Człowiek wskazówka 10 #3726 Napisano 26 Marca 2020 Z tymi heiterami to racja. Ja tam nienawiści nie widzę w tych komentarzach. Tylko opinie a czy słuszne. Mniemam ,że nie. Ale zgodzę się z tym ,że były lepsze i gorsze Vratki.Ja też jakiejś specjalnej nienawiści nie widzę. Już prędzej ze strony obrońców ( swoją drogą żadnych sensownych kontrargumentów nie napisali ). Myślę ,że warto zakupić zegarek VC i przekonać sie na własnej skórze. Nie ma co ukrywać to nie są zegarki z najwyższej półki ale zdecydowanie warte swojej ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18966 #3727 Napisano 31 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 114 #3728 Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Z takim paskiem wydaje się mieć więcej życia w sobie. Już niewiele sztuk pozostało trzeba się spieszyć Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Marca 2020 przez Lupus_01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3729 Napisano 31 Marca 2020 A u mnie dziś tak to wygląda. Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #3730 Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Podjąłem decyzję ( właściwie zostałem do niej zmuszony sytuacją ) o wejściu w dystrybucję ( nasze zegarki będą niedługo dostępne w 3-4 dużych sklepach online i być może pojawią się też w 3 miejscach stacjonarnych w Polsce ale to już perspektywa raczej drugiej połowy roku ). Z tego powodu część modeli nieznacznie ale jednak podrożało. Form&Function na razie cena jak dotychczas 920zł , z kodem szafirowegoszkiełka -5% czyli ok 46zł mniej. Ale kod trwa do 10 Kwietnia a po 10.04 cena ulegnie zmianie w górę na 980zł. Więc jak ktoś się zastanawia....to ma ostatnią szansę... Edytowane 31 Marca 2020 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82009 #3731 Napisano 31 Marca 2020 Oby ta decyzja dała Ci większe odbicie. Trzymam kciuki i czekam na jednowskazówkowca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuubi6 19 #3732 Napisano 31 Marca 2020 Podjąłem decyzję ( właściwie zostałem do niej zmuszony sytuacją ) o wejściu w dystrybucję ( nasze zegarki będą niedługo dostępne w 3-4 dużych sklepach online i być może pojawią się też w 3 miejscach stacjonarnych w Polsce ale to już perspektywa raczej drugiej połowy roku ). Z tego powodu część modeli nieznacznie ale jednak podrożało. Form&Function na razie cena jak dotychczas 920zł , z kodem szafirowegoszkiełka -5% czyli ok 46zł mniej. Ale kod trwa do 10 Kwietnia a po 10.04 cena ulegnie zmianie w górę na 980zł. Więc jak ktoś się zastanawia....to ma ostatnią szansę... Trzymam kciuki! Powodzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Pawlak 4944 #3733 Napisano 31 Marca 2020 QV, wreszcie będzie można gdzieś przymierzyć Twoje zegarki przed zakupem. A to duży plus, bo rendery czy zdjęcia nigdy nie oddają tego jak zegarek się prezentuje. No i zawsze można sprawdzić jak zegarek siądzie na łapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ZlyNY #3734 Napisano 31 Marca 2020 Nie wiem czy to dobrze dla VC, czy jest to mniejsze zło . Najważniejsze by firma przetrwała .Trzymam kciuki powodzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7947 #3735 Napisano 31 Marca 2020 Czasy jakie są każdy widzi, trzymam kciuki żeby podjęta decyzja pomogła nie tylko w przetrwaniu ale i umożliwiła dalszy rozwój. Powodzenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 10:10 21 #3736 Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Podjąłem decyzję ( właściwie zostałem do niej zmuszony sytuacją ) o wejściu w dystrybucję ( nasze zegarki będą niedługo dostępne w 3-4 dużych sklepach online i być może pojawią się też w 3 miejscach stacjonarnych w Polsce ale to już perspektywa raczej drugiej połowy roku ). Z tego powodu część modeli nieznacznie ale jednak podrożało. Form&Function na razie cena jak dotychczas 920zł , z kodem szafirowegoszkiełka -5% czyli ok 46zł mniej. Ale kod trwa do 10 Kwietnia a po 10.04 cena ulegnie zmianie w górę na 980zł. Więc jak ktoś się zastanawia....to ma ostatnią szansę...To z pewnością bardzo dobra decyzja. W Od czasu do czasu wśród Polskich marek brakowało tylko twojej. Ustal ceny jeszcze w górę to będziesz miał łatwiej w dystrybucji. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2020 przez Michał 10:10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chriss2 12 #3737 Napisano 31 Marca 2020 Podjąłem decyzję ( właściwie zostałem do niej zmuszony sytuacją ) o wejściu w dystrybucję ( nasze zegarki będą niedługo dostępne w 3-4 dużych sklepach online i być może pojawią się też w 3 miejscach stacjonarnych w Polsce ale to już perspektywa raczej drugiej połowy roku ). Z tego powodu część modeli nieznacznie ale jednak podrożało. Form&Function na razie cena jak dotychczas 920zł , z kodem szafirowegoszkiełka -5% czyli ok 46zł mniej. Ale kod trwa do 10 Kwietnia a po 10.04 cena ulegnie zmianie w górę na 980zł. Więc jak ktoś się zastanawia....to ma ostatnią szansę...Na allegro 990 i jeszcze przesyłka.Trzymam kciuki i oby to zaowocowalo nowymi modelami Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3738 Napisano 1 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #3739 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Na allegro 990 i jeszcze przesyłka.Trzymam kciuki i oby to zaowocowalo nowymi modelami Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Allegro pobiera ok 10% prowizji od zegarków dlatego tam cena zawsze będzie najwyższa. Traktuję tych zdzierców tylko jak słup ogłoszeniowy ale zdarza się, że i tak ktoś kliknie. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 114 #3740 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) W domu ma siedzieć Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Lupus_01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grigoris1 440 #3741 Napisano 1 Kwietnia 2020 Trudne czasy = niełatwe decyzje. Także trzymam kciuki i życzę wytrwania w realizowaniu marzeń - np. o jednowskazówkowcu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sceptyczny Sceptyk 12 #3742 Napisano 1 Kwietnia 2020 Allegro pobiera ok 10% prowizji od zegarków dlatego tam cena zawsze będzie najwyższa. Traktuję tych zdzierców tylko jak słup ogłoszeniowy ale zdarza się, że i tak ktoś kliknie. A więc to ty wysyłasz zegarki Casio zamiast tych z ogłoszenia i twierdzisz później , że kupujący otrzymał później produkt podobnej klasy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #3743 Napisano 1 Kwietnia 2020 Sceptyczny sceptyk i Prowokacyjny prowokator :-) Casio to świetne zegarki szczególnie linia Oceanus dziękuję za komplement :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sceptyczny Sceptyk 12 #3744 Napisano 1 Kwietnia 2020 Sceptyczny sceptyk i Prowokacyjny prowokator :-) Casio to świetne zegarki szczególnie linia Oceanus dziękuję za komplement :-)Ech nie udało się Proszę bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3745 Napisano 1 Kwietnia 2020 W domu ma siedzieć Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Po działce chodzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40665 #3746 Napisano 1 Kwietnia 2020 [quote name="QuadrifoglioVerde" post="2742559" Słuszna decyzja w obecnej sytuacji. Oby udało się przetrwać ten czas a potem rozwinąć skrzydła :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3479 #3747 Napisano 1 Kwietnia 2020 Po działce chodzę A adres do dilera da? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42775 #3748 Napisano 1 Kwietnia 2020 Sceptyczny sceptyk i Prowokacyjny prowokator :-) Casio to świetne zegarki szczególnie linia Oceanus dziękuję za komplement :-)Nie zapominaj o G, które są super. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4021 #3749 Napisano 1 Kwietnia 2020 Nie zapominaj o G, które są super. Nie wszystkie, ale te ostatnie faktycznie bywają fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 114 #3750 Napisano 2 Kwietnia 2020 Ktoś musi chodzić do pracy Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach