Ralf58 875 #3476 Napisano 23 Lutego 2020 Nie wiem, trochę te kolory + czerwone indeksy przeczą mi idei F&F... Fajnie wyglądają ale jak patrzę na te rendery to pasują mi one od ostatnich WZ 2 i 3. Można by pójść w tą kolorystykę ale w ramach jakiegoś nowego projektu, bardziej sportowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3477 Napisano 23 Lutego 2020 Dla mnie za duży i tak, ale C i D. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ZlyNY #3478 Napisano 23 Lutego 2020 Najladniejsze A i B. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8000 #3479 Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Rolex, którym się inspirujemy, ma lumę na wskazówkach i jest zdecydowanie bardziej w klimatach EDC - F&F to elegant i jakoś mi nie grają te kropki, robi się tego trochę za dużo. W red grape te kropki jeszcze przejdą bo są w tej samej tonacji kolorystycznej ale w zieleni dla mnie gryzie się to strasznie, jeśli muszą być kropki to coś w tonacji ciemnej zieleni / oliwki. Może to tylko moje zdanie ale tego typu zabawy pasowałyby mi bardziej z koperta Pan Africa / Royal Europe, ze wskazówkami z lumą, idąc w stronę zegarka uniwersalnego. Tu miało być minimalistycznie i elegancko, koperta piękna i nagle to... dla mnie nie gra. Tym niemniej super, ze eksperymentujemy i nie boimy się odważnych pomysłów. Suma summarum: C i D, B jeszcze ok, A za pstrokato. Edytowane 23 Lutego 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3480 Napisano 23 Lutego 2020 Rolex, którym się inspirujemy, ma lumę na wskazówkach i jest zdecydowanie bardziej w klimatach EDC - F&F to elegant i jakoś mi nie grają te kropki, robi się tego trochę za dużo. W red grape te kropki jeszcze przejdą bo są w tej samej tonacji kolorystycznej ale w zieleni dla mnie gryzie się to strasznie, jeśli muszą być kropki to coś w tonacji ciemnej zieleni / oliwki. Może to tylko moje zdanie ale tego typu zabawy pasowałyby mi bardziej z koperta Pan Africa / Royal Europe, ze wskazówkami z lumą, idąc w stronę zegarka uniwersalnego. Tu miało być minimalistycznie i elegancko, koperta piękna i nagle to... dla mnie nie gra. Tym niemniej super, ze eksperymentujemy i nie boimy się odważnych pomysłów. Suma summarum: C i D, B jeszcze ok, A za pstrokato.+1, ale ja się nie chce mieszać w projekt, który jest nie dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3481 Napisano 23 Lutego 2020 B i c Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 20896 #3482 Napisano 23 Lutego 2020 C i D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19143 #3483 Napisano 23 Lutego 2020 BBBBBBBBBBBBBBBB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2055 #3484 Napisano 23 Lutego 2020 Na pewno w pierwszej kolejnosci C. Podejrzewan że, D na żywo jak tarcza będzie że szlifem też będzie fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3485 Napisano 23 Lutego 2020 Kanapka 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 41151 #3486 Napisano 23 Lutego 2020 [quote name="Slaw" post="2717231" Trzy w jednym :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3487 Napisano 23 Lutego 2020 [quote name="Slaw" post="2717231" Trzy w jednym :-) Si senior 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3488 Napisano 24 Lutego 2020 Tyle masz, sprzedaj mi jednego 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3489 Napisano 24 Lutego 2020 Tyle masz, sprzedaj mi jednego Nie jesteś pierwszym który mnie namawiał . Chyba jednak się nie zdecyduję, jak to powiadają : od przybytku głowa nie boli 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3367 #3490 Napisano 25 Lutego 2020 O kostkach jeszcze ktoś pamięta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
____ghost____ 62 #3491 Napisano 25 Lutego 2020 O kostkach jeszcze ktoś pamięta? Oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3492 Napisano 25 Lutego 2020 To który dziś na łapkę. Mam 10 minut na wybór. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Oczywiście Czarnego lubię najbardziej. Sport jest rzeczywiście fajny, sportowy. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8000 #3493 Napisano 25 Lutego 2020 Tak patrze i mysle, ze z moja postepujaca choroba zegarkowa nie jest jeszcze najgorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5339 #3494 Napisano 25 Lutego 2020 To który dziśCzy wrzucałeś może kiedyś fotę (czy też raczej foty) swojej Vratkowej kolekcji? Patrząc na Twoje wpisy w tym wątku mam wrażenie że masz ich całą masę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 115 #3495 Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) To który dziś na łapkę. Mam 10 minut na wybór. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaWeź dwa Masakra. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Lutego 2020 przez Lupus_01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6605 #3496 Napisano 25 Lutego 2020 Lubię zdjęcia kol. Opolczyk. Czuję wtedy, że z moją chorobą nie jest źle i usprawiedliwiam ewentualny kolejny zakup ;-) A na poważnie, Twoja kolekcja to z pewnością jedna z największych kolekcji VC - ja bym negocjował rabat na dalsze zakupy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4089 #3497 Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) Tak Artur to nasz fan ale nie jest jedynym. Mamy przynajmniej kilkadziesiąt osób które mają więcej niż 10 naszych projektów. Są też takie które kupowały wszystko ale przestały na ich miejsce pojawili sie nowi fani którzy teraz kupują wszystko. Jest mi niezmiernie miło, że przynajmniej do części gustów udaje mi się trafiać. Edytowane 25 Lutego 2020 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3498 Napisano 25 Lutego 2020 Widziałem równie wielki kolekcje vratek jak moja.Wczoraj właśnie z jednym kolega rozmawiałem.Fajnie, bo jesteśmy akurat w stanie sobie pomóc w wyszukiwaniu vratkowych białych kruków.Nie ma współzawodnictwa, jest wzajemna pomoc.Ogólnie, poza vratkami raczej nie zbieram innych serii namiętnie. Mam jeszcze coś z xicorra i z trzy inne zegarki.Są różne filozofie. Można kupić jednego rolexa średniej klasy lub bawić się w gonienie króliczka z vratką. Zdobycie niektórych modeli powoli robi się mega trudne. I to jest fajna zabawa. Tak to traktuję. A, że przy okazji mam każdego rana wybór, plus dla mnie. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5339 #3499 Napisano 25 Lutego 2020 Wczorajsza Vratka (VIS) na bazarku trwała niecałe 40 min 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzualdo 426 #3500 Napisano 25 Lutego 2020 Wczorajsza Vratka (VIS) na bazarku trwała niecałe 40 min Spoźniłem się...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach