Lupus_01 114 #3576 Napisano 7 Marca 2020 Szukajcie a znajdziecie Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42775 #3577 Napisano 7 Marca 2020 Za czym ta kolejka❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3578 Napisano 7 Marca 2020 Pamietam, znienawidziłem cię za to Dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40665 #3579 Napisano 7 Marca 2020 A no właśnie za tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8039 #3580 Napisano 7 Marca 2020 Za tym nie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3581 Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) Ja dziś zanabyłem VIS-a: na kolejnego już mi nie starczy, więc jak ktoś chętny to brać póki ciepły https://allegrolokalnie.pl/oferta/zegarek-vis-1935-uprising Człowiek z forum sprzedaje. EDIT: No dobra, widzę że szybko poszło. Ledwo napisałem, a sikor znikł sprzedany. Co te zegarki w sobie mają? Przyznać się, kto kupił? Edytowane 7 Marca 2020 przez renqien 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7947 #3582 Napisano 7 Marca 2020 Parują niczym alkohol w wysokich temperaturach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3583 Napisano 7 Marca 2020 @renqienTen Twój jest świetny. Może nie powinienem tego pisać w tym temacie, ale ten drugi już nie jest taki fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3584 Napisano 7 Marca 2020 No ja nie wierzyłem w to, co widzę. Wchodzę... leży sobie dziecina... taki biedniusi i nikt go nie chce... no to bach. Potem patrzę... drugi. Sprawdzam konto... no nie tym razem. No to niech inni się cieszą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuubi666 6 #3585 Napisano 7 Marca 2020 Przyznać się, kto kupił? Dzięki za info xD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny Jastrząb 325 #3586 Napisano 7 Marca 2020 @renqienA tak chciałem takiego. Jak go trafiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3587 Napisano 7 Marca 2020 @clusca to jest taki, na jaki polowałem. Właśnie ten kolor i jeszcze brąz jak się trafi. Tak się ubieram, takie kolory noszę, dla mnie sam mniód i orzeszki @Nocny Jastrząb, jak pisałem wyżej. Zjadłem śniadanie, wypiłem kawę, włączyłem allegro i leżał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny Jastrząb 325 #3588 Napisano 7 Marca 2020 Szczęściarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3589 Napisano 7 Marca 2020 Nie, to nie szczęście tylko mozolna dłuuuga praca. Codziennie, po kilka razy, tutaj i tam i jeszcze u nich, czasem w dzień, czasem nocą... No dobra... teraz mogę to napisać... nie powinno być reedycji VIS-a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3590 Napisano 7 Marca 2020 @clusca to jest taki, na jaki polowałem. Właśnie ten kolor i jeszcze brąz jak się trafi. Tak się ubieram, takie kolory noszę, dla mnie sam mniód i orzeszki Mnie się właśnie te z kanapkową tarczą podobają, zwłaszcza brązowy, ale zielony też super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3591 Napisano 7 Marca 2020 Zielony na lato, brąz na zimę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuubi666 6 #3592 Napisano 7 Marca 2020 Nie wiem jak Ci dziękować renqien. Szukałem tego visa i podałeś jak na tacy x) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #3593 Napisano 7 Marca 2020 Zielony na lato, brąz na zimę No to jeszcze w brązie można jakiś czas śmigać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3594 Napisano 7 Marca 2020 Na zdrowie! Będzie mi policzone w niebie Tego się właśnie na zegarkach nauczyłem. Cierpliwości, systematyczności i uporu. Jak się szuka, to musi się znaleźć. Czasem za rok, czasem za więcej, ale zawsze się trafi. W końcu zegarków jest więcej niż ludzi, więc muszą krążyć. Nie ma niepowtarzalnych okazji, straconych raz na zawsze i bezpowrotnie.No to jeszcze w brązie można jakiś czas śmigać Ale już nie długo, potem trzeba sprzedać Zajefajny pasior, kupiony czy robiony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #3595 Napisano 7 Marca 2020 Ale już nie długo, potem trzeba sprzedać Zajefajny pasior, kupiony czy robiony? Vis napewno zostaje u mnie . a pasek robiony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3596 Napisano 7 Marca 2020 No to jeszcze w brązie można jakiś czas śmigać [/img]Jedyny, którego mi brakuje Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3597 Napisano 7 Marca 2020 Jedyny, którego mi brakuje Problemy współczesnego świata. Tu ludzie chociaż jednego, w dowolnym kolorze i wzorze szukają, a temu jednego brakuje... :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42775 #3598 Napisano 7 Marca 2020 renqien gratuluję, bo jest czego. @renqienTen Twój jest świetny. Może nie powinienem tego pisać w tym temacie, ale ten drugi już nie jest taki fajny Dokładnie jak piszesz.Nie wiem jak Ci dziękować renqien. Szukałem tego visa i podałeś jak na tacy x)Również gratuluję. Udana sobota dla Was. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
____ghost____ 62 #3599 Napisano 7 Marca 2020 Nie, to nie szczęście tylko mozolna dłuuuga praca. Codziennie, po kilka razy, tutaj i tam i jeszcze u nich, czasem w dzień, czasem nocą... No dobra... teraz mogę to napisać... nie powinno być reedycji VIS-a Zgadzam się. Często to dlugie miesiące albo lata:-) Formmeistera night blue szukałem ponad pół roku. Limitki kmziz z szachownicą - 2 lata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3600 Napisano 7 Marca 2020 No i jest radocha, satysfakcja i poczucie łutu szczęścia. Wczoraj nie wylicytowałem Omegi Officera i okazało się, że fartownie, bo dziś bym nie miał kasy na VIS-a. Tak to już jest, że porażka jest wygraną. Ktoś nad tym czuwał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach