Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

A co do bransy, to zawsze moża sikor na jakiś mesh wrzucić, swoją drogą- ciekawe jakby wyglądał na sharku? :)

Jak kupisz to się przekonasz :) I wrzuć fotki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrowienia f8fde172860e687766915a3276355049.jpg

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno. Jak po niedzieli będzie jeszcze dostępny Pro-Militari to się skuszę. Model świetnie wygląda na zdjęciach, militarny vintage look to jest to czego teraz szukam. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i że nie będę musiał odsyłać zegarka. A co do bransy, to zawsze moża sikor na jakiś mesh wrzucić, swoją drogą- ciekawe jakby wyglądał na sharku? :)

Polecam. Kupiłem w lipcu zeszłego roku. Od tego czasu rzadko schodzi z nadgarstka. Ani razu nie pojawiła się myśl o odsprzedaży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49324200_2235607956696351_57960667754979

Można się spodziewac więcej renderow (np. dekla)?. Oczywiście rewelacja jak dla mnie :)

Czy będzie wersja bez daty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie wersji bez daty. Render dekla się robi.

Trudno, I tak biorę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta ta sama co w rocznicowym i pan-africa?

Tak, ale odwrotnie wykończona. góra poler, boki szczotka i z frezem pod paznokieć ( w obecnych seriach ciężko się wyciąga koronkę )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czterolistna koniczynko czy jest jeszcze jakaś szansa na zakup nowej Pan Africi ?

Sprzedałem ostatnio alpinista (mial dla mnie minimalnie za mała srednicę) i chyba zaczyna mi brakowac zielonej tarczy o ciekawym szlifie  :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam zegarka ze "smaczkami" w stylu militarnym. Czy ktoś z Wawy dałby popatrzeć na Pro Militari na żywca? Podjechałbym w dogodnym terminie i zajął max 5 min :) Mam wątpliwość co do położenia okna daty blisko 3, na tyle, ze nie chcę brać w ciemno. Reszta dla mnie miód i orzeszki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Został już tylko jeden zegarek PRO-MILITARI o numerze 92, więc zaraz wątpliwości przestaną mieć znaczenie ;-) . Ale generalnie jeśli ktoś ma problem z datami to odradzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz wypada się tylko zapytać, kiedy projekt startuje I można wpłacić zaliczkę?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, wskazówki będą malowane? Jaką technologię przewidujesz?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłeś, że będziesz robił sampel Red Grape'a- czy to oznacza, że po otrzymaniu podejmiesz decyzję o ew. wykonaniu czy przystałeś na tę propozycję i taki wariant kolorystyczny będzie?

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niech go lepiej kufa zrobią dobrze! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czterolistna koniczynko czy jest jeszcze jakaś szansa na zakup nowej Pan Africi ?

Sprzedałem ostatnio alpinista (mial dla mnie minimalnie za mała srednicę) i chyba zaczyna mi brakowac zielonej tarczy o ciekawym szlifie  :) .

Mam prawie nówkę sztukę na sprzedaż, na nadgarstku może 4 razy, mam ją i rocznicowego a miejsce na tylko jeden. Odezwij się na priv jak jesteś zainteresowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prawie nówkę sztukę na sprzedaż, na nadgarstku może 4 razy, mam ją i rocznicowego a miejsce na tylko jeden. Odezwij się na priv jak jesteś zainteresowany.

Panowie, nie można tego załatwić pisząc prywatną wiadomość ? To miejsce to nie bazarek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie można tego załatwić pisząc prywatną wiadomość ? To miejsce to nie bazarek!

Racja, przepraszam za zaśmiecanie topicu.

A do projektu architekta to jest piękny, czekam na uruchomienie zapisów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gamppp spokojnie, niepotrzebnie "bijesz się w piersi" i absolutnie nie masz kogo, ani za co przepraszać.

Ja nie widze tu żadnego "zaśmiecania" topicu - kwestie analogiczne sa nagminnie poruszane w tematach czy działach dotyczacych innych marek i nikt nigdy nie robił z tego tytułu problemu, ani spośród bioracych udział w "dyskusji", ani nikt z moderacji .

Ta marka czy temat sa jakies wyjatkowe ???

Edytowane przez GUAPO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi