie będę jak odejdzie na "emeryturę" 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1184 Napisano 21 Maja 2020 Szkoda, że to Senna jest wyprzedzany, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #1185 Napisano 21 Maja 2020 dzisiaj postawisz bolid bokiem - arrivederci czytałem dzisiaj, że zarząd Daimlera podobno naciska na podpisanie kontraktu z Vettelem. Najlepsze jest to, że chyba nikt poza tym zarządem i pewnie samy Vettelem nie jest z tego zbytnio zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43660 #1186 Napisano 23 Maja 2020 W Mercu gwiazdą jest Hamilton. A Vettel jako drugi nie będzie jeździł. Raczej. Chyba, że na waciki nie ma. Wówczas będzie nawet szóstym kierowcą w RP. Albo w gokartach. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #1187 Napisano 23 Maja 2020 Dzieje się. Alonso podpisał wstepny kontrakt z Renault, z którym też negocjuje Bottas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #1188 Napisano 3 Czerwca 2020 https://twitter.com/F1/status/1267743256672174080 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #1189 Napisano 8 Czerwca 2020 Trwają testy DTM 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #1190 Napisano 8 Czerwca 2020 Z Vettelem to się jeszcze możemy wszyscy zdziwić.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8100 #1191 Napisano 8 Czerwca 2020 Pamietajcie, ze dla Mercedesa ktory to jest teamem niemieckim, mimo iz baza w UK, niemiecki kierowca zdobywajacy mistrzostwo w niemieckim bolidzie to spelnienie marzen. Rosbergowi wydrukowali tytul? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1192 Napisano 8 Czerwca 2020 Co za bzdura. Rosberg sobie wywalczył tytuł ciężką pracą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8100 #1193 Napisano 8 Czerwca 2020 Opinie sa jak dziury w d*pie, kazdy ma wlasna, swoja przedstawilem powyzej. Ciezka praca na pewno, bo w kwestii talentu sporo mu do Hamiltona (ktorego nota bene nie cierpie) brakowalo. Wygral grami psychologicznymi i dla mnie (subiektywna opinia) Merc wolal niemieckiego mistrza niz brytyjskiego a mogl pozwolic sobie na gierki z racji gigantycznej przewagi. Natychmiastowe wycofanie Rosberga tez sporo mowi jak dla mnie o tym 'wywalczonym' ciezka praca tytule, podobnie jak ciagle pozniejsze wycieczki w strone Hamiltona, ktorego raz jeszcze podreslam nie cierpie, potwierdzajace bol d*py. 5 powodow, dla ktorych Fernando Alonso wg Rosberga jest najlepszym kierowca - nie jest Lewisem Hamiltonem - nie jest Lewisem Hamiltonem - nie jest Lewisem Hamiltonem - nie jest Lewisem Hamiltonem - nie jest Lewisem Hamiltonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1194 Napisano 8 Czerwca 2020 Nazywanie Rosberga i Mercedesa oszustami bez dowodów to nie opinia. Finowie też mogą mieć opinie ,że Ham z Bot wygrywa bo drukują wynik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #1195 Napisano 8 Czerwca 2020 Skoro mowa o Hamiltonie, zabawne bylo to jak Lewis pomylił pitstop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8100 #1196 Napisano 8 Czerwca 2020 Po pierwsze pokaz mi gdzie w mojej w wypowiedzi nazwalem Mercedesa i Rosberga oszustami? Bo ja napisalem cos innego, ze mercedes WYBRAL mistrza. A w ogole gdzie wg ciebie oszustwo w tym, ze team decyduje ktory z kierowcow zdobywa tytul kiedy jest w komfortowej sytuacji i wygrywa tytul w okolicy polowy sezonu? Z tego co pamietam, team orders sa legalne od 2010 i regularnie sie zdarza, ze X dostaje info ze ma przepusc Y i co, oszustwo? Czasem niesmak najwyzej. Pamietaj, ze F1 to przede wszystkim wielkie pieniadze, sportu w tym coraz mniej (wystarczy popatrzec na ilosc kierowcow, ktorzy placa za fotel). Mercedes realizuje swoja polityke, ktora jest reklama marki; dla Ferrari szczytem marzen bylby wloski kierowca wygrywajacy tytul, dla Mercedesa - niemiecki, PR i marketing, ot co. Masz prawo i mozesz sie z takim widzeniem swiata nie zgadzac, ciekawe jednak ze w opiniach osob zwiazanych w taki czy inny sposob od lat z F1 jakos peanow na czesc Rosberga nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1197 Napisano 8 Czerwca 2020 Nie chce mi się z Tobą spierać . Nie rozumiesz co to znaczy DRUKUJE w sporcie wiec nie mamy pola do dyskusji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8100 #1198 Napisano 8 Czerwca 2020 Sek w tym, ze ja sie z toba nie spieram. Uwazasz, ze wygral (i byc moze tak sie stalo), ja uwazam ze team postaral sie, zeby rezultat byl taki, jak chcieli. Nie ma o czym dyskutowac, kazdy ma swoj obraz swiata. Masz tez pelne prawo uwazac, ze nie rozumiem - tak to zostawmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43660 #1199 Napisano 8 Czerwca 2020 Nico Rosberg dostał tytuł. Nie tylko On. Tak było, jest i będzie. Najlepiej o tym wie Masa. Oczywiście nie gangster. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3656 #1200 Napisano 8 Czerwca 2020 Każdy może mieć swoje zdanie - dla mnie Nico wydarł tytuł zębami, wykorzystując każdy błąd Levisa bezlitośnie. Poczuł, że partner z zespołu ma gorszy sezon i urywał w każdym wyścigu co tylko mógł. I chwała mu za to Wiedział że tamten sezon to była jedna jedyna szansa i ja wykorzystał. 1 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach